28-11-16

Dood van Fidel CASTRO veroorzaakt TWIJFELS over de bouw v/d Mexicaanse MUUR

aaaaaaaa.jpgZoals de Berlijnse Muur in "volle Koude Oorlog" werd opgericht op de 35ste verjaardag van de GEBOORTE van de Cubaanse Leider FIDEL CASTRO, zo ook wil Jill STEIN de "DOOD van FIDEL" gebruiken om de bouw van de Mexicaanse MUUR in KIEM te smoren (met een oproep tot HERTELLING van de "nieuwe/verVALste stemmen"). 
Is zij meer dan een "steentje in de schoen van TRUMP"? Is zij een moderne "Ein-stein, die geboren was op 1879" die de "relativiteit van de "verVALste verkiezingen en de VAL v/d Muur" op de juiste manier weet in te schatten? 

Zoals de verVALste verkiezingsuitslag van 9-11-2016 symbool staat voor de CRASH v/h Amerikaans US-Kapîtalisme, omwille van de TRUMP-TOWER-bouwer, die al 19 jaar zijn belastingen niet meer kan betalen (omdat hij een DEBET-schuld heeft 6 miljard), zo ook valt DIT ALLES samen met de 27ste verjaardag van de VAL v/h Russisch SU-Communisme én de VAL van de Berlijnse MUUR op 9-11-1989, speciaal in het 200ste jaar na de Franse Revolutie van 1789, speciaal bij 100ste verjaardag van de geboorte van HIT-ler en de 100ste verjaardag van de "bouw v/h GROOTSTE GEBOUW" in 1889, de EIFFEL-TOREN.

Zoals de Berlijnse Muur werd opgericht op 13-8-1961, nadat er "4 maand eerder" zogezegd de "eerste RUS (Joeri GAGA-rin) in de ruimte was geweest" ,zo ook had president John Kennedy over de GAGA-rin-ruimtevaart" gezegd dat hij er niks van geloofde met de woorden "PIGS CAN FLY", wat uiteindelijk leidde tot verschillende MUPPET-uitzendingen met "MISS PEGGY" over "PIGS IN SPACE" en de Cubaanse VARKENS-BAAI-invasie na 13-4-I96I...

PS. De parallellen tussen "TRIUMP des Willens", HITlery, de "arische ECHTE BLONDE" HIT-lary en de schrijver van "MIJN KAMP"(=CASTRO)" dringen zich op, vooral als U weet dat TRUMP elke dag leest uit het "dat boek" dat op zijn nachtkastje staat... 

15:06 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.