11-01-17

FACEBOOK censureert mijn visie op geTRUKeerde is-TRUCK-aanslag-beelden in Jeruzalem

aaaaaaaaa.jpgIn het licht van de eerdere IS-TRUCK-aanslag in BERLIJN  én de TRUCK-aanslag in NICE, waarvan er GEEN ZICHTBARE IMPACT-BEELDEN werden getoond en waardoor ik NOG géén 1.000 euro moest uitbetalen, had ik mijn hoop gesteld op het uitbetalen van 1.000 euro bij de (echte?) BEELDEN van de TRUCK-terreur-aanslag op 8-1-2016 in Jeruzalem...
 
De beelden bleken nog slechter getrukeerd te zijn dan bij de VALSE WTC-vliegtuigen die "zacht" in de WTC-torens zijn gevlogen. Ik vond daarvan heel veel sites, oa twee artikels bij NORDTRUTHSEEKER.blogspot.com (hier en hier).
 
Ik gaf HIERDOOR de onderstaande FB-commentaar bij het artikel van DE MORGEN met de titel "LEZERS KNACK kunnen niet meer reageren op website-artikels". omdat ik een verband zag met de stelling van ABU JAHJAH die dé TRUCK-aanslag zag als een terechte daad van de Palestijnen, waardoor hij de illusie versterkt werd dat de TRUCK-aanslag ECHT was, wat mijns inziens door nog zeer weinig mensen wordt geloofd, als ze éénmaal de TRUCK-beelden hebben bestudeerd......
De commentaar ging als volgt:
 
'Ik denk dat de "geTRUCKeerde beelden van de TRUCK-aanslag in Jeruzalem" de (Mia) DOOR-(naert)SLAG hebben geven..
Waarom doet niemand van de "PRESSTITUTES" de moeite om "dat" te melden?
Waarom durft niemand van de PRESSTITUTES twijfelen aan de WTC-vliegtuig-beelden?'

Ik gaf daarbij een verwijzing naar de NORDTRUTH-site... en wat gebeurde er?
 
Slechts één persoon deed hiervoor een LIKE en niemand anders reageerde.
Ik denk dat het bericht enkel getoond werd aan de mensen van de geheime/FB-diensten die dan "pro forma" een like doen, (zoals Haroen Viaene)
 
Ik doe nu een extra-commentaar met toevoeging van de link van DIT ARTUIKEL.
 
Zou de kleine resqpons een gevolg zijn van de verwijzing naar NOTHERNTRUTHSEEKER.blogspot.be die misschien ook op de lijst staat van sites die niet mogen getoond worden? Of is het een rechtstreeks censuiur door mijn account?
 
Zien wat er gebeurt?

19:03 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Mark, iedereen is uwe zever gewoon stikBEU!

Snaptegijdatdanie?

Gepost door: Mark Scheeters | 17-01-17

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.