23-12-16

Waren er IS-slachtoffers in Berlijn op 19-12-2016? (1.000 euro voor het eerste tegenbewijs)

qqqqqqqqqq.JPGZoals de "Charlie Hebdo"-aanslagen gebeurden door GEMASKERDE mannen die ANONIEM wilde blijven, maar die toch wel hun paspoort op de zetel van hun wagen achter-lieten (en die zogezegd een liggende politieman doodschoten zonder terugslag bij het geweer, zonder beweging bij het hoofd én zonder bloed op het voetpad), zo ook wordt nu WEER gezegd dat de "Berlijnse dader" zijn paspoort opnieuw op de chauffeurs-zetel achterliet…Het is blijkbaar een PATROON dat niet wordt (h)erkend door de "HOER-nalisten" en de "PRESStitutes", want eenzelfde verhaal van "een gevonden paspoort" was er ook bij de "zogezegde aanslagen in NICE", de WTC-aanslagen en bij de BATCLAN-aanslagen, waarbij het paspoort van de zpogezegde IS-zelfmoord-terrorist vanuit de kledij van de "dader" ONGESCHONDEN wegvloog tot in de handen van een veiligheidsman, aldus het OFFICIËEL VERHAAL...

Zoals bij de eerdere “terreur-aanslagen” geef ik ook nu opnieuw “1.000 euro” aan de eerste persoon die een “echt getuige” was van een echte terreur-dode in Berlijn of die een echt filmpje hiervan heeft gevonden…

Angela Merkel, die ook een UNIVERSITAIR-FYSICA-diploma heeft zoals ikzelf, zei onomwonden dat de eerste verhalen over “een dodelijke aanslag door een POOL of één bepaalde Pakistaanse moslim” TOTAAL ONWAAR zijn, omdat de ene een bewijsbaar alibi had en omdat dat de andere officiëel reeds dood was voor de impact met een KERST-KRAAM.... (Vooral het verhaal over de DODE POOL doet denken aan de verhalen over de geënsceneerde POOLSE INVAL in DUITSLAND wat leidde tot de HITLER-speech en het begin van de Tweede Wereld-Oorlog op 1-9-1939.)  

Zoals de Duitse Communisten zorgden voor de Russische Februari-revolutie van 1917 én voor de Russische oktober-revolutie die plaats had op 7 november 1917 én voor het einde v/h Keizer-schap van KEIZER-WILHELM-2 op 9-11-1918, zo ook hebben de Duitse Kapitalisten Hitler gesteund bij zijn mislukte staatsgreep op 9-11-1923 en zijn KRISTAL-NACHT op 9-11-1938 én bij de VAL v/d BERLIJNSE Muur op 9-11-1989, speciaal 200 jaar na de Franse Revoluitie van 1789.

Denkt U dat het TOEVAL is dat er zich een zogezegde IS-terreur-aanslag voordeed op de Breidscheidplatz op 19-12-2016 (exact 12 dagen voor het einde van het jaar met zogezegde 12 doden, zonder dat er één Duitser bij de doden is) en MERKEL daarna een bloemenkrans heeft gelegd bij het STANDBEELD van diezelfde KEIZER-WILHELM op diezelfde Breidscheidplatz? Misschien wordt het tijd om ons ENG IS-DENKEN om te zetten naar een "BREED SCHEIDEN van de waarheid van de ONZIN??….

Ondertussen werd nergens in Europa het “dreigingniveau” aangepast… 
Wie wil er met mij wedden dat er de komende 2 jaar geen echte dodelijke moslim-terreur-daden zullen plaats vinden in België, Frankrijk en Duitsland?

Zoals de Val v/d BERLIJNSE Muur (en het Russisch Communisme) op 9-11-1989 dé aanleiding was voor MIJN (foutieve) voorspelling dat het US-kapîtalisme ging crashen op 9-11-1999, maar uiteindelijk de aanleiding werd voor de zogezegde ISLAMITISCHE WTC-aanslagen van 9/11/2001, zo ook was mijn 9-11-2016-US-CRASH-voorspelling er "op het eerste zicht" naast, maar is de uitverkieizng van DONALD TRUMP op 9-11-2016 én de aanduiding door de KIES-MANNEN op 19-12-2016 de ABSOLUTE GARANTIE dat de US BANK-ROET zal gaan, zoals reeds eerder gebeurde met al zijn GROTE BEDRIJVEN, waardoor hij al "19 JAAR géén belastingen meer betaald, als KNIPOOG naar de zogezegd 19 Arabische Zelf-moord-piloten op 9/11/2001 én ZO OOK lijkt de zogezegde Berlijnse IS-terreur-aanslag op diezelfde 19-12-2016 in scène gezet.

Zal TRUMP zijn belofte nakomen om de "AFGEBROKEN MUUR TUSSEN OOST EN WEST" opnieuw op te bouwen, maar NU tussen "NOORD EN ZUID"?

(PS1. Moslim-mensen die - omwille van deze hogervermelde weddenschap - zelf een . dodelijke terreur-aanslag organiseren, komen niet in aanmerking om dit geld te incasseren, zeker niet als ze daarbij zichzelf zouden opblazen.)

PS2. Vele STomme STudenten zeggen tegen mij : “Ik minacht U. Met U spreek ik niet, want U heeft géén respect voor de doden (in Berlijn, Maalbeek, Zaventem, Nice, Parijs,….)”...
Soms worden ze daarbij zo verbaal-agressief met de woorden : “Gij zijt een BEDRIEGER en een LIEGER” dat “alle aanwezigen in de KUL-ALMA” het kunnen horen en een bedenkelijk gezicht trekken. Op zo’n moment denk ik dan: “IK HEB RESPECT VOOR ELKE ECHTE DODE, maar, niet voor een ge-acteerde dode in een FICTIE-FILM of een DRIL-oefening. Ik heb VOORAL RESPECT VOOR DE ECHTE FEITEN…”
Vervolgens denk ik dan : “Kan ik niet beter niets terug zeggen? Hoe zou ik trouwens ongestraft tegen een kleine JANKENDE kleuter kunnen vertellen dat zijn eigen moeder en zijn eigen vader TWEE PSYCHOPATEN zijn die tegen hem zeggen dat hij NIET MAG LIEGEN, terwijl DIEZELFDE LIEGENDE OUDERS ONGESTRAFT en ZONDER-AANWIJSBARE-REDEN kunnen BEDRIEGEN en DREIGEN dat de SINT ELK KIND kan straffen (en/of géén speelgoed brengen) als het onnozele kindje niet slaafs uitvoert wat zijn ACHTERLIJKE OUDERS hem bevelen?”
Het uiteindelijk antwoord op deze vraag is heel simpel : “Met irrationele mensen, kan je moeilijk argumenteren en zeker niet met de stelling dat ik in de eerste plaats respect heb voor de FEITEN EN DE WAARHEID. En als je het toch probeert, gaan ze meestal zeggen dat JIJ zelf irrationeel bent en dat jijzelf de Belgische Wetten overtreedt die stellen dat men BEPAALDE DINGEN niet mag ontkennen en dat men daarvoor ook in de gevangenis kan worden gezet onder de nieuwe terreur-wetten die bovendien stellen dat bepaalde uitspraken strafbaar zijn met een opsluiting als ze te racistisch of te vrouw-discriminerend,… terwijl de MACHTIGSTE MAN van de wereld, de “verkozen US-president” ongestraft kan zeggen : “GRAB THEM BY THE PUSSY”.
Daarenboven loopt elke (jonge)man die met nieuwjaar in een drukke massa wordt bijeengeduwd, de kans dat hij beschuldigd wordt van handtastelijkheden, terwijl het SOMS geile vrouwen zijn die hun lichaam tegen U aandrukken en daarmee menig manslichaam beroeren…
Om deze reden probeer ik dan ook om zo veel mogelijk weg te blijven van “drukke massa’s”…

PS3. Zoals 19-12 ALTIJD overeenkomt met de 12de dag voor het einde van het jaar, zo ook komt 9-11 ALTIJD overeen met de 52ste dag voor het einde van het jaar, als knipoog naar de “12 maanden in één jaar en de 52 weken in één jaar.
Het is daarom geen toeval de Stalin officieel geboren is op 19-12-1879, dat de laatste Apollo-vlucht (nr17) eindigde op 19-12-1972, dat de ontslagprocedure voor president Bill Clinton begon op 19-12-1998 en dat de Clinton-foundation probeerde om “via een KIESMANNEN-staatsgreep” toe te slaan op 19-12-2016.

9-11-1799 : geslaagde staatsgreep van Napoleon
9-11-1918 : VAANDEL-vlucht van de Duitse Keizer en daardoor nadelige vrede op 11-11-18 9-11-1923 : mislukte staatsgreep van Hitler
9-11-1938 : Kristal-nacht : duizenden joodse winkels en synagoges staan in brand, na het doodsbericht op de radio v/d Duitse ambassadeur in Parijs (als daad v/e jood)
9-11-1989 : val van de Berlijnse Muur (door de Rus Gorbatshov)
9-11-1999 : mislukte voorspelling van de kapitalistische US-CRASH door Mark Peeters
9-11-2016 : uitverkiezing van “GRAB THEM BY THE PUSSY”-Donald-TRUMPH tot president.

16:01 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Groot gelijk Mark! Gewoon uit de buurt blijven van die geile vrouwen die hun lichaam tegen U aandrukken en daarmee menig manslichaam beroeren.

Gepost door: Ted | 23-12-16

Reageren op dit commentaar

Ook de camion-aanslag in Jeruzalem is FAKE, zoalls die in NICE en Berlijn...
Alleen heeft men er hier vele SLECHTE CGI-manipulaties gedaan die echter door het TeeVee-VEE BLIND "voor waar" worden aanzien, omdat het "snel" vervangen wordt door ander nieuws, zoals de uitspraken van Abu JahJah en de Hamas-leider e.a. die doen alsof het echt is...
http://northerntruthseeker.blogspot.be/2017/01/jerusalem-truck-attack-bullshit-very.html

Gepost door: MP | 10-01-17

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.