07-12-16

U-topia in de nacht van “5 en 6 december 2016” op de KUL.

aaaaaaaaaa.jpgZoals Amerika in 1492 door Columbus werd ontdekt in opdracht van de SPAANSE Kroon, zo ook maakte hij hiermee een einde aan de middel-eeuwen, aan het geloof in de “Almachtige én Alwetende Katholieke Roomse Kerk die niet eens wist dat er een Amerikaans Continent bestond”, aan het geloof in de “utopie van het leven na de dood” en aan het geloof in de “hel met zijn eeuwige vuur”. Bovendien werd verondersteld dat de “mens zelf” kon zorgen voor zijn “eigen UTOPIA”, alhoewel de “ongelovige THOMAS“ MORUS (=moron) zeer nadrukkelijk vertelde dat “zo‘n plaats - per definitie - NIET be-STAAT“ op deze aarde…

Toen Montgolfier te Parijs in 1783 zijn eerste ballon-vaart maakte, was daarmee ook “bewezen” dat God inderdaad niet in de Wolken Woonde. Een beetje later zorgde de Franse Revolutie van 1789 “zonder veel aarseling” voor de onthoofding van de Franse Koning en zijn vrouw. Na de eerste echte vliegtuigen in de 20ste eeuw en het gebruik ervan tijdens de Eerste Wereld-Oorlog werd ook de Russische Tsaar en zijn hele familie de dood ingejaagd door het “volk” dat “zijn Gods Vrees” had afgeworpen.

Ondertussen werden echter “nieuwe Utopiën” aan de mensheid opgedrongen : “de Griekse Sint die afkomstig was uit het Turkse Myra, bleek ineens uit SPANJE te komen aangevaren (met veel Amerikaans Goud/Zilver) en deze gaf dan zogezegd “zonder tegenprestatie” allerlei “lekkers” aan de “brave VLAAMSE kinderen” en “zelfs de ROE aan de stout-moedige hongerige kinderen”, die uiteindelijk “zonder veel tegenzin” het “sperma van de Goed-gheilige bisschoppen, priesters en ‘valse’ Sinten …“ tot zich namen met het beluisteren van de woorden van de “celibataire kristelijke vertegenwoordigers van God op aarde“, nl. : “Neemt en eet hiervan, want dit is mijn lichaam dat ter ver-geving van UW ZONDEN wordt ge-offerd…“ (én ZWIJG én SLIK, zoals ook Monica Lewinski deed in 1996, waarna ze een succes-boek schreef over haar prestaties in de “Oval Office“=“ovulatie-kantoor“ met haar “bevlekte kleedje“ als knipoog naar de “onbevlekte Moeder-Maagd-Maria, wiens hemelvaartsfeest we vieren op 15-8“).

Zoals de zogezegde eerste maan-wandeling van Neil “kneel” Armstrong plaats had op de Belgische Feestdag van maan-dag-nacht 21-7-1969, tijdens de “zogezegd Summer-of-SIXTY-NINE”, zo ook kon Bill Clinton beweren dat hij in ‘96 niet OP MOONica had gezeten, maar dat het “zo’n goede orale sex” was geweest, dat hij “over the MOON” was, wat verkeerdelijk werd gezien als “op de maan” en waarna MOONica Lew-in-sky “scoorde” met haar boek “How to succeed in the White House”, wat beter bekend stond onder de emeer ORALEe TITEL : “How to suck seed in the White House”.

In de 21ste eeuw zijn de meeste van deze gebruiken niet meer zo zichtbaar (met uitzondering van het drinken van de Red-Bull-taurine dat U “vleugels“ geeft) én daarbij is het “geloof in de hemel-vaart én de hel” “voor de Westerse Mens” als vanzelfsprekend vervangen door het “GELOOF IN DE (WETENSCHAP VAN DE) RUIMTEVAART EN DE ATOOM-BOM”, waardoor we nu - in West-Europa - reeds meer dan 72 jaar “VREDE” kennen.

In het licht van de “simpele vaststelling dat er nog nooit een “raket/vuurpijl” is getoond die hoger kwam dan 2km en/of die langer dan 17 seconden omhoog ging, kom ik TOT DE CONCLUSIE dat de RUIMTE-VAART, die - PER DEFINITIE - een TOTALE UTOPIA is, die NOOIT KAN be-STAAN, SCHIJNBAAR “zonder één enkele vorm van twijfel” wordt aanvaard door “alle moderne (ACHTERLIJKE) idioten van heel deze wereld, die dan vervolgens HOOG-hartig neerkijken op “mezelf“, zoals ook COPERNICUS, GALILEO en vele andere weten-schappers overkwamen…WETEN=METEN

