26-01-18

Waarom schrijft Wikipedia nu weer JUICE-onzin "over mij"?

135px-Wikipedia-logo-v2-nl.svg.pngVlak voor de OCAD-terreur-alarm-verlaging-naar-2 werd de "wikipedia-pagina over mij" reeds 6-maal aangepast, waarbij de volgende (on)zin blijkbaar nu al 5 dagen als dé REALITEIT wordt gezien (terwijl het FAKE is) :

"Verder is Mark Peeters ook gekend van het J. Juice-bier dat gebrouwen wordt en dat geschonken wordt op vele familiefeesten rondom de provincie Antwerpen."

En gelijkaardige Wikipedia-aanval deed zich ook voor op 27-12-2013, toen men mijn hele pagina PROBEERDE te verwijderen. Mogelijk is deze actie een "voorspel" voor een gelijkaardige geplande actie.

Toen stond er bij het OVERLEG de volgende bemerkingen :

Mark Peeters - WIU - Ik twijfel aan de encyclopedische relevantie van deze 'activist', misschien is die er wél, ik verneem daar graag meer over - misschien is het gewoon een zonderling zoals er zoveel zijn. Een folderaar, een man-zonder-baan. Laat daarover het oordeel aan de Belgische gebruikers. Maar het is een allesbehalve neutraal artikel, dat moet echt veranderen. De bronnen zijn alleen wat blog-achtige zaken. Glatisant (overleg) 24 dec 2013 18:23 (CET)

  • Tegen Tegen verwijderen Mark Peeters - Als Belgische gebruiker kan ik bevestigen dat de pagina over deze man wel relevant is. Mark Peeters is al enkele decenia een markante verschijning in de Vlaamse universiteitssteden, in die mate dat hij een belangrijke pop culture referentie is geworden. De informatie in dit artikel vind ik persoonlijk ook een goede weergave. De bronnen kunnen beter, maar de informatie is coorect en het artikel, nogmaals, relevant.belgianbingo 25 dec 2013 21:20 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Sinterklaas is toch heus weer langsgeweest. The Jolly Bard (overleg) 25 dec 2013 13:53 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Als Gentenaar en oud-student ben ik tegen verwijdering van deze pagina. Elke student of oud-student uit Leuven en Gent heeft minstens dit markant figuur opgemerkt. Van een encyclopedie verwacht ik een neutraal artikel met feiten en wetenswaardigheden over markante items en figuren, met een lijst met referentie waar de lezer terecht kan voor verdere informatie, liefst van meerdere bronnen. Dat is hier allemaal het geval. Wikipedia is de ideale referentie voor studenten of voorbijgangers die zich afvragen wie deze vreemde maar alombekende man is, veel beter dan zijn eigen website. Peddecke (overleg) 26 dec 2013 15:38 (CET)
  • Ik zou zeggen, ontdoe het dan van de Points Of View en voorzie het van degelijke bronnen. Als hij een belangrijke pop culture referentie is geworden moet er toch in allerlei media iets over hem te vinden zijn. Glatisant (overleg) 26 dec 2013 17:30 (CET)

 PS. 

Van Facebook kreeg ik de volgende 3 meldingen:

January 24 at 4:59pm

Your comment on Johan Sanctorum's post was marked as spam. Review the comment.

January 23 at 8:39pm

Your comment on Johan Sanctorum's post was marked as spam. Review the comment.

January 23 at 8:29pm

Your comment on UGent Confessions's post was marked as spam. Review the comment.

 

20:35 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

Commentaren

Het schrijven van DIT artikel heeft al veroorzaakt dat de passage werd verwijderd.
Er waren gisteren ook meer dan 50 bezoekers, nadat ik deze posting op mijn facebook-account zette waar "10 mensen" een LIKE of een reactie deden of een LIKE van een reactie
Op de volgende URL:
https://www.facebook.com/marc.peeters.503/posts/10215659214059962

Gepost door: MP | 27-01-18

Reageren op dit commentaar

Mark Peeters For President (of the EU of course)!

Pietjeman Pietjeman Pietjeman!

Ondinneke haar kind is in het kabinet gevallen!

Gepost door: Michael Hunt | 28-01-18

Reageren op dit commentaar

Ja, seg, Mark, gij zijt ook wel nen wierdo ook hé!

--Glatisant van Wikipedia faam

Gepost door: Abe Normal | 31-01-18

Reageren op dit commentaar

Post een commentaar