23-12-16

Waren er IS-slachtoffers in Berlijn op 19-12-2016? (1.000 euro voor het eerste tegenbewijs)

qqqqqqqqqq.JPGZoals de "Charlie Hebdo"-aanslagen gebeurden door GEMASKERDE mannen die ANONIEM wilde blijven, maar die toch wel hun paspoort op de zetel van hun wagen achter-lieten (en die zogezegd een liggende politieman doodschoten zonder terugslag bij het geweer, zonder beweging bij het hoofd én zonder bloed op het voetpad), zo ook wordt nu WEER gezegd dat de "Berlijnse dader" zijn paspoort opnieuw op de chauffeurs-zetel achterliet…Het is blijkbaar een PATROON dat niet wordt (h)erkend door de "HOER-nalisten" en de "PRESStitutes", want eenzelfde verhaal van "een gevonden paspoort" was er ook bij de "zogezegde aanslagen in NICE", de WTC-aanslagen en bij de BATCLAN-aanslagen, waarbij het paspoort van de zpogezegde IS-zelfmoord-terrorist vanuit de kledij van de "dader" ONGESCHONDEN wegvloog tot in de handen van een veiligheidsman, aldus het OFFICIËEL VERHAAL...

Zoals bij de eerdere “terreur-aanslagen” geef ik ook nu opnieuw “1.000 euro” aan de eerste persoon die een “echt getuige” was van een echte terreur-dode in Berlijn of die een echt filmpje hiervan heeft gevonden…

Angela Merkel, die ook een UNIVERSITAIR-FYSICA-diploma heeft zoals ikzelf, zei onomwonden dat de eerste verhalen over “een dodelijke aanslag door een POOL of één bepaalde Pakistaanse moslim” TOTAAL ONWAAR zijn, omdat de ene een bewijsbaar alibi had en omdat dat de andere officiëel reeds dood was voor de impact met een KERST-KRAAM.... (Vooral het verhaal over de DODE POOL doet denken aan de verhalen over de geënsceneerde POOLSE INVAL in DUITSLAND wat leidde tot de HITLER-speech en het begin van de Tweede Wereld-Oorlog op 1-9-1939.)  

Zoals de Duitse Communisten zorgden voor de Russische Februari-revolutie van 1917 én voor de Russische oktober-revolutie die plaats had op 7 november 1917 én voor het einde v/h Keizer-schap van KEIZER-WILHELM-2 op 9-11-1918, zo ook hebben de Duitse Kapitalisten Hitler gesteund bij zijn mislukte staatsgreep op 9-11-1923 en zijn KRISTAL-NACHT op 9-11-1938 én bij de VAL v/d BERLIJNSE Muur op 9-11-1989, speciaal 200 jaar na de Franse Revoluitie van 1789.

Denkt U dat het TOEVAL is dat er zich een zogezegde IS-terreur-aanslag voordeed op de Breidscheidplatz op 19-12-2016 (exact 12 dagen voor het einde van het jaar met zogezegde 12 doden, zonder dat er één Duitser bij de doden is) en MERKEL daarna een bloemenkrans heeft gelegd bij het STANDBEELD van diezelfde KEIZER-WILHELM op diezelfde Breidscheidplatz? Misschien wordt het tijd om ons ENG IS-DENKEN om te zetten naar een "BREED SCHEIDEN van de waarheid van de ONZIN??….

Ondertussen werd nergens in Europa het “dreigingniveau” aangepast… 
Wie wil er met mij wedden dat er de komende 2 jaar geen echte dodelijke moslim-terreur-daden zullen plaats vinden in België, Frankrijk en Duitsland?

Zoals de Val v/d BERLIJNSE Muur (en het Russisch Communisme) op 9-11-1989 dé aanleiding was voor MIJN (foutieve) voorspelling dat het US-kapîtalisme ging crashen op 9-11-1999, maar uiteindelijk de aanleiding werd voor de zogezegde ISLAMITISCHE WTC-aanslagen van 9/11/2001, zo ook was mijn 9-11-2016-US-CRASH-voorspelling er "op het eerste zicht" naast, maar is de uitverkieizng van DONALD TRUMP op 9-11-2016 én de aanduiding door de KIES-MANNEN op 19-12-2016 de ABSOLUTE GARANTIE dat de US BANK-ROET zal gaan, zoals reeds eerder gebeurde met al zijn GROTE BEDRIJVEN, waardoor hij al "19 JAAR géén belastingen meer betaald, als KNIPOOG naar de zogezegd 19 Arabische Zelf-moord-piloten op 9/11/2001 én ZO OOK lijkt de zogezegde Berlijnse IS-terreur-aanslag op diezelfde 19-12-2016 in scène gezet.

Zal TRUMP zijn belofte nakomen om de "AFGEBROKEN MUUR TUSSEN OOST EN WEST" opnieuw op te bouwen, maar NU tussen "NOORD EN ZUID"?

(PS1. Moslim-mensen die - omwille van deze hogervermelde weddenschap - zelf een . dodelijke terreur-aanslag organiseren, komen niet in aanmerking om dit geld te incasseren, zeker niet als ze daarbij zichzelf zouden opblazen.)

PS2. Vele STomme STudenten zeggen tegen mij : “Ik minacht U. Met U spreek ik niet, want U heeft géén respect voor de doden (in Berlijn, Maalbeek, Zaventem, Nice, Parijs,….)”...
Soms worden ze daarbij zo verbaal-agressief met de woorden : “Gij zijt een BEDRIEGER en een LIEGER” dat “alle aanwezigen in de KUL-ALMA” het kunnen horen en een bedenkelijk gezicht trekken. Op zo’n moment denk ik dan: “IK HEB RESPECT VOOR ELKE ECHTE DODE, maar, niet voor een ge-acteerde dode in een FICTIE-FILM of een DRIL-oefening. Ik heb VOORAL RESPECT VOOR DE ECHTE FEITEN…”
Vervolgens denk ik dan : “Kan ik niet beter niets terug zeggen? Hoe zou ik trouwens ongestraft tegen een kleine JANKENDE kleuter kunnen vertellen dat zijn eigen moeder en zijn eigen vader TWEE PSYCHOPATEN zijn die tegen hem zeggen dat hij NIET MAG LIEGEN, terwijl DIEZELFDE LIEGENDE OUDERS ONGESTRAFT en ZONDER-AANWIJSBARE-REDEN kunnen BEDRIEGEN en DREIGEN dat de SINT ELK KIND kan straffen (en/of géén speelgoed brengen) als het onnozele kindje niet slaafs uitvoert wat zijn ACHTERLIJKE OUDERS hem bevelen?”
Het uiteindelijk antwoord op deze vraag is heel simpel : “Met irrationele mensen, kan je moeilijk argumenteren en zeker niet met de stelling dat ik in de eerste plaats respect heb voor de FEITEN EN DE WAARHEID. En als je het toch probeert, gaan ze meestal zeggen dat JIJ zelf irrationeel bent en dat jijzelf de Belgische Wetten overtreedt die stellen dat men BEPAALDE DINGEN niet mag ontkennen en dat men daarvoor ook in de gevangenis kan worden gezet onder de nieuwe terreur-wetten die bovendien stellen dat bepaalde uitspraken strafbaar zijn met een opsluiting als ze te racistisch of te vrouw-discriminerend,… terwijl de MACHTIGSTE MAN van de wereld, de “verkozen US-president” ongestraft kan zeggen : “GRAB THEM BY THE PUSSY”.
Daarenboven loopt elke (jonge)man die met nieuwjaar in een drukke massa wordt bijeengeduwd, de kans dat hij beschuldigd wordt van handtastelijkheden, terwijl het SOMS geile vrouwen zijn die hun lichaam tegen U aandrukken en daarmee menig manslichaam beroeren…
Om deze reden probeer ik dan ook om zo veel mogelijk weg te blijven van “drukke massa’s”…

PS3. Zoals 19-12 ALTIJD overeenkomt met de 12de dag voor het einde van het jaar, zo ook komt 9-11 ALTIJD overeen met de 52ste dag voor het einde van het jaar, als knipoog naar de “12 maanden in één jaar en de 52 weken in één jaar.
Het is daarom geen toeval de Stalin officieel geboren is op 19-12-1879, dat de laatste Apollo-vlucht (nr17) eindigde op 19-12-1972, dat de ontslagprocedure voor president Bill Clinton begon op 19-12-1998 en dat de Clinton-foundation probeerde om “via een KIESMANNEN-staatsgreep” toe te slaan op 19-12-2016.

9-11-1799 : geslaagde staatsgreep van Napoleon
9-11-1918 : VAANDEL-vlucht van de Duitse Keizer en daardoor nadelige vrede op 11-11-18 9-11-1923 : mislukte staatsgreep van Hitler
9-11-1938 : Kristal-nacht : duizenden joodse winkels en synagoges staan in brand, na het doodsbericht op de radio v/d Duitse ambassadeur in Parijs (als daad v/e jood)
9-11-1989 : val van de Berlijnse Muur (door de Rus Gorbatshov)
9-11-1999 : mislukte voorspelling van de kapitalistische US-CRASH door Mark Peeters
9-11-2016 : uitverkiezing van “GRAB THEM BY THE PUSSY”-Donald-TRUMPH tot president.

16:01 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

18-12-16

Ook "deze SITE" behoort tot dé 100 VALSE Nederlandstalige NIEUWSSITES

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.pngIn alfabetische volgorde :

    9 For News: ninefornews.nl (zie HoaxWiki)
    aHealthyme: ahealthyme.nl
    Belfort-Group: belfort-group.eu (zie HoaxWiki)
    Best Gezond: bestgezond.nl
    Bewust Nieuws: bewustnieuws.nl
    Blik Op NOSjournaal: blikopnosjournaal.blogspot.nl
    Boinnk: boinnk.nl
    Bovendien: bovendien.com (zie HoaxWiki)
    Brekend Nieuws: brekendnieuws.nl
    Dagelijks.nu: dagelijks.nu (zie HoaxWiki)
    Dagelijksfilmpje: Dagelijksfilmpje.nl
    Dagelijkse Krant: dagelijksekrant.nl
    De Dagelijkse Standaard (DDS): dagelijksestandaard.nl (zie HoaxWiki)
    De Echte Krant: echtekrant.be
    De Stille Waarheid: destillewaarheid.nl (zie HoaxWiki)
    Duurzaam Nieuws: duurzaamnieus.nl
    Earth Matters: earth-matters.nl
    E.J. Bron: ejbron.wordpress.com (zie HoaxWiki)
    Ella'ster: ellaster.nl
    Eunmask: eunmask.wordpress.com (zie HoaxWiki)
    Fenixx: fenixx.org
    Gewoon-Nieuws: gewoon-nieuws.nl (zie HoaxWiki)
    Health Bytes: healthbytes.me
    Health Unity: healthunity.pw (zie HoaxWiki)
    Healthwatch gezondheidswaakhond: healthwatch.nu
    Hetdelenwaard: Hetdelenwaard.nl
    JD Report: jdreport.com
    JournaalFlash: journaalflash.wordpress.com
    Kijkhet: kijkhet.nl (zie HoaxWiki)
    Klokkenluider Online (KLOL): klokkenluideronline.is (zie HoaxWiki)
    Koffiepauze/ Niet100: Koffiepauze.com (zie HoaxWiki)
    Koffiepauze: Koffiepauze.net (de oude site Koffiepauze.com lijkt op dit moment offline te zijn)
    Lang Leve Europa: langleveeuropa.nl
    LeesHet.NU: leeshet.nu (zie HoaxWiki)
    Leeshetnu: leeshetnu.nl (zie HoaxWiki)
    Lekkerwonen: Lekkerwonen.org
    Mark Peeters is de Nieuwe Copernicus: markpeeters.skynetblogs.be (zie HoaxWiki)
    Martin Vrijland: martinvrijland.nl (zie HoaxWiki)
    Misdaad Nederland: misdaadnederland.nl
    Modesteden: modesteden.nl
    Niet100: koffiepauze.com (zie HoaxWiki)
    Nieuwetijdskind Magazine: nieuwetijdskind.com (zie HoaxWiki)
    Nieuwsprimeur: nieuwsprimeur.wordpress.com
    Not100: not100.nl
    Niburu: niburu.co (zie HoaxWiki)
    Opmerkelijk: Opmerkelijkvandaag.com
    Prankster: prankster.nl
    Revolutionair Online: revolutionaironline.com
    Slecht Nieuws Uit Zweden: rommelig.com
    Time 2 Wake Up: time2wakeup.me
    Tips & Weetjes: tipsenweetjes.nl
    Trendingvideo's: trendingvideos.nl
    Trend Journaal: trendjournaal.nl
    Trendnieuws: trendnieuws.nl (zie HoaxWiki)
    Trendnova: trendnova.nl (zie HoaxWiki)
    Trendviraal: trendviraal.nl
    Uitgelicht: uitgelicht.nu
    United-Lightworkers: united-lightworkers.be (zie HoaxWiki)
    United News: unitednews.sr
    Vaccinatieraad: vaccinatieraad.nl
    Viraal Nu: viraal.nu
    Viralfy: viralfly.nl
    Viral Mundo: viralmundo.nl (zie HoaxWiki)
    Viralnext: viralnext.nl (zie HoaxWiki)
    Viraltje: Viraltje.net
    Viraltrend: viraltrend.nl (zie HoaxWiki)
    Want to Know: wanttoknow.nl / wanttoknow.be (zie HoaxWiki)
    Wij Worden Wakker: wijwordenwakker.org
    World Unity: worldunity.me (zie HoaxWiki)
    Xander Nieuws: xandernieuws.punt.nl (zie HoaxWiki)
    Zaplog: zaplog.nl
    Zonnewind: zonnewind.be

BRON : https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssi...

Elke verwijzing naar één van deze sites zal door FACEBOOK én GOOGLE worden gecensureerd. Of het zal bij zeer weinig mensen op hun TIME-LINE/ COMPUTER verschijnen...

Meer dan ooit leven we in een tijd van BIG BROTHER.

19:11 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

16-12-16

DOET U BRAAF WAT MEN VAN U VERWACHT (na 9-11-2016)? (recentste pamflet)


xxxxxx.jpgTER HERINNERING: zoals het Amerikaans noodnummer 9-1-1 door vader-Bush werd ingevoerd op 9/11/1987 (=11 september), hierbij schalks knipogend naar de Duitse Kristal-nacht van 9-11-1938, die glashelder verwees naar HIT-lers mislukte staatsgreep op 9-11-1923 (=9 november) dewelke leidde tot de INVAL in Rusland, hem voorgedaan door Napoleon nadat deze een geslaagde staatsgreep ondernam op 9-11-1799, zo ook heeft de Rus Gorbatshov de Berlijnse MUUR (en de Rus-sische SU-supermacht) laten vallen op 9-11-1989 (200 jaar na de Franse Revolutie van 1789) en zo ook hielpen de WTC-aanslagen van 9/11/2001 zoon-Bush vaster in ’t zadel én zo ook maakte president Wilson, na het verVALste Amerikaanse Verkiezingsresultaat van 9-11-1916, een bocht van 180 graden en stuurde hij de eerste Amerikaanse US-soldaten NAAR de Europese SLACHT-velden v/d Eerste Wereld-Oorlog… Blijft U werkelijk geloven dat al deze data willekeurig zijn?
Ik voorspel dat de US-supermacht ZAL crashen én dat alle Amerikaanse US-troepen UIT Europa worden gezet NA het verVALste verkie-zingsresultaat van 9-11-2016, omdat dit samenvalt met de 27ste verjaardag v/d VAL v/d MUUR en de 72ste van D-Day. (27=3³) (72=2³.3²) (=bedriegen)

Deze “9-11-samenzwerings-realiteit omvat een “Belgische component”, bestaande uit de “zogezegde Russische Communistische” C.C.C. (2 doden), het Heizeldrama (39 doden) én de Bende van Nijvel (28 doden), die voor de laatste maal toesloeg in de Delhaize van Aalst op 9-11-85.
Zoals de “VAL v/d Muur op 9-11-1989” aan het licht bracht dat al deze 84-85-terreurdaden het werk waren van de “Gladio-NATO-CIA-MOSSAD-MI5-geheime-diensten”, die daarmee de Europese Bevolking - na hun laatste GROTE (pro-Russische) Anti-Amerikaanse Raketten-betoging van 20 oktober ’85 - terug tot haar vroegere anti-Russische Oorlogshysterie poogden terug te brengen, zo ook ZAL de voorspelde systeemcrash van 9-11-2016 onthullen dat diezelfde geheime diensten opnieuw achter al de terreuraanslagen v/d voor-bije 15 jaar verdoken zaten opdat een sluimerend middeleeuws anti-is-lam-itisch kruis-vaart-gevoel nieuw leven ingeblazen worde.

De nieuwe wereldreligie voorziet naast “War on Terror” ook in BROOD (het hemelse manna v/d ruimtevaart) en SPELEN (voetbal). De Rode DUIVELS waren daarom bij het WK-86 in Mexico doorgedrongen tot de Halve-Finale, als beloning voor de “BRAVE aanvaarding v/d TERREUR-daden in ‘84-‘85”. Daarom ook nam ik (verkeerdelijk) “voor waar” aan dat de Rode DUIVELS de EK-finale zouden winnen als beloning voor de blinde aanvaarding van de 32 recentste terreur-doden in MAAL-beek en Zaven-TEM. Vervolgens zag U met eigen ogen dat de Duivels vrij gewillig verloren van Wales. Uiteraard was mijn aanname fout: er was blijkbaar niets dat een beloning vereiste. Dit overkwam trouwens ook de Fransen: zij wonnen het WK-98 dankzij de Algerijn Zinedine Zidane als beloning voor de grote Algerijnse aanslag in 1995 maar wegens gebrek aan echte doden verloren ze de EK-finale-2016 vrijwillig van CRISTiano Ronaldo.

Het echte verschil met de terreur in de jaren ‘80 is dat er op 9/11/2001 géén echte (zelf-moord-)vliegtuig(pilot)en zijn geweest en dat er in 2016 evenmin echte “ontploffende” zelfmoord-terroristen vielen én daarenboven zelfs géén echte dode/gekwetste slacht-offers.

Men verwacht van U dat U zich BRAAF gedraagt en al de geloofs-artikelen van de nieuwe religie zonder enig voorbehoud SLIKT, zoniet bent u stout en krijgt U de ROE. Ik, echter, schenk U 1.000 EURO als U mij (als eerste) kan “wijzen” naar de NAAM van ’n echte “sprekende getuige” of naar een “niet-vervalst filmpje” van één van de hierboven vermelde “bloederige ontploffingen”.

Als de beelden bewijzen dat minstens één van de “twee zwarte-handschoen-terroristen” zich heeft opgeblazen, overhandig ik U één extra-1.000 euro, aangezien de waarheid voor mij ongehoord veel geld waard is. Hetgene niet geldt voor de massa-media dewelke, ter ver-strooiing en vermaak, onophoudelijk ’n donkerbruine MAAL-STROOM van walgelijke én lasterlijke pers-berichten als walmen-de stront-in-‘t-rond over onze gebogen hoofden uitschijten en die terzelfder tijd eender welke mogelijkheid, anders dan ‘n zelfmoordaanslag, radicaal verwerpen als een ’n domme ridicule samenzwerings-theorie. Hoernalisten=PRESStitutes. De jornalisten zijn de grootste hoeren v/h systeem.

Tot op Heden daagde er niemand op met een bewijs van een actieve zelfmoordterrorrist. Daarom EIS ik van premier Michel dat hij, bij hoogdringendheid, (a) zijn kibbel-kabinet uit ‘het schnabbel-circuit’ wegsleurt, (b) het in spoedzitting bijeenbrengt om het dreigingsniveau naar “ 1 ” terug te schroeven en daarenboven (c) met hen unaniem beslist dat de Belgische Staat zich onverwijld uit de Noord-Atlantische-Terreur-Organisatie(=NATO) terugtrekt.

Dit kan dan gebeuren in navolging van de BREXIT-ENGELsEN, die “the day after” op een toepasselijke manier op het EK door IJSland werden uitgeschakeld. De Russische Leider Gorbatshov maakte een formeel einde aan de “KOUDE Oorlog” in 1985 en 1986 met zijn vredesvoorstellen te Genève en in IJS-land. “Op die twee dagen” gaven de media vooral aandacht aan de grote aardbevingen op het Amerikaanse Continent. Op dezelfde wijze verloren de Engelse Oorlogs-banken (daarom) in 2008 veel geld met de IJS-landse KAUPTING-BANK, terwijl de media vooral aandacht hadden voor de “ROET-verstrooiing” van een IJS-landse vulkaan die zorgde voor de volledige verstoring van het West-Europese Lucht-Ruim. Daarop riepen de Engelsen luidkeels: “Give us CASH, not ASH”.(US≠IJS≠IS)

De Russen verloren bij het WK-86 in de aanloop naar 9-11-1989 ”moedwillig” van de Rode Duivels met een “onvoorstelbare 3-4”. Op dezelfde wijze verloren ze in 1988 bij de EK-finale tegen Nederland, als “bewijs” van hun echte vredes-wil… Op 8-12-1988(d.i. de 47ste verjaardag van Pearl Harbour) deed de Rus Gorbatshov een UN-vredesvoorstel in NYC om de Warschau-pact-troepen te halveren. Er volgde dadelijk een dodelijke (bewezen kunst-matige) aardbeving in ARMenië.
Na 9-11-1989 kwam de opheffing van het “COLD WAR SHOW”-pact en werd “dit voorstel” gerealiseerd. Maar ipv de NATO-oorlogs-industrie terug te draaien, achtte de “USA” de tijd rijp om een nieuwe (IS-lam-)vijand te scheppen door ZELF de WTC-aanslagen te organiseren op 9/11/2001.
Hierbij vreesde men dat de Amerikaanse militaire piloten plichtsgetrouw hun job zouden uitvoeren waardoor “elk eventueel gekaapt vliegtuig met islam-zelfmoord-piloten” dreigde onherroepelijk te worden neergehaald, naar analogie met 8-6-1967 toen US-militairen immers ook een direct bevel van president Lyndon John-son naast zich hadden neergelegd wanneer hij aan Amerikaanse jachtpiloten uitdrukkelijk verbood in te grijpen nadat reeds tientallen Amerikaanse mariniers waren afgeslacht door een “bondgenoot” dewelke men niet publiekelijk te kijk kon zetten. Uiteindelijk heeft de meest nabije bondgenoot uit het Oosten een “schade-vergoeding” betaald, maar de ware toedracht kwam nooit boven water : de USS-LIBERTY-boot diende te worden gekelderd teneinde dat in de schoenen van een vijandig land te schuiven waardoor militaire wraakacties tegen dit land onherroepelijk onafwendbaar werden (= A FALSE FLAG OPERATION).

Volgens de officiële media waren er ongeveer zo’n “60 mensen v/d TIEN MILJOEN toekijkende toeschouwers in NYC” die heel formeel beweerden dat ze een echt VLIEGTUIG naar de tweede WTC-toren hebben zien vliegen. De stelling dat slechts 60 mensen “dit” hoorden, is KLINK-KLARE ONZIN omdat zo’n LAAG-VLIEGEND VLIEGTUIG MEGA-VEEL-LAWAAI maakt.

Bovendien spreken de getuigenissen (en de filmpjes) elkaar diametraal tegen. De bekendste getuigen “Steve Rannazzisi, Tania Head, Jordan Lifander en Rick Strandlof” zijn alle vier door de mand gevallen. GOOGLE ZE ASAP omdat de massa-media geweldig veel aandacht schonken aan hun VERZONNEN VERHALEN maar over de ONTMASKERING hiervan nog steeds zwijgen in alle talen.

Ik betaal daarom ook 1.000 euro voor ELKE NAAM van een échte WTC-vliegtuig-getuige. Als het moet tot aan mijn BANK-ROET.

Zoals de superieure tennis-prestaties van de frans-talige Justine Henin-DARDENNE (met een dode moeder) en de Vlaamse Kim Clijsters-HeWITT (met een dode vader) bij dé Belgische Roland-Garros-finale in PARIJS na de 69-ste verjaardag van koning Al-BERT op 6-6-2003 dienden als nabe-taling/voorafbetaling voor “de TWINTIG JAAR ECHTE TERREUR-dreiging“ waarin elke man of vader als een potentiële Marc Dutroux werd gezien, omdat de WITTE MARS van 20 oktober-96 haar belofte om “tot het BOT” te gaan (in deze zaak) niet had waargemaakt, zo ook kwam het Belgische Voetbal “toen” alleen maar op een negatieve manier in het nieuws : WIT-sel ging door het BEEN-BOT van Marcin Wasilevski, als knipoog naar Marc Dutroux uit Marcinelle… Uiteindelijk verbrak de Limburgse Kim Clijsters (waar ook An en Eefje woonden) daarom haar relatie met HeWITT en trouwde ze met LYNCH als subliminale knipoog naar de lynch-partijen van de PS-politici DARDENNE en Alain Van-derBEEST.
Evenzo verbrak Justine Henin haar huwelijk met haar man DARDENNE, als knipoog naar de bevrijding van Sabine DARDENNE én Laetitia Delhaize, welke - als laatste - was gekidnapt in BERT-RIX op 9-8-96 bij de derde verjaardag van de kroning van prins Al-BERT tot koning(=REX).

Alzo bleef België 20 jaar lang gekend van de gekidnapte tiener-meisjes door Dutroux én dé twee tennis-tieners Kim en Justine.

Zoals mijn voorspelde systeem-crash van 9-11-2016 samenvalt met onze “eerste oefen-wedstrijd-tegen-Nederland” onder dé Spaanse bondscoach MARTIN-EZ, zo ook werd de eerste wedstrijd onder de GEHATE RODE DUIVEL MARC Wilmots op 15-8-2012 gewonnen omdat dan Michelle MARTIN IS bevrijd ter beloning voor haar honger-moord op “Julie en Melissa”, die plaatsgreep toen de GEHATE PEDO DUIVEL MARC Dutroux werd gevangengezet op 6-12-1995, toen de Griekse SINT uit het Turkse Myra te weinig Spaanse Etixx-koekjes van MARC Coucke had nagelaten.
Zoals deze tennisprestaties én onze WK-halve-finale-1986 ‘bewezen’ dat de terreur toen echt was, zo ook zijn er NU géén goede sport-prestaties.

Van U wordt verwacht dat U KLAKKELOOS aanneemt dat dit alles geen verband houdt met de slogan: “Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout is, DutROUx”. Is het “per toeval”(=par HASARD) dat de Duivels bij het EK-2016 werden verslagen door de Lilli-putters van Wales in het stadion van Lille, waar de kleine Eden HAZARD groot is geworden?

Gelooft U nog in Sinterklaas? Zoals ik 1.000 personen (o.a. kleuterjuffen) heb ont-moet die beseffen dat niemand (ook niet de Sint) ouder wordt dan 150 jaar, zo ook heb ik 1.000 personen (o.a. fysica-proffen) ont-moet die beseffen dat geen enkele raket (ook niet een ruimte-raket) hoger komt dan 2km (en/of langer stijgt dan 17 seconden) én zo ook heb ik 100 mensen ont-moet die aanvankelijk 1.000 euro opeisten, maar die daarna DIT pamflet ”omarmden”. Deze 2.100 personen zullen dit echter voor uw bestwil publiekelijk ont-kennen!

Van U wordt verwacht dat U braaf gelooft dat de WTC-torens op 9/11/2001 instortten vanwege vliegtuigen met islamitische zelfmoord-terroristen die er zijn ingevlogen. Ik geloof het niet meer. Het spreekt voor zich dat men op veilig speelde door ’n vliegtuig-loze inside-job te bewerkstelligen via de manipulatie van de TV-beelden waarbij de verdoofd-schaapachtige, schermverslaafde kijker op automatische piloot vliegtuigvleugels FLUKS en zonder weerstand door ijzer én STAAL (!) zag vliegen.

En U nu… Volbrengt U BRAAF wat van U wordt VERWACHT? Of heeft U de euvele moed om U te bedienen van het eigen verstand, VRANK EN VRIJ zoals uw voorouders de FRANKEN vooraleer de KERSTening hier haar DUIVELS ontbond?

PS-1. Tevens ben ik van oordeel dat er in NICE géén echte doden zijn gevallen door een camion én dat het BOERKINI-incident al-daar in scène werd gezet, omdat de betrokken dame geen spulletjes bij zich had en al te nadrukkelijk in de camera-lens keek. Waarom toont men niet de CCTV-camera-beelden van Zaventem, Stade-de-France en Nice? Waarom heeft minister VALLS gevraagd om de NICE-beelden te vernietigen en werd dat door de NICE-burgemeester “tot nog toe” niet gedaan? Waarom wordt iedere (mogelijke) echte getuige onder druk gezet dat hij/zij het “geheim v/h lopend onderzoek” (dat al lang stilstaat) niet mag schenden terwijl men wel de “crisis-acteurs” (zoals basketter Bellin met ‘zogezegde’ kogel-wonden) op het TV-nieuws er maar op los laat liegen?
Afspraak: iedere maan-dag om 21.07u tussen 24-9 en 8-11-16 op Ladeuzeplein voor café Commerce. Ik geef (7x) 50 euro aan de persoon die de meeste andere personen meebrengt. En 100 euro voor de beste tekst over mij op 9-11-16. (Ver. Uitgever:Markpeeters.skynetblogs.be)

Update-11-11. Teneinde mijn toenmalige US-crash-voorspelling kracht bij te zetten, verdeelde ik op 9-11-1999 om 21.07u 20.000 BEF (=400 euro) tussen 18 PIL-VRIJE vrouwen. Gedurende twee jaar (min 2 maand) werd ik hiervoor bespot en dat stopte plots op 9/11/2001. Ook nu betekent dé Trump-uitverkiezing - die reeds accuraat werd beschreven in “the Simpsons van 2000” – de garantie voor een TOTALE crash v/h hele (US-)systeem door de kiesman-telfraude op de 137ste verjaardag van TEL-specialist STALIN en door de 100ste verjaardag v/d Russische Februari-Revolutie van 1917wdr.jpg

PS-2. Als U de naam weet van de man op de foto en als deze man inderdaad een vliegtuig in de WTC-toren zag vliegen, dan krijgt U (ook) 1.000 euro van mij. 

14:59 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

07-12-16

U-topia in de nacht van “5 en 6 december 2016” op de KUL.

aaaaaaaaaa.jpgZoals Amerika in 1492 door Columbus werd ontdekt in opdracht van de SPAANSE Kroon, zo ook maakte hij hiermee een einde aan de middel-eeuwen, aan het geloof in de “Almachtige én Alwetende Katholieke Roomse Kerk die niet eens wist dat er een Amerikaans Continent bestond”, aan het geloof in de “utopie van het leven na de dood” en aan het geloof in de “hel met zijn eeuwige vuur”. Bovendien werd verondersteld dat de “mens zelf” kon zorgen voor zijn “eigen UTOPIA”, alhoewel de “ongelovige THOMAS“ MORUS (=moron) zeer nadrukkelijk vertelde dat “zo‘n plaats - per definitie - NIET be-STAAT“ op deze aarde…

Toen Montgolfier te Parijs in 1783 zijn eerste ballon-vaart maakte, was daarmee ook “bewezen” dat God inderdaad niet in de Wolken Woonde. Een beetje later zorgde de Franse Revolutie van 1789 “zonder veel aarseling” voor de onthoofding van de Franse Koning en zijn vrouw. Na de eerste echte vliegtuigen in de 20ste eeuw en het gebruik ervan tijdens de Eerste Wereld-Oorlog werd ook de Russische Tsaar en zijn hele familie de dood ingejaagd door het “volk” dat “zijn Gods Vrees” had afgeworpen.

Ondertussen werden echter “nieuwe Utopiën” aan de mensheid opgedrongen : “de Griekse Sint die afkomstig was uit het Turkse Myra, bleek ineens uit SPANJE te komen aangevaren (met veel Amerikaans Goud/Zilver) en deze gaf dan zogezegd “zonder tegenprestatie” allerlei “lekkers” aan de “brave VLAAMSE kinderen” en “zelfs de ROE aan de stout-moedige hongerige kinderen”, die uiteindelijk “zonder veel tegenzin” het “sperma van de Goed-gheilige bisschoppen, priesters en ‘valse’ Sinten …“ tot zich namen met het beluisteren van de woorden van de “celibataire kristelijke vertegenwoordigers van God op aarde“, nl. : “Neemt en eet hiervan, want dit is mijn lichaam dat ter ver-geving van UW ZONDEN wordt ge-offerd…“ (én ZWIJG én SLIK, zoals ook Monica Lewinski deed in 1996, waarna ze een succes-boek schreef over haar prestaties in de “Oval Office“=“ovulatie-kantoor“ met haar “bevlekte kleedje“ als knipoog naar de “onbevlekte Moeder-Maagd-Maria, wiens hemelvaartsfeest we vieren op 15-8“).

Zoals de zogezegde eerste maan-wandeling van Neil “kneel” Armstrong plaats had op de Belgische Feestdag van maan-dag-nacht 21-7-1969, tijdens de “zogezegd Summer-of-SIXTY-NINE”, zo ook kon Bill Clinton beweren dat hij in ‘96 niet OP MOONica had gezeten, maar dat het “zo’n goede orale sex” was geweest, dat hij “over the MOON” was, wat verkeerdelijk werd gezien als “op de maan” en waarna MOONica Lew-in-sky “scoorde” met haar boek “How to succeed in the White House”, wat beter bekend stond onder de emeer ORALEe TITEL : “How to suck seed in the White House”.

In de 21ste eeuw zijn de meeste van deze gebruiken niet meer zo zichtbaar (met uitzondering van het drinken van de Red-Bull-taurine dat U “vleugels“ geeft) én daarbij is het “geloof in de hemel-vaart én de hel” “voor de Westerse Mens” als vanzelfsprekend vervangen door het “GELOOF IN DE (WETENSCHAP VAN DE) RUIMTEVAART EN DE ATOOM-BOM”, waardoor we nu - in West-Europa - reeds meer dan 72 jaar “VREDE” kennen.

In het licht van de “simpele vaststelling dat er nog nooit een “raket/vuurpijl” is getoond die hoger kwam dan 2km en/of die langer dan 17 seconden omhoog ging, kom ik TOT DE CONCLUSIE dat de RUIMTE-VAART, die - PER DEFINITIE - een TOTALE UTOPIA is, die NOOIT KAN be-STAAN, SCHIJNBAAR “zonder één enkele vorm van twijfel” wordt aanvaard door “alle moderne (ACHTERLIJKE) idioten van heel deze wereld, die dan vervolgens HOOG-hartig neerkijken op “mezelf“, zoals ook COPERNICUS, GALILEO en vele andere weten-schappers overkwamen…WETEN=METEN

Dwaze/domme/achterlijke lezers aller landen, die “deze letters en deze woorden” van me lezen en die zelf met veel minachting neerkijken op al die “SMOMBIES=smart-phone-met-aanhangende-ZOMBIES”, (die niet eens een “papiertje van mij” willen aannemen, laat staan dat ze het aandachtig kunnen/durven lezen)…
U, dus, slechtste lezers, wat is uw leven nog WAARd als je maar blijft verdedigen dat de ruimtevaart, de maanlanding, de atoombom, de SINT, de kunst-matige satellieten, … allemaal WAAR zijn?
Is er een verschil met de hongerige kinderen in de middeleeuwen die geloofden in de Engelen, de hemelvaart, de hel, .. en die daarenboven gewillig het “sperma van GHEILIGE mannen” tot zich namen om hun hongerige magen te spijzen?
Nog nooit zijn er zo veel hoerige kinderen geweest als nu, waarbij de meeste meisjes zich als “DOLLE depressieve hormonen-MINA-koeien” door het leven slepen met hun dagelijks HORMONEN-PILLETJE” (om grote borsten te krijgen en om te kunnen vossen zonder kind) en de “jongens” DAGELIJKS “spannend” klaarkomen bij hun amateur-sterren, die (nog) niet aan de pil zijn of die dan weer “dood-leuk“ beweren dat ze “in het verkeerde lichaam“ worden gevangen gehouden, waardoor ze een trans-gender-stap MOETEN ZETTEN die betaald MOET worden door de “PUBLIEKE ZIEKENKAS“…

U zal waarschijnlijk zeggen dat ik niet meekan met de moderne tijd en daarmee heeft U misschien wel een punt, want ook mijn eigen vader waarschuwde mij dat ik het liedje van “WIM SONNE-VELD” over het (saaie) “TUIN-PAD van MIJN VADER, hoe kon ik weten dat het voorbij zou gaan” misschien wel zou weten te bewonderen als ik “zijn leeftijd” zou hebben. Ik dacht toen : “Ons vader is niet alleen een saaie mens. Hij begint nu ook zelfs te dementeren…”. Mogelijk denkt U nu hetzelfde over mij. Het weze zo, met welk recht zou ik mensen “hun recht” ontnemen om “andere mensen“ te be-oordelen als “dommer dan zijzelf“, als ikzelf niet anders deed toen ik “die jeugdige leeftijd“ had.

PS. Zoals mijn Leuvense MAAN-dag-nacht-wandelingen vanaf 1994 tot 2016 verwezen naar de MAAN-daagse Leip-zig-optochten in de “herfst van 1989”, zo ook stel ik vast dat mijn Wandelingen in de herfst van 2016 NU een “dubbele ondersteuning” krijgen.

Enerzijds is er het BBC-radio-programa over “UTOPIA op 5-12-2016”, dat men niet mag verwarren met de porno-categorie v/d “Big Black Cock”, maar anderzijds is er ook de “simpele” vast-stelling dat LEIP-ZIG “tot vorig jaar” nog in de Tweede Klasse speelde, nu al 15 speeldagen aan de kop staat in de Duitse Voetbal-Competitie.
Ook hier dringt zich een parallel op met de Engelse Tweede-Klasser Leicester (van MARCIN Wasilevski), dat de “Bruggelingen met hun pedofiele bisschop” recentelijk genadeloos in de pan hebben gehakt. Bovendien is er ook een link naar de Pedo Duivel Marc Dutroux uit MARCINELLE en de RODE DUIVEL MARC WILMOTS. “Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout is, DutROUx…”

Zoals de affaire-Dutroux begon op 15-8-1996 (op het feest van de Hemelvaart van de Moeder-Maagd-Maria) in Neuf-chateau als knipoog naar de zogezegde soixante-neuf én de moon-walk op 21-7-69 met de uitspraak : “A small step for a man, a giant LEAP for mankind” als hint dat “dit alles” een “LEEP LIEP LEIP LOOPJE met de werkelijkheid was”, zo ook wordt SUBLIMINAAL verondersteld dat iedereen op de “knieën” moet voor Neil “kneel” Armstrong, zo niet krijgt hij teelbalkanker zoals Lance Armstrong, waarna hij dan natuurlijk gemakkelijker de “Tour de France“ kan winnen, omdat hij dan minder last heeft van “rondslingerende teelballen van zijn klokken-spel“. Kortom, hij kan dan zijn éne overblijvende teelbal “mooi“ in het midden van zijn zadel plaatsen en “gezwind” de bergen op rijden door de “MINDER LAST van de rondslingerende BALLEN van zijn klokken-spelzijn ballen”, oftewel minder “bal-last”…

 

16:05 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

03-12-16

EXTRA-MAAN-dag-SINT-bijeenkomst op 5-12-2016. UTOPIA-van-100-euro is ECHT voor de "juiste tekst"

aaaa.jpgDe BBC Radio is op maandag 5 december te gast aan de KU Leuven voor de viering van de 500e verjaardag van ‘Utopia’ van Thomas More. ‘Utopia: a dream or a nightmare?’ is de titel van een speciale uitzending.

De BBC World Service brengt haar bekendste discussieprogramma ‘The Forum’ naar Leuven voor een gesprek over het boek van More, zijn plaats in de geschiedenis en zijn invloed op de politiek.

In het Iers College vindt van 18 tot 19.30 uur een speciale opname plaats over Utopia, met Engels uiteraard als voertaal. Bridget Kendall, docent aan Peterhouse College in Cambridge en voormalig BBC-correspondent, gaat in gesprek met Rik Torfs. Naast de rector van de KU Leuven zit Fátima Vieira, professor Culturele Studies aan de universiteit van Porto, en Erik van Ree, docent Europese Studies aan de universiteit van Amsterdam.

‘The Forum’ moedigt het publiek aan om ideeën te delen met de luisteraars. Zijn universiteiten in 2016 een van de laatste toevluchtsoorden waar utopisch denken welkom is? Het is een van de vragen die op tafel liggen. Een andere betreft de beroepscategorie aan wie de deelnemers het eigenlijke tot stand brengen van een utopie zouden toevertrouwen: politici, wetenschappers, zakenlui of kunstenaars?

PS. Ik hoop dat de BBC mij NIET CENSUREERT.

 

19:04 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |