30-03-18

Op deze Goede Vrijdag is er géén KRUIS-verhoor voor LANCE Armstrong

 

martinez.jpgZoals Neil ‘kneel’ Armstrong de 25ste verjaardag v/d moord-aanslag op Hitler (de vader van de fictieve Duitse hoge V2-WUNDER-Waffe tot in Antwerpen) van 20-7-1944 herdacht met de zogezegde maan-landing van zon-dag 20-7-1969, zo ook deed hij de zogezegde “eerste” moon-walk op de Belgische Feestdag van maan-dag 21-7-1969, terwijl de Brusselaar Eddy Merckx dan zijn eerste “gele trui” (van de zondag) schonk aan de Belgische koning Boudewijn, omdat “Karl Marx” “das Kapital” had geschreven in Brussel en omdat het exact “2 x 69 jaar” later viel dan de eerste Belgische koningskroning op 21-7-1831.

Om diezelfde reden bekende LANCE Armstrong zijn Tour-de-France-fraude op 15-8-2012, toen terzelfdertijd Michelle MARTIN (de vrouw van de Pedo Duivel Marc Dutroux én de honger-moordenares van de kleine meisjes “Juli en Melissa”) vervroegd werd vrijgelaten én de volkswoede over deze kwestie werd omgezet naar voetbalvreugde door de voetbaloverwinning op Nederland op 15-8-2012, die gebracht werd door de bondscoach en ex-Rode Duivel Marc Wilmots.

En daarom is het ook géén toeval dat de geplande persconferentie door Lance Armstrong bij de “Ronde van Vlaanderen” vervangen wordt door een gesprek met de nieuwe bondscoach Robert MARTINez, die beweert een supporter te zijn van de wielrennerij én die hierover een kruis-verhoor wil toestaan, als knipoog naar Jezus die op “Goede Vrijdag” stierf aan zijn kruis en die een “LANS” in zijn hartstreek kreeg om zeker te zijn dat hij dood was. Dit laatste werd dan weer gebruikt door de “ongelovige Thomas” die de verrijzenis van Jezus betwijfelde en die zei : “Als ik mijn hand niet in de spleet van zijn zij kan leggen, geloof ik het niet.”
Ook ik geloof niet dat de VTM-wetenschapshoernalist Boudewijn VanSpilbeeck effectief zijn klokkenspel zal afsnijden, waardoor hij impliciet toegeeft dat hij nooit een echte klokkenluider zal worden. Als ik echter mijn hand in zijn nieuwe spleet kan steken, dan zal ik van mijn mening veranderen en zal hem hiervoor duizend euro geven.

Samengevat. De bewering dat Lance Armstrong met een voltallig klokkenspel (nl. één kruis en twee testikels) zou verrijzen op Paas-zon-dag 1-4-18 aan de Antwerpse OLV-kathedraal blijkt nu toch alleen maar een april-grap te zijn van de “gevierde” PAAS-HAAS, die zelf helemaal géén problemen heeft met zijn “jonge heer” en met zijn eieren…, die zogezegd van Rome komen…

19:38 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

Post een commentaar