31-01-18

Mijn 17-seconden-boodschap begint door te dringen

qqqqqqqqqqq.pngZoals men op zeeniveau nooit een snelheid haalt van meer dan 600km/u of 170m/s, zo ook kan men nooit langer dan 17 seconden omhoog gaan door de valversnelling van 10m/s², tenzij men gebruik maakt van de lucht in de omgeving (zoals bij een ballon of een vliegtuig...)
Daarjuist zag ik op de MOTIGO-teller dat men in België de moeite begint te doen om naar mijn site te gaan, dankzij de UA-confession-facebook-link...

20:15 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook | |

30-01-18

Ugent-confessions-29-1-2018

man-city-home-jersey-de-bruyne-17.jpgStel dat Marc Peeters gelijk heeft dat een raket (of vuurpijl) inderDAAD niet hoger raakt dan 2km en ook niet langer dan 17 seconden opstijgt, én stel dat niemand v/d UGent één tegenvoorbeeld kan geven, kunnen we dan niet besluiten dat het universitair ONDER-wijs (met zijn claim over "kritisch denken") één grote FARCE is, waarbij de examens alleen maar dienen om de studenten in te delen in twee klassen : "diegene die voldoende ONDERdanig zijn bij het reproduceren van allerlei deeltjes van deel-vakken" en "zij die on-voldoende ONDERdanig zijn".

Waarom deed de universiteit - tot nog toe - géén enkele kritische verificatie v/d zogezegd hoogste menselijke prestatie ooit, namelijk die van een "man op de maan", wat was aangekondigd door de Duitser Werner VonBRAUN, wetende dat de maan "400.000km" hoog/ver van ons verwijderd is?

Ligt hierin de reden dat de gewezen speler van het Duitse Wolfsburg, Kevin DeBRUYNE bij Manchester City met nummer "17" speelt én een loon heeft van 400.000 euro per week?  

18:54 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

27-01-18

"Bommen op Guernica" was eerst "FAKE-NEWS"

bombardeo-de-gernika.jpgRecent hoorde ik het nieuws dat de "internationale media" EERST hadden gerapporteerd dat het Spaanse Guernica was gevallen door de legers van Franco en dat de REPUBLIEKIJNEN/COMMUNISTEN ZO LAF waren geweest dat ze de historische stad hadden vernietigd met hun eigen bommen om deze stad niet cadeau te doen aan de overwinnaars (zoals ook de RUSSEN deden in 1812 en in 1941 om Napoleon en Hitler in hun opmars af te remmen)...

Over deze kwestie vond ik de volgende tekst bij HISTORIEK.NET :

‘Wat de vraag betreft, of Guernica al dan niet is gebombardeerd, blijven de meeningen sterk uiteenloopen. Een aantal buitenlandsche journalisten heeft onder leiding van officieren van generaal Mola een bezoek gebracht aan de stad. De speciale verslaggever van United Press vertelt het volgende over zijn bevindingen. In gezelschap van een officier heb ik vrijwel alle straten en pleinen van Guernica bezocht; soms moest ik een eind omloopen. daar het puin op verscheiden plaatsen nog 15 meter hoog ligt en onneembare barricades vormt. De officieren legden uit, hoe opvallend het was, dat aan de meeste vernielde huizen geen gaten waren te bekennen, zooals toch altijd het geval is. wanneer een huis door een bom wordt getroffen. Ook waren nergens teekenen te bespeuren, dat een huis door een bomexplosie in de onmiddellijke nabijheid was vernield. Zorgvuldig hebben we tientallen huizen onderzocht, die alle op gelijke wijze waren afgebrand, hoogst waarschijnlijk doordat zij van binnen uit in brand waren gestoken. De officieren toonden ons verscheidenen plaatsen, waar groote gaten in de straat waren geslagen; dit was naar hun meening het gevolg van mijnen der regeeringstroepen.’

Het is waarschijnlijk dat "DIT" gaat over de "troepen van Franco", maar het kan ook over de officiëel-verkozen regering zijn ...
Maar omdat er ook een Duitse piloot was gevangen genomen, werd de "waarheid verteld" dat het een luchtbombardement was geweest...

PS. Ik sluit toch niet uit dat het inderdaad een INSIDE-JOB was, want bij de "VAL van BARCELONA" was de "5de kolonne" actief in het voordeel van Franco én hadden die colonne gehandeld in opdracht van Stalin die "4 maand" later samenwerkte met HITLER om POLEN in de pan te hakken... (Ook George Orwell rapporteerde over deze DOUBLE-SPEAK-kwestie in zijn boek : "Hommage aan Barcelona"..)

Het was de eerste keer in de geschiedenis dat men nadrukkelijk de BURGER-BEVOLKING wilde treffen. Het was - in feite - het begin van de Tweede Wereld-Oorlog die op het laatst twee GROTE KNALLEN meemaakte : "Bombardement van DRESDEN/LEIPZIG (als verwijzing naar de Volkerenslag in 1813" en de "zogezegde atoom-bom in HIROSHIMA dat een verwijzing was naar de "goddelijke" KEIZER HIRO-hito en het bloedbad met vele Amerikaanse soldaten in SHIMA...

PS. Ook hier vond ik een interessante tekst...(Ik ga DIT later nog eens in meer detail bestuderen, omdat DIT voor mij "VOLLEDIG NIEUW NIEUWS" is...)

Fake News 1937:
Deutschland bestreitet die Bombardierung Guernicas

 

20:04 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

26-01-18

Waarom schrijft Wikipedia nu weer JUICE-onzin "over mij"?

135px-Wikipedia-logo-v2-nl.svg.pngVlak voor de OCAD-terreur-alarm-verlaging-naar-2 werd de "wikipedia-pagina over mij" reeds 6-maal aangepast, waarbij de volgende (on)zin blijkbaar nu al 5 dagen als dé REALITEIT wordt gezien (terwijl het FAKE is) :

"Verder is Mark Peeters ook gekend van het J. Juice-bier dat gebrouwen wordt en dat geschonken wordt op vele familiefeesten rondom de provincie Antwerpen."

En gelijkaardige Wikipedia-aanval deed zich ook voor op 27-12-2013, toen men mijn hele pagina PROBEERDE te verwijderen. Mogelijk is deze actie een "voorspel" voor een gelijkaardige geplande actie.

Toen stond er bij het OVERLEG de volgende bemerkingen :

Mark Peeters - WIU - Ik twijfel aan de encyclopedische relevantie van deze 'activist', misschien is die er wél, ik verneem daar graag meer over - misschien is het gewoon een zonderling zoals er zoveel zijn. Een folderaar, een man-zonder-baan. Laat daarover het oordeel aan de Belgische gebruikers. Maar het is een allesbehalve neutraal artikel, dat moet echt veranderen. De bronnen zijn alleen wat blog-achtige zaken. Glatisant (overleg) 24 dec 2013 18:23 (CET)

  • Tegen Tegen verwijderen Mark Peeters - Als Belgische gebruiker kan ik bevestigen dat de pagina over deze man wel relevant is. Mark Peeters is al enkele decenia een markante verschijning in de Vlaamse universiteitssteden, in die mate dat hij een belangrijke pop culture referentie is geworden. De informatie in dit artikel vind ik persoonlijk ook een goede weergave. De bronnen kunnen beter, maar de informatie is coorect en het artikel, nogmaals, relevant.belgianbingo 25 dec 2013 21:20 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Sinterklaas is toch heus weer langsgeweest. The Jolly Bard (overleg) 25 dec 2013 13:53 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Als Gentenaar en oud-student ben ik tegen verwijdering van deze pagina. Elke student of oud-student uit Leuven en Gent heeft minstens dit markant figuur opgemerkt. Van een encyclopedie verwacht ik een neutraal artikel met feiten en wetenswaardigheden over markante items en figuren, met een lijst met referentie waar de lezer terecht kan voor verdere informatie, liefst van meerdere bronnen. Dat is hier allemaal het geval. Wikipedia is de ideale referentie voor studenten of voorbijgangers die zich afvragen wie deze vreemde maar alombekende man is, veel beter dan zijn eigen website. Peddecke (overleg) 26 dec 2013 15:38 (CET)
  • Ik zou zeggen, ontdoe het dan van de Points Of View en voorzie het van degelijke bronnen. Als hij een belangrijke pop culture referentie is geworden moet er toch in allerlei media iets over hem te vinden zijn. Glatisant (overleg) 26 dec 2013 17:30 (CET)

 PS. 

Van Facebook kreeg ik de volgende 3 meldingen:

January 24 at 4:59pm

Your comment on Johan Sanctorum's post was marked as spam. Review the comment.

January 23 at 8:39pm

Your comment on Johan Sanctorum's post was marked as spam. Review the comment.

January 23 at 8:29pm

Your comment on UGent Confessions's post was marked as spam. Review the comment.

 

20:35 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

13-01-18

Is er weer een nieuwe FB-aanval op mijn account gepland?

 aqaqsa.jpg

If you get locked out of your account, your friends can help
Marc, we’re here to help you keep your account safe. One way to do this is to choose 3 to 5 trusted friends to help you regain access to Facebook if you ever need it. They’ll be able to send you a code to help you log back in.
— The Facebook Help Team
 
 

20:26 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |