08-12-17

Waarom zegt TRUMP op 6-12-17 dat Jeruzalem dé enige hoofstad is van Israël?

qsder.jpgZoals alle Europese Landen hun Israëlische ambassade in Tel Aviv hebben neergezet én terzelfdertijd hun Palestijnse ambassade speciaal ook in (Oost-)Jeruzalem hebben gehouden, zo ook heeft TRUMP(h) NU een gigantisch TROMPET-geschal georganiseerd op 6-12-17 dat doet denken aan de "val van JERICHO" (én de "Val van de Duitse Muur op 9-11-1989" ...)

Is het toevallig dat "dit" samenvalt met mijn uitgekozen 6-12-17-geld-uitdeling?

Is het toevallig dat het Sinterklaas-feest van 6-12 wordt gevierd op "25 dagen voor het einde v/h jaar" en dat er op het Kerst-feest (met de geboorte op 25-12 van JEZUS uit NAZAreth/JERUSalem) ook de "Kerstman"="Santa Claus" wordt gevierd?
Ik heb er eerder al over geschreven (en de commentaren bewijzen dat men dit inzicht belachelijk wil maken) ...

Bovendien is het geen toeval dat de ROTHSCHILDS-PATRIARCH Amschel MAYer geboren was in Frank-FORT 12-6-1773 en dat hij gestorven was 6-12-1855.

Bovendien werd dat de "vlag van de Rothschilds" (met een "schild dat rood werd door het vele bloed van hun tegenstanders" met daarin een "dubbele drie-hoek") uiteindelijk toegewezen aan Israël, maar dan in het "blauw"...
Een soort knipoog naar het verschil tussen de "rode pil" en de "blauwe pil" uit de "Matrix" waar voor het eerst de WWW-initialen werden benoemd met de woorden : "Welkom in de Woestijn van de Werkelijkheid"...

PS1. Oproep aan de lezers van deze blog. Gelieve een "share" van dit artikel te doen (als commentaar) bij mijn laatste facebook-posting, waarin je misschien de "reden" kan zien voor het "BLOKKEREN van mijn FACEBOOK-account"..., want Facebook gaf de volgende melding :
"
Please Confirm Your Identity Recent activity may have affected your account's security, so we've locked it. We'll walk you through a few steps to confirm your identity and help you access your account."

PS2. De 22-jaar-regel lijkt wel toegepast.
6-12-1973. Gerald FORD wordt de nieuwe US-vice-president door het WATER-GATE-schandaal. Als president NIX-ON aftreedt, wordt Nel-son ROCKefeller de nieuwe vice-president, d.i. de broer van DAVID ROCKefeller.  
6-12-1995. Marc Dutroux gaat voor 4 maanden in de gevangenis, waardoor de twee kleine meisjes "Julie en Melissa" de hongersdood sterven, zoals in het oorspronkelijke Sinterklaasverhaal door toedoen van Michelle Martin...
6-12-2017 : speech van TRUMP over Israël, dat volgens de Bijbel aan "hen" werd geschonken via MOZES, die "via een MANDje" als de "zoon van de Nijl" = NEL-SON aan het Egyptische Hof verbleef en die zijn volk door de WATER-POORT van de Rode Zee naar het beloofde land heeft geleid, wetende dat een doorwaadbaar gebied in het Engels wordt benoemd met een F(j)ORD...(en ook wel Frank-FORT-am-Mainz)..  

PS3. Andere belangrijke 6-12's.
6-12-1917. Grootste explosie allertijden in het Schotse Halifax.
6-12-2013. Dood van Nel-son MANDela.


PS4.

"6-12" (met "12=6+6") bevat dus 6-6-6...
wwaqqd.jpg

20:36 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Bla bla bla ...

Same old same old...

Seg Marc, wanneer zoekte gij eens een echte hobby?

Gepost door: Herr Haling | 11-12-17

Reageren op dit commentaar

Seg Mark er is volgende week vrijdag (22 december) een kwis georganiseerd door de KLJ met, volgens de opstellers, die ik ken, een aantal vragen over ruimtevaart. Misschien zijt ge geïnteresseerd om eens langs te komen (stationsstraat 4 keerbergen, da schoolgebouw daar). Normaal moet ge u inschrijven voor dieje kwis op de website van de KLJ keerbergen, ma ze zullen daar geen spel van make ze, kom dus gerust eens langs as ge goesting hebt

Gepost door: KLJ keerbergen | 14-12-17

Reageren op dit commentaar

Post een commentaar