Dwaze/domme/achterlijke lezers aller landen, die “deze letters en deze woorden” van me lezen en die zelf met veel minachting neerkijken op al die “SMOMBIES=smart-phone-met-aanhangende-ZOMBIES”, (die niet eens een “papiertje van mij” willen aannemen, laat staan dat ze het aandachtig kunnen/durven lezen)…
U, dus, slechtste lezers, wat is uw leven nog WAARd als je maar blijft verdedigen dat de ruimtevaart, de maanlanding, de atoombom, de SINT, de kunst-matige satellieten, … allemaal WAAR zijn?
Is er een verschil met de hongerige kinderen in de middeleeuwen die geloofden in de Engelen, de hemelvaart, de hel, .. en die daarenboven gewillig het “sperma van GHEILIGE mannen” tot zich namen om hun hongerige magen te spijzen?
Nog nooit zijn er zo veel hoerige kinderen geweest als nu, waarbij de meeste meisjes zich als “DOLLE depressieve hormonen-MINA-koeien” door het leven slepen met hun dagelijks HORMONEN-PILLETJE” (om grote borsten te krijgen en om te kunnen vossen zonder kind) en de “jongens” DAGELIJKS “spannend” klaarkomen bij hun amateur-sterren, die (nog) niet aan de pil zijn of die dan weer “dood-leuk“ beweren dat ze “in het verkeerde lichaam“ worden gevangen gehouden, waardoor ze een trans-gender-stap MOETEN ZETTEN die betaald MOET worden door de “PUBLIEKE ZIEKENKAS“…

U zal waarschijnlijk zeggen dat ik niet meekan met de moderne tijd en daarmee heeft U misschien wel een punt, want ook mijn eigen vader waarschuwde mij dat ik het liedje van “WIM SONNE-VELD” over het (saaie) “TUIN-PAD van MIJN VADER, hoe kon ik weten dat het voorbij zou gaan” misschien wel zou weten te bewonderen als ik “zijn leeftijd” zou hebben. Ik dacht toen : “Ons vader is niet alleen een saaie mens. Hij begint nu ook zelfs te dementeren…”. Mogelijk denkt U nu hetzelfde over mij. Het weze zo, met welk recht zou ik mensen “hun recht” ontnemen om “andere mensen“ te be-oordelen als “dommer dan zijzelf“, als ikzelf niet anders deed toen ik “die jeugdige leeftijd“ had.

PS. Zoals mijn Leuvense MAAN-dag-nacht-wandelingen vanaf 1994 tot 2016 verwezen naar de MAAN-daagse Leip-zig-optochten in de “herfst van 1989”, zo ook stel ik vast dat mijn Wandelingen in de herfst van 2016 NU een “dubbele ondersteuning” krijgen.

Enerzijds is er het BBC-radio-programa over “UTOPIA op 5-12-2016”, dat men niet mag verwarren met de porno-categorie v/d “Big Black Cock”, maar anderzijds is er ook de “simpele” vast-stelling dat LEIP-ZIG “tot vorig jaar” nog in de Tweede Klasse speelde, nu al 15 speeldagen aan de kop staat in de Duitse Voetbal-Competitie.
Ook hier dringt zich een parallel op met de Engelse Tweede-Klasser Leicester (van MARCIN Wasilevski), dat de “Bruggelingen met hun pedofiele bisschop” recentelijk genadeloos in de pan hebben gehakt. Bovendien is er ook een link naar de Pedo Duivel Marc Dutroux uit MARCINELLE en de RODE DUIVEL MARC WILMOTS. “Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout is, DutROUx…”

Zoals de affaire-Dutroux begon op 15-8-1996 (op het feest van de Hemelvaart van de Moeder-Maagd-Maria) in Neuf-chateau als knipoog naar de zogezegde soixante-neuf én de moon-walk op 21-7-69 met de uitspraak : “A small step for a man, a giant LEAP for mankind” als hint dat “dit alles” een “LEEP LIEP LEIP LOOPJE met de werkelijkheid was”, zo ook wordt SUBLIMINAAL verondersteld dat iedereen op de “knieën” moet voor Neil “kneel” Armstrong, zo niet krijgt hij teelbalkanker zoals Lance Armstrong, waarna hij dan natuurlijk gemakkelijker de “Tour de France“ kan winnen, omdat hij dan minder last heeft van “rondslingerende teelballen van zijn klokken-spel“. Kortom, hij kan dan zijn éne overblijvende teelbal “mooi“ in het midden van zijn zadel plaatsen en “gezwind” de bergen op rijden door de “MINDER LAST van de rondslingerende BALLEN van zijn klokken-spelzijn ballen”, oftewel minder “bal-last”…

 

16:05 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.