07-12-16

U-topia in de nacht van “5 en 6 december 2016” op de KUL.

aaaaaaaaaa.jpgZoals Amerika in 1492 door Columbus werd ontdekt in opdracht van de SPAANSE Kroon, zo ook maakte hij hiermee een einde aan de middel-eeuwen, aan het geloof in de “Almachtige én Alwetende Katholieke Roomse Kerk die niet eens wist dat er een Amerikaans Continent bestond”, aan het geloof in de “utopie van het leven na de dood” en aan het geloof in de “hel met zijn eeuwige vuur”. Bovendien werd verondersteld dat de “mens zelf” kon zorgen voor zijn “eigen UTOPIA”, alhoewel de “ongelovige THOMAS“ MORUS (=moron) zeer nadrukkelijk vertelde dat “zo‘n plaats - per definitie - NIET be-STAAT“ op deze aarde…

Toen Montgolfier te Parijs in 1783 zijn eerste ballon-vaart maakte, was daarmee ook “bewezen” dat God inderdaad niet in de Wolken Woonde. Een beetje later zorgde de Franse Revolutie van 1789 “zonder veel aarseling” voor de onthoofding van de Franse Koning en zijn vrouw. Na de eerste echte vliegtuigen in de 20ste eeuw en het gebruik ervan tijdens de Eerste Wereld-Oorlog werd ook de Russische Tsaar en zijn hele familie de dood ingejaagd door het “volk” dat “zijn Gods Vrees” had afgeworpen.

Ondertussen werden echter “nieuwe Utopiën” aan de mensheid opgedrongen : “de Griekse Sint die afkomstig was uit het Turkse Myra, bleek ineens uit SPANJE te komen aangevaren (met veel Amerikaans Goud/Zilver) en deze gaf dan zogezegd “zonder tegenprestatie” allerlei “lekkers” aan de “brave VLAAMSE kinderen” en “zelfs de ROE aan de stout-moedige hongerige kinderen”, die uiteindelijk “zonder veel tegenzin” het “sperma van de Goed-gheilige bisschoppen, priesters en ‘valse’ Sinten …“ tot zich namen met het beluisteren van de woorden van de “celibataire kristelijke vertegenwoordigers van God op aarde“, nl. : “Neemt en eet hiervan, want dit is mijn lichaam dat ter ver-geving van UW ZONDEN wordt ge-offerd…“ (én ZWIJG én SLIK, zoals ook Monica Lewinski deed in 1996, waarna ze een succes-boek schreef over haar prestaties in de “Oval Office“=“ovulatie-kantoor“ met haar “bevlekte kleedje“ als knipoog naar de “onbevlekte Moeder-Maagd-Maria, wiens hemelvaartsfeest we vieren op 15-8“).

Zoals de zogezegde eerste maan-wandeling van Neil “kneel” Armstrong plaats had op de Belgische Feestdag van maan-dag-nacht 21-7-1969, tijdens de “zogezegd Summer-of-SIXTY-NINE”, zo ook kon Bill Clinton beweren dat hij in ‘96 niet OP MOONica had gezeten, maar dat het “zo’n goede orale sex” was geweest, dat hij “over the MOON” was, wat verkeerdelijk werd gezien als “op de maan” en waarna MOONica Lew-in-sky “scoorde” met haar boek “How to succeed in the White House”, wat beter bekend stond onder de emeer ORALEe TITEL : “How to suck seed in the White House”.

In de 21ste eeuw zijn de meeste van deze gebruiken niet meer zo zichtbaar (met uitzondering van het drinken van de Red-Bull-taurine dat U “vleugels“ geeft) én daarbij is het “geloof in de hemel-vaart én de hel” “voor de Westerse Mens” als vanzelfsprekend vervangen door het “GELOOF IN DE (WETENSCHAP VAN DE) RUIMTEVAART EN DE ATOOM-BOM”, waardoor we nu - in West-Europa - reeds meer dan 72 jaar “VREDE” kennen.

In het licht van de “simpele vaststelling dat er nog nooit een “raket/vuurpijl” is getoond die hoger kwam dan 2km en/of die langer dan 17 seconden omhoog ging, kom ik TOT DE CONCLUSIE dat de RUIMTE-VAART, die - PER DEFINITIE - een TOTALE UTOPIA is, die NOOIT KAN be-STAAN, SCHIJNBAAR “zonder één enkele vorm van twijfel” wordt aanvaard door “alle moderne (ACHTERLIJKE) idioten van heel deze wereld, die dan vervolgens HOOG-hartig neerkijken op “mezelf“, zoals ook COPERNICUS, GALILEO en vele andere weten-schappers overkwamen…WETEN=METEN

Dwaze/domme/achterlijke lezers aller landen, die “deze letters en deze woorden” van me lezen en die zelf met veel minachting neerkijken op al die “SMOMBIES=smart-phone-met-aanhangende-ZOMBIES”, (die niet eens een “papiertje van mij” willen aannemen, laat staan dat ze het aandachtig kunnen/durven lezen)…
U, dus, slechtste lezers, wat is uw leven nog WAARd als je maar blijft verdedigen dat de ruimtevaart, de maanlanding, de atoombom, de SINT, de kunst-matige satellieten, … allemaal WAAR zijn?
Is er een verschil met de hongerige kinderen in de middeleeuwen die geloofden in de Engelen, de hemelvaart, de hel, .. en die daarenboven gewillig het “sperma van GHEILIGE mannen” tot zich namen om hun hongerige magen te spijzen?
Nog nooit zijn er zo veel hoerige kinderen geweest als nu, waarbij de meeste meisjes zich als “DOLLE depressieve hormonen-MINA-koeien” door het leven slepen met hun dagelijks HORMONEN-PILLETJE” (om grote borsten te krijgen en om te kunnen vossen zonder kind) en de “jongens” DAGELIJKS “spannend” klaarkomen bij hun amateur-sterren, die (nog) niet aan de pil zijn of die dan weer “dood-leuk“ beweren dat ze “in het verkeerde lichaam“ worden gevangen gehouden, waardoor ze een trans-gender-stap MOETEN ZETTEN die betaald MOET worden door de “PUBLIEKE ZIEKENKAS“…

U zal waarschijnlijk zeggen dat ik niet meekan met de moderne tijd en daarmee heeft U misschien wel een punt, want ook mijn eigen vader waarschuwde mij dat ik het liedje van “WIM SONNE-VELD” over het (saaie) “TUIN-PAD van MIJN VADER, hoe kon ik weten dat het voorbij zou gaan” misschien wel zou weten te bewonderen als ik “zijn leeftijd” zou hebben. Ik dacht toen : “Ons vader is niet alleen een saaie mens. Hij begint nu ook zelfs te dementeren…”. Mogelijk denkt U nu hetzelfde over mij. Het weze zo, met welk recht zou ik mensen “hun recht” ontnemen om “andere mensen“ te be-oordelen als “dommer dan zijzelf“, als ikzelf niet anders deed toen ik “die jeugdige leeftijd“ had.

PS. Zoals mijn Leuvense MAAN-dag-nacht-wandelingen vanaf 1994 tot 2016 verwezen naar de MAAN-daagse Leip-zig-optochten in de “herfst van 1989”, zo ook stel ik vast dat mijn Wandelingen in de herfst van 2016 NU een “dubbele ondersteuning” krijgen.

Enerzijds is er het BBC-radio-programa over “UTOPIA op 5-12-2016”, dat men niet mag verwarren met de porno-categorie v/d “Big Black Cock”, maar anderzijds is er ook de “simpele” vast-stelling dat LEIP-ZIG “tot vorig jaar” nog in de Tweede Klasse speelde, nu al 15 speeldagen aan de kop staat in de Duitse Voetbal-Competitie.
Ook hier dringt zich een parallel op met de Engelse Tweede-Klasser Leicester (van MARCIN Wasilevski), dat de “Bruggelingen met hun pedofiele bisschop” recentelijk genadeloos in de pan hebben gehakt. Bovendien is er ook een link naar de Pedo Duivel Marc Dutroux uit MARCINELLE en de RODE DUIVEL MARC WILMOTS. “Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout is, DutROUx…”

Zoals de affaire-Dutroux begon op 15-8-1996 (op het feest van de Hemelvaart van de Moeder-Maagd-Maria) in Neuf-chateau als knipoog naar de zogezegde soixante-neuf én de moon-walk op 21-7-69 met de uitspraak : “A small step for a man, a giant LEAP for mankind” als hint dat “dit alles” een “LEEP LIEP LEIP LOOPJE met de werkelijkheid was”, zo ook wordt SUBLIMINAAL verondersteld dat iedereen op de “knieën” moet voor Neil “kneel” Armstrong, zo niet krijgt hij teelbalkanker zoals Lance Armstrong, waarna hij dan natuurlijk gemakkelijker de “Tour de France“ kan winnen, omdat hij dan minder last heeft van “rondslingerende teelballen van zijn klokken-spel“. Kortom, hij kan dan zijn éne overblijvende teelbal “mooi“ in het midden van zijn zadel plaatsen en “gezwind” de bergen op rijden door de “MINDER LAST van de rondslingerende BALLEN van zijn klokken-spelzijn ballen”, oftewel minder “bal-last”…

 

16:05 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

03-12-16

EXTRA-MAAN-dag-SINT-bijeenkomst op 5-12-2016. UTOPIA-van-100-euro is ECHT voor de "juiste tekst"

aaaa.jpgDe BBC Radio is op maandag 5 december te gast aan de KU Leuven voor de viering van de 500e verjaardag van ‘Utopia’ van Thomas More. ‘Utopia: a dream or a nightmare?’ is de titel van een speciale uitzending.

De BBC World Service brengt haar bekendste discussieprogramma ‘The Forum’ naar Leuven voor een gesprek over het boek van More, zijn plaats in de geschiedenis en zijn invloed op de politiek.

In het Iers College vindt van 18 tot 19.30 uur een speciale opname plaats over Utopia, met Engels uiteraard als voertaal. Bridget Kendall, docent aan Peterhouse College in Cambridge en voormalig BBC-correspondent, gaat in gesprek met Rik Torfs. Naast de rector van de KU Leuven zit Fátima Vieira, professor Culturele Studies aan de universiteit van Porto, en Erik van Ree, docent Europese Studies aan de universiteit van Amsterdam.

‘The Forum’ moedigt het publiek aan om ideeën te delen met de luisteraars. Zijn universiteiten in 2016 een van de laatste toevluchtsoorden waar utopisch denken welkom is? Het is een van de vragen die op tafel liggen. Een andere betreft de beroepscategorie aan wie de deelnemers het eigenlijke tot stand brengen van een utopie zouden toevertrouwen: politici, wetenschappers, zakenlui of kunstenaars?

PS. Ik hoop dat de BBC mij NIET CENSUREERT.

 

19:04 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

02-12-16

Recent VERRASTE ik een "evenwichts-space-prof" en een "9/11-hoernalist"

aaaaaa.jpg 1) TRUMP-lezing (door KVKV-UA )

Mijn vraag : "Gelooft U in de officiële 9/11-versie?"
Hoernalist Peter De Vroey : "Ja...."
Ik : "Gelooft U (ook nog) in Sinterklaas?"
STILTE.... 
Hij : "In wat gelooft U dan niet?"
Ik : "Ik geloof niet in Sinterklaas."
Verwarring....
Ik : "Kent U Justin Bieber? Die is toch zeer bekend en die zei onomwonden dat de 9/11-aanslagen het werk waren van BUSH.."
Hij verdedigde zich met de opmerking : "Ik hecht weinig belang aan iemand die vooral bekend is bij 14-jarige meisjes."

Over 10 jaar zullen de meeste van deze meisjes ECHTER dé moeders zijn geworden en zal niemand nog de officiële 9/11-versie aangeleerd krijgen van deze moeders (zo hoop ik tenminste)...
Bij het Devroey-lezing waren er ongeveer 20% v/d aanwezigen die mijn pamflet aannamen.  

2)  Ruimtevaart-lezing-van-Floris-Wuyts 

De evenwichts-SPACE-prof vertelde dat hij getuige was van een lancering van Frank DeWinne...
Ik zei (met de micro in de hand) : "Als de raket van Frank DeWinne inderdaad langer dan 17 seconden omhoog ging, dan krijgt U 1.000 euro van mij..HOELANG GING DIE RAKET NU ECHT OMHOOG???."
Hij ontweek de kwestie en brabbelde over andere dingen.

Ik vroeg nog even aan het publiek of ze er hun leven erop inzette dat de ruimte-vaart echt was, waarna ongeveer iedereen zijn hand omhoog stak.
Bij de vraag over de echtheid van de maanlanding, waren het er ongeveer "de helft"...

Achteraf waren er weinig mensen gemotiveerd om een pamfletje van mij aan te nemen, ondanks het feit dat ik mezelf had voorgesteld als de "nieuwe Copernicus van de 21ste eeuw"... en dat is logisch want de aanwezige studenten waren bang dat ze dan slechte punten zouden krijgen en de oudere mensen deden me denken aan "gelovigen" die de "gelovige gemeensschap" DOOR DIK EN DUN willen blijven steunen, ook al weten ze dat het allemaal LEUGENS ZOALS BIJ SINTERKLAAS.

19:22 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

28-11-16

Dood van Fidel CASTRO veroorzaakt TWIJFELS over de bouw v/d Mexicaanse MUUR

aaaaaaaa.jpgZoals de Berlijnse Muur in "volle Koude Oorlog" werd opgericht op de 35ste verjaardag van de GEBOORTE van de Cubaanse Leider FIDEL CASTRO, zo ook wil Jill STEIN de "DOOD van FIDEL" gebruiken om de bouw van de Mexicaanse MUUR in KIEM te smoren (met een oproep tot HERTELLING van de "nieuwe/verVALste stemmen"). 
Is zij meer dan een "steentje in de schoen van TRUMP"? Is zij een moderne "Ein-stein, die geboren was op 1879" die de "relativiteit van de "verVALste verkiezingen en de VAL v/d Muur" op de juiste manier weet in te schatten? 

Zoals de verVALste verkiezingsuitslag van 9-11-2016 symbool staat voor de CRASH v/h Amerikaans US-Kapîtalisme, omwille van de TRUMP-TOWER-bouwer, die al 19 jaar zijn belastingen niet meer kan betalen (omdat hij een DEBET-schuld heeft 6 miljard), zo ook valt DIT ALLES samen met de 27ste verjaardag van de VAL v/h Russisch SU-Communisme én de VAL van de Berlijnse MUUR op 9-11-1989, speciaal in het 200ste jaar na de Franse Revolutie van 1789, speciaal bij 100ste verjaardag van de geboorte van HIT-ler en de 100ste verjaardag van de "bouw v/h GROOTSTE GEBOUW" in 1889, de EIFFEL-TOREN.

Zoals de Berlijnse Muur werd opgericht op 13-8-1961, nadat er "4 maand eerder" zogezegd de "eerste RUS (Joeri GAGA-rin) in de ruimte was geweest" ,zo ook had president John Kennedy over de GAGA-rin-ruimtevaart" gezegd dat hij er niks van geloofde met de woorden "PIGS CAN FLY", wat uiteindelijk leidde tot verschillende MUPPET-uitzendingen met "MISS PEGGY" over "PIGS IN SPACE" en de Cubaanse VARKENS-BAAI-invasie na 13-4-I96I...

PS. De parallellen tussen "TRIUMP des Willens", HITlery, de "arische ECHTE BLONDE" HIT-lary en de schrijver van "MIJN KAMP"(=CASTRO)" dringen zich op, vooral als U weet dat TRUMP elke dag leest uit het "dat boek" dat op zijn nachtkastje staat... 

15:06 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

14-11-16

SYSTEEM-crash begint op 9-11-2016 en explodeert TOTAAL op 8-12-2016


qqq.jpgTeneinde mijn toenmalige US-crash-voorspelling-van-9-11-1999 kracht bij te zetten verdeelde ik op 9-11-1999 om 21.07u 20.000 BEF (=400 euro) tussen 18 PIL-vrije vrouwen.

Gedurende twee jaar (min 2 maand) werd ik hiervoor bespot en dat stopte op 9/11/2001.

Ook nu betekent dé Trump-uitverkiezing alleen maar de aanloop naar de TOTALE crash v/h systeem, dat zal UITEENSPATTEN op DONDER-dag  8-12-2016, want dan VIEREN we de 75-ste verjaardag van de aanval op Pearl-Harbour, wat tijdens de Tweede Wereld-Oorlog werd gebruikt om Amerikaanse troepen NAAR Azië en NAAR Europa te sturen..

Resumerend.
President WIL-son werd verkozen op 9-11-2016 en besliste om (de eerste) US-soldaten NAAR Europa te sturen.
President TRUMP wordt verkozen op 9-11-2016 en beslist om (de laatste) US-soldaten UIT Europa terug te trekken. 

Dit alles is bovendien een subliminale HINT naar de Hitler-film “TRiUMPh des WIL-lens”, waarbij de "WIL van de schapen" door de "ÜBER-mens" naar zijn hand wordt gezet.

De Berlijnse Muur werd afgebroken op 9-11-1989 en TRUMP zal vanaf 9-11-2016 werken aan de bouw van de Mexicaanse MUUR. Exact 27 jaar verschil. 

 

 

16:42 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |