11-11-16

De prijs van 100 euro gaat naar de tekst (over mij) met het woord "oneerlijk"

aaaaaa.jpgIk ben nieuwsgierig of hij/zij "(h)eerlijk" zal omgaan met de eerste prijs. 

Van de winnaar verwacht ik dat hij/zij zijn/haar tekst "eerst" in de commentaar zet.

Een v/d andere 7 schrijvers kan ook nog 20 euro verdienen, als ook hij/zij zijn/haar tekst in de commentaar zet. Ik zal op maandag 18-11-16 dit artikel "updaten" met de vermelding wie de "tweede prijs" krijgt. 

Zoals TRUMP officiëel al 19 jaar geen belastingen betaalt, omdat hij - na zijn bankroet - geen geld meer heeft, zo ook kon hij "toch" zonder problemen een presidentscampagne uit de grond stampen. 

Zoals (H)illary Clinton "moedwillig" door haar "benen zakte" op "11-9-2016" als aanloop voor 9-11-2016, zo ook "speelde" ze dat ze verdriet had bij haar nederlaag.

Zoals de schrijvers v/d SIMPELE ZONEN van de USA, "the Simpsons" kozen voor president TRUMP als de garantie voor een financiële CRASH, zo ook is duidelijk dat mijn 9-11-crash-TRU(e)MP-voorspelling past bij het feit dat alles wat TRUMP aanraakt, "ineenstort" behalve zijn TRUMP-torens, dit in tegenstelling tot de crash v/d "3" WTC-torens. In 2001 waren er "officiëel" echter slechts 2 WTC-vliegtuigen, waardoor Donald een nieuwe "9-11-onderszoeks-commissie" wil oprichten, waarbij hij echter vast-houdt dat er echt "twee vliegtuigen met 19 Arabieren in de WTC-torens" zijn gevlogen, wat dan weer bewijst dat ook "hij" ook een "grote hoer v/h systeem" is.  

PS. Reeds lang schrijf ik over de parallel tussen 9-11 en 11-9, oa. hier , hier en hier.

UPDATE-13-11-2016. Zoals vele mensen denken dat er nu geen VERVALSTE US-verkiezingen zijn geweest omdat TRUMP officieel gewonnen heeft, zo ook had ik EERST niet in de gaten dat er ook HIER een FRAUDULEUZE COMMENTAAR stond, nl. de tweede, die normaal in aanmerking kwam voor 20 euro.


Voorlopig ga ik "20 euro" geven aan de eerste commentaar en nog géén "100 euro".

Het doet bovendien ook denken aan de LOTTO. Er is een winnaar, maar we weten nog niet wie het is... Misschien zie ik hem/haar "morgen om 21.07u"" op het Ladeuzeplein en plaatst hij/zij "vooralsnog" de originele tekst in de commentaar met aanpassing van een letter of een woord, waardoor ik kan vergelijken met de originele tekst (, waardoor elke copiërende fraudeur door de mand valt.) 

20:25 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

04-11-16

DRIE BB-security-mensen beDREIgden mij op het publieke voetpad om 15.30u


q.jpg"Als je hier NU niet weggaat, zal ik mensen roepen die U zullen verwijderen", RIEP de stoerste van 3 security-mensen-van-de-Boeken-Beurs, toen ik gewoon wandelde ter hoogte van het restaurant in de Vogelzanglaan. 

Ik doe deze wandelacties-met-bord (op het publieke voetpad aldaar) al meer dan 20 jaar. Ditmaal met de slogan "CRASH van het hele SYSTEEM op 9-11-2016, (nog 5 dagen)" én "dat" mag dus blijkbaar INEENS niet meer van de "Beheerders van de Antwerp EXPO "Jan van Rijswijklaan 191". 

Word "9-11-2016" de dag van de definitieve CRASH van de vrije-meningsuiting, waarbij Big Brother (=B.B.) natuurlijk alleen toelaat dat men de boeken leest van de BoekenBeurs?

PS. De eerste BB-security-man had "kordaat" gezegd dat ik niet op de oprit van de Expo mocht lopen, terwijl daar wel een man van Ring-land" stond met pamfletjes en verzoeken om de "petitie te signeren". De tweede-met-telefoon-aan-zijn-oor achtervolgde me totaan de "Rode lichten" van de Wilrijkse Pleinen, waarna de derde kwam aangelopen (met een Walkie-Talkie in de hand) en hogervermelde woorden uitsprak, waarna ik besliste om weg te gaan en dit artikel te schrijven.  

PS2. Bij de maandagwandeling van 31-10-2016 heerste er een Halloween-sfeer. Er was één man : RUBEN(-stein?) én die kreeg dus mijn 50 euro, zoals ik beloofd had.

 

16:48 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

26-10-16

5de Leuvense MOONS-walk. 6 mensen. Uitgegeven som staat op 260 euro.

aaa.jpg"Elke paragraaf (van uw tekst) is een FEEST", zei een 'arrogante' student-burgerlijk-ingenieur.

Een Gentse studente sprak vol bewondering over mijn NIET SAAIE typografie.

Het antwoord op de 10 euro-vraag was : "Eénheid van KRACHT is de New-ton... New-town.. Nieuwe stad.. Nea-polis... Napels... Napoleon met zijn KRACHTIGE staatsgreep van 9-11-1799 .." 

19:01 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

21-10-16

Géén geslaagde Belgische landing op (RODE) MARS op de 20ste verjaardag v/d WITTE MARS

aaaaaaa.jpgZoals de Belgische defenisie-minister "VANDEPUT", in het Frans vertaald als "DU-TROUx", achter gesloten deuren hét "geheim bewijs" toonde van zijn NATO-onschuld, zo ook moet ik denken aan het "geheim bewijs van Colin Powell" dat onomstotelijk bewees dat er "massa-vernietigings-wapens in Irak" waren. Het waren ook toen allemaal smerige leugens, die honderduizenden mensen de dood hebben ingejaagd en die miljoenen mensen op de vlucht hebben gedreven naar Europa..

De Krant "De Morgen" schrijft hierover : "Opvallend in het Belgisch-Russische geschil is dat tot dusver noch de Verenigde Staten noch de Navo zich over de zaak hebben uitgesproken. Mochten Belgische F-16's inderdaad een bombardement hebben uitgevoerd, dan was dit allicht afgesproken met de partners van de internationale coalitie."

Als de Belgen het dus niet waren, wie waren het dan wel?

Of moeten we dit alles zien als één grote fictie, zoals bij de ruimte-vaart, die officiëel ontstaan is in de Sovjet-Unie(=SU), dat ondertussen al lang niet meer bestaat. Waarschijnlijk verwijst dit ook naar de laatste US-presidents-verkiezingen, die ook volledig "vervalst" zijn.

Ligt hier de verklaring dat men "op diezelfde 20 oktober" het bericht bracht over een NIET geslaagde mars-landing, als bewijs dat de Belgen géén echte MARS-orders hadden of het "per ongeluk" fout liep?

Is het toeval dat dit samenvalt met de 20ste verjaardag van de "WITTE MARS" en de 31ste verjaardag van de "grote pro-Russche anti-raketten betoging van 20-10-1985", die zelfs deskundig werd verwijderd uit de WIKIPEDIA-archieven... (een andere bron)

 

20:18 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

19-10-16

Vierde LEIP-ZIG-MOONS-walk : 16 mensen.

qqqqqqqqqqq.png"NEE, ik moet UW ZEVER NIET HEBBEN", was de reactie van een man die aan de hand liep van een vrouw, nadat ik hem vroeg : "Gratis om te lezen", terwijl ik mijn pamfletje aanbood.

Ik werd ook tegengewerkt door een PRO-PIL-TEAM van twee vrouwen, waardoor de mannen mijn papiertje niet dierven nemen.

De 50 euro ging naar een groep-van-8, die nu reeds "3 maal" in de prijzen zijn gevallen én die AMPER interesse betonen in het begrijpen van de tekst.
Daarom geef ik een extra-10-euro aan de persoon die 5 vragen over mijn tekst juist oplost.

Eerste vraag : "WAAROM staat er 'ARMenië'?"
Tweede vraag : "WAAROM hebben de Rode Duivels - volgens mij - het EK-2016 toch NIET gewonnen?"
Derde vraag : "Waarom schrijf ik over aardbevingen?"
Vierde vraag : "Waarom spreek ik over het 'geheim van het lopend onderzoek'?"  

De laatste vraag zal gesteld worden op de volgende maandag om 21.07u.

PS. Op de grafiek kunt U zien dat er VOORAL veel interesse was bij de eerste LEIPZIG-MOONS-WALK op de laatste maandag van september. 

19:30 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |