27-06-17

FRANSTALIGE LIZARD met de DUIVELSE VOORNAAM van GERARD wordt de nieuwe KBVB-voorzitter

aaa.jpgZoals de vorige Belgische Bondscoach (de RODE DUIVEL MARC Wilmots) en de nieuwe Bondscoach (de Spaanse MARTINEZ) gekozen werden voor hun etymologisch verwantschap met de PEDO DUIVEL MARC Dutroux (wiens vrouw MARTIN IS vervroegd vrijgelaten op 15-8-2012), zo ook werd de nieuwe Bondsvoorzitter gekozen met een SUBLIMINALE boodschap voor de reptiel-gedeelte in ons brein...

LIZARD betekent in het Engels : "hagedis".
De "Z" en de "N" zijn dezelfde letter, waarbij er een draai van 90 graden werd gemaakt...

wwwwwwwww.jpg


Bovendien is de voornaam van LINARD, gewoon Gérard, als knipoog naar de meest gekende Gerard ter wereld, nl. "Gerard de Duivel", wat dus perfect past bij de Rode Duivels als ze straks de WK-finale zouden winnen, want hij is een "geld-expert"... 

PS. Zoals de Belgische Bondscoach géén Nederlands kan, omdat hij Spanjaard is, zo ook kan de Bondsvoorzitter geen Nederlands, omdat hij een 'rijke' Waal is.

Ik denk dat de Rode DUIVELS met deze "Duivelse Gerard" DE SENSATIE v/h WK-2018 in Rusland gaan worden, omwille van de 100ste verjaardag van het einde v/d Eerste Wereld-Oorlog, waarbij België zomaar onder de voet werd gelopen...
Zoals het spreekwoord "Wat baten KAARS en Bril, als de uil niet zien wil" ook van toepassing voor Francois De Keersmaecker, zo ook is de kans groot dat "mijn boodschap" volledig zal genegeerd worden....

20:37 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook | |

12-06-17

12-6 verwijst ook naar 12-6 (eerste draft)

wwwwwwwwww.jpgZoals Sint-NICO-las verwijst naar NIKE, de Godin van de Overwinning, zo ook valt “6-12” exact 25 dagen voor het einde v/h jaar én viert men dé Kerst-man op 25-12.

Omdat “dit” in het Amerikaans genoteerd wordt als 12/6, is DIT ook de geboortedatum van vader-Bush (12-6-1924) en David ROCKfeller (12-6-1915) geworden als bewijs dat zij waren uitverkoren om 'n MEGA-belanrijke WINNAAR te zijn.
Ik denk dat men in het jaar “4000” de Rockefeller-dynastie zal vergelijken met de dynastie van Julius Caesar, die aan de basis lag van het woord “Keizer”.
Om die reden verscheen vader-Bush, zoon-Bush en de GHeilige Clinton als een soort Hgeilige Drie-vuldigheid in Rome op 12-4-04. Zoals Nero v/d Juliaanse Dynastie de stad ROME in brand liet steken, zo ook liet zoon-Bush de WTC-torens in brand steken zonder gebruik te maken van OUTSIDE-vliegtuigen, wat dus bewijst dat het een INSIDE-JOB was met INSIDE-BOMBS.

Grootvader-ROCKefeller was in 1911 door de anti-TRUST-wet gedwongen om zijn PETROleum-monopolie Standard Oil op te delen (in oa. het Britse BP en de Nederlandse Shell) én in ruil daarvoor mocht hij op 24-12-1913 de (privé) FED oprichten om zelf dé US-dollar te drukken (en die tegen woeker-intresten aan dé US uit te lenen zoals de Rothschilds-familie (v/d Balfour-declararie van 7-11-1917) reeds in de Groot Brittannië deed en waarbij beide families de Eerste Wereld-oorlog hadden gepland, wat daarna onmiddellijk bezegeld werd mét de verwekking v/d klein-zoon David Rock-feller, (die aan de basis lag v/d David-“ster” en dé ROCK-ster) én waarbij het eigendomsrecht van alle oliebronnen van Soedie-Arabië toekwamen aan de Rockefeller-familie in ruil voor de Amerikaanse oorlogs-deelname vanaf 7-6-1917.
De vader-van-David-Rockefeller zorgde ervoor dat de UN-Volken-bond (in Londen) in 1946 werd verhuisd naar de ROCKe-feller-tower in NYC, terwijl ‘hij en grootvader-Bush’ juist Hitler aan de macht hadden gebracht met hun “speciale vliegtuig-brandstof en geld” .

Om omdat vader-Bush dus ook geboren was op 12-6-1924, werd hij aangeduid als dé CIA-coördinator bij de hinderlaag (Hij zei: “I amBush”) voor de moord op president J.F. Kennedy, omdat JFK “een rente-loze staats-munt” had laten drukken. Daarom was het ook logisch dat de 101-jarige David Rockefeller rond 15-3-2017 zou sterven als verwijzing naar de 100ste verjaardag v/d troons-afstand v/d toenmalig-rijkste man ter wereld, de Russische ‘Tsaar’ NICO-las Romanov, wiens titel afkomstig is van Caesar, die exact op 15-3-44vC werd vermoord.
Ik voorspelde echter foutief dat ‘n Triomf-boog voor de Duitse Trumpf zou worden besteld op 15-3-2017 ipv de ‘logische’ 9-11-2018, d.i. de 100ste verjaardag v/d troonsafstand v/d Duitse Keizer Wilhelm2 op 9-11-1918.

19:06 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook | |

06-06-17

6-6-2017 is 'n SPECIALE DAG

mmmmmmmmmmmmmm.pngZOALS de landing van Amerikaanse Troepen op 6-6-1944 in het Franse Normandië dé “aankondiging” werd voor het “grootste wereld-rijk alletijden”, (dat dus veel groter zou worden dan dat van “Julius Caesar”, waarbij “zijn sterfjaar van 44vC” de leidraad werd bij de keuze voor “1944” én dat in combinatie met de “reken-som “4+6=10“ én de vast-stelling dat “6-6“ de anti-pool is van “6-12“, het feest van de Overwinning, de “godin Nike” en de bijhorende “Sint-NIKlaas”, omwille van het verschil van een half jaar…),
ZO OOK waren de Eerste Amerikaanse Troepen in Europa geland op 6-6-1917 in Engeland als voorbereiding voor de Eerste Wereld-Oorlog en ZO OOK organiseert premier Theresa May in deze 6-6-2017-week haar verkiezingen met de wetenschap dat ze eerst opkwam “TEGEN de Brexit” en dat ze nu haar regering wil verder zetten met de uitvoering van het Brexit-programma.

De absurditeit van deze switch wordt helemaal niet besproken in de media, die daarom ook druk bezig zijn met allerlei leugens te vertellen over de “aanslagen in Manchester en Londen Bridge”. Noem eens één “ernstig” ding over deze aanslagen dat waar is. (Ik geef nog steeds 1.000 euro, als U mij “als eerste” een bewijs levert van “echte doden of echte gekwetsten”, die gevallen zijn op die plaatsen op dat tijdstip).

Vele mensen zeggen mij dat ze niet willen geloven dat de machthebbers zich zouden laten leiden door zo’n “absurde rekensommen” en dan vergeten ze gewoon dat alle koningen van de voorbije 2000 jaar zich beriepen op de uitspraak dat “Jezus Christus, de zogezegde Zoon van God, die geboren was uit de Moeder-Maagd-Maria én die verrezen op de derde dag na zijn dood” hen hadden uitverkoren als de nieuwe koning. In het bijzonder liet Karel de Grote zich tot “keizer” kronen op 25-12-800.
Wat men hierbij meestal vergeet te vermelden is dat de invoering van de Gregoriaanse Kalender gepaard ging met een “datum-sprong van 10 dagen“, waardoor de “sterfdatum van Julius Caesar” overeenkomt met 25-3, de “boodschap van Maria”, die daarom - 9 maand later - op het feest van Kerstmis op 25-12 haar “Jezus Christus”-zoon op de wereld heeft gezet als “reïncarnatie van J.C., d.i. Julius Caesar“, die daarom ook aan de basis lag van de eerdere Juli-aanse Christelijke Kalender.

Deze feiten zijn dus nu “73 jaar geleden” gebeurd en verwijzen natuurlijk ook naar de 100ste verjaardag van de Eerste Amerikaanse Troepen in Europa (d.i. Engeland) op 6-6-1917.

Hierdoor zullen de volgende twee dingen zich voltrekken.
Ten eerste. De Amerikaanse Troepen worden dus 100 jaar later verzocht om Europa te verlaten, omdat ze niet voldoen aan de “Klimaat-akkoorden van Franse Parijs, die NU door TRUMP werden afgewezen”.
Ten tweede. Het “Britse Rijk” met zijn slogan “Britannica rules the waves” én met zijn “pond”, wordt “ten grave gedragen” en vervangen door de “euro“, die trouwens reeds ongeveer dezelfde waarde heeft…

Niet toevallig valt dit samen met de 50ste verjaardag van de “joodse aanval op de USS-Liberty-boot”, waarbij men poogde om deze moord op “80 Amerikanen” in de schoenen van de Egyptenaren te schuiven (een “False Flag”, zoals bij de recente golf van ISIS(=Israeli Secret Intelligence Service)-aanslagen in Europa…)

Ook niet toevallig begon ik mijn “maandag-wandeling op het Leuvense Ladeuzeplein op de eerste Maandag voor de 50ste verjaardag van D-Day, d.w.z. nu “23 jaar geleden”, waardoor de rekensom “73+23=96” verwijst naar de zaak van Dutroux in ‘96 en de zogezegde maanlanding op de Belgische Feestdag van 21-7-69.…

19:45 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook | |

30-05-17

1000 Euro voor de 1ste echte MANCHESTER-terreur-getuige

aaaaaaa.jpgIk geef 1.000 euro voor de eerste naam v/e echte terreur-getuige v/d recente aanslagen in Manchester.

In het verleden deed ik meermaals een gelijkaardig aanbod bij andere IS-terreur-daden, maar moest hiervoor - tot nog toe - niet één duit uit te betalen.

En als het gaat over “echte WTC-vlieg-tuig-getuigen”, ben ik nog steeds bereid om aan ELKE echte getuige 1.000 euro te betalen. Als het moet tot aan mijn bankroet.

De kwestie in Manchester is bovendien even “ongeloofwaardig” als die in Zaventem, omdat er ook een grote “luide” rookbom was, waarbij de mensen mogelijk “gehoorschade” hebben opgelopen (zoals ook nu “gespeeld” wordt bij het incident tussen prinses ASTRID en premier Michel bij de start van de 20km).

Na het KABALLA-optreden van ARIANA GRANDE, waarin ze het toepasselijke lied “BANG-BANG” had gezongen, werd een speciale uitgang door de security afgeschermd voor de “vroege verlaters” én uitgerekend “daar” voltrok het drama(=toneelstuk) zich, zonder dat er één echte vleeswonde zichtbaar was…

Ik denk dat Machiavelli dit principe van “Hoax-terreur” zou goedkeuren, omdat men géén wraak v/d onbestaande familieleden van de onbestaande slachtoffers hoeft te vrezen…

Zelfs voor mensen zoals mijzelf die van oordeel zijn dat er géén echte doden zijn gevallen, moet de regering niet echt verwachten dat men “heel zwaar” zal ageren…(deels uit angst dat de echte terreur henzelf zou kunnen treffen).

Als er echter wel echte doden vallen, dan is de kans groot dat alle aanwezigen ECHT “MOORD en brand” zullen roepen én dat ze niet zullen rusten voor de “zaak tot op het bot” is uitgezocht…
I.h.b. zal onderzocht MOETEN worden of ‘n moslim-man het nu ineens wel echt zou gedaan hebben…
Zo’n echte dodelijke terreur-aanslag brengt ook de “eigen regering en de eigen politie-diensten” extra in de problemen, omdat het contrast met eerder “niet zo fanatiek” optreden bij de “eerdere fake-aanslagen”…extra zal opvallen…

De terreur-speech door Vincent Kompany van Manchester City bevatte een formulering over “waarheid”, maar daarbij had hij het enkel over de “The True Spirit of Manchester”, wat m.i. verwijst naar een soort STOCKHOLM-syndroom.

Ook de recente transfer van “the special one” trainer MOURIRnho van Chelsea(=’shall see’) naar Man-UNITED én het winnen van de UEFA-finale in STOCKHOLM (tegen Ajax met 2-0) lijkt mij een poging om de verdeelde “DIVIDED” stad (tussen niet-moslims en moslims die hun Ramadam NU vieren) te verenigen met een “United, we stand” in een nieuwe “Stock-holm-syn-droom-reactie“.

Mijn eerder aanbod van 1.000 euro voor de eerste persoon met een duidelijke getuigenis of een bewijs van een echte dode bij de aanslagen in Nice, Bataclan, Stade-de-France, Charlie Hebdo, Munchen, Zaventem, Maelbeek of Berlijn… blijft - tot nader order - nog steeds van toepassing…

PS. Is het toeval dat dit samenvalt met de 50ste verjaardag van de Innovation-brand van 22-5-1967? En dat er zogezegd 22 doden vielen door een 22-jarige terrorist, als er 2 keer 11 voetballers waren in Stockholm?

 

19:55 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook | |

24-05-17

"ROCKefeller-dood" = "dood van RobesPIERRE" én daardoor "Trump=Napoleon" met hun 9-11

aaaaaaaaaa.JPGZoals Sint-NIKlaas verwijst naar de godin van de overWINNING die gevierd wordt op 6-12, zo ook stel ik vast dat vader-Bush en David Rockefeller beiden verjaren op 12-6, d.i. "12 juni" wat in de US genoteerd werd als 6/12.

12-6-2015 was de 100ste verjaardag van ‘keizer’ David ROCKefeller, wiens grootvader  – na de ontbinding van zijn "Standard-Oil-PETRO-leum-monopolie" - in 1911 de rijkste man ter wereld werd én die op 24-12-1913 de (privé-)FED oprichtte om zelf dé US-dollar te drukken (en"tegen woeker-intresten" uit te lenen aan de US) én die op 9-11-1917 – als deel v/d Balfour-declaratie - alle "oliebronnen van Saoedie-Arabië" kreeg in ruil voor de Amerikaanse deelname aan de Eerste Wereld-Oorlog én wiens vader ervoor zorgde dat de UN-Volken-bond (in Londen) werd verhuisd naar de ROCKefeller-tower in NYC.

Om die reden was het – in feite – logisch dat hij kort na 15-3-2017 zou sterven als verwijzing naar de 100ste verjaardag v/d troonsafstand v/d toenmalig-rijkste man ter wereld, de Russische ‘Tsaar’ Nicolas Romanov, wiens titel afkomstig is van Caesar, die exact op 15-3-44vC werd vermoord.

Ik voorspelde echter foutief dat ‘n Triomf-boog voor de Duitse Trumpf besteld zou worden op 15-3-2017 ipv 9-11-2018, d.i. de 100ste verjaardag v/d troonsafstand v/d Duitse Keizer Wilhelm2 op 9-11-1918. 

Deze "9-11" werd - na de verstening van de Franse Revolutie door Robespierre - het eerst succesvol gebruikt door Napoleon op 9-11-1799.

20:03 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook | |