11-11-16

De prijs van 100 euro gaat naar de tekst (over mij) met het woord "oneerlijk"

aaaaaa.jpgIk ben nieuwsgierig of hij/zij "(h)eerlijk" zal omgaan met de eerste prijs. 

Van de winnaar verwacht ik dat hij/zij zijn/haar tekst "eerst" in de commentaar zet.

Een v/d andere 7 schrijvers kan ook nog 20 euro verdienen, als ook hij/zij zijn/haar tekst in de commentaar zet. Ik zal op maandag 18-11-16 dit artikel "updaten" met de vermelding wie de "tweede prijs" krijgt. 

Zoals TRUMP officiëel al 19 jaar geen belastingen betaalt, omdat hij - na zijn bankroet - geen geld meer heeft, zo ook kon hij "toch" zonder problemen een presidentscampagne uit de grond stampen. 

Zoals (H)illary Clinton "moedwillig" door haar "benen zakte" op "11-9-2016" als aanloop voor 9-11-2016, zo ook "speelde" ze dat ze verdriet had bij haar nederlaag.

Zoals de schrijvers v/d SIMPELE ZONEN van de USA, "the Simpsons" kozen voor president TRUMP als de garantie voor een financiële CRASH, zo ook is duidelijk dat mijn 9-11-crash-TRU(e)MP-voorspelling past bij het feit dat alles wat TRUMP aanraakt, "ineenstort" behalve zijn TRUMP-torens, dit in tegenstelling tot de crash v/d "3" WTC-torens. In 2001 waren er "officiëel" echter slechts 2 WTC-vliegtuigen, waardoor Donald een nieuwe "9-11-onderszoeks-commissie" wil oprichten, waarbij hij echter vast-houdt dat er echt "twee vliegtuigen met 19 Arabieren in de WTC-torens" zijn gevlogen, wat dan weer bewijst dat ook "hij" ook een "grote hoer v/h systeem" is.  

PS. Reeds lang schrijf ik over de parallel tussen 9-11 en 11-9, oa. hier , hier en hier.

UPDATE-13-11-2016. Zoals vele mensen denken dat er nu geen VERVALSTE US-verkiezingen zijn geweest omdat TRUMP officieel gewonnen heeft, zo ook had ik EERST niet in de gaten dat er ook HIER een FRAUDULEUZE COMMENTAAR stond, nl. de tweede, die normaal in aanmerking kwam voor 20 euro.


Voorlopig ga ik "20 euro" geven aan de eerste commentaar en nog géén "100 euro".

Het doet bovendien ook denken aan de LOTTO. Er is een winnaar, maar we weten nog niet wie het is... Misschien zie ik hem/haar "morgen om 21.07u"" op het Ladeuzeplein en plaatst hij/zij "vooralsnog" de originele tekst in de commentaar met aanpassing van een letter of een woord, waardoor ik kan vergelijken met de originele tekst (, waardoor elke copiërende fraudeur door de mand valt.) 

20:25 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

Commentaren

Fortuna non mutat genus
Het lot verandert de toekomst niet ~Horatius
9 november - de internationale dag tegen fascisme en antisemitisme. 2016, Donald Trump wordt president van de Verenigde Staten. Wat een ironie...
9 november - de internationale dag van de uitvinders. 2016, Donald Trump zal alle uitvindingen van zijn voorganger Obama, zoals de Obamacare, weer ongedaan maken.
9 november - Schicksalsdatum. Jawel, het Schicksal, het lot, wordt betrokken:
1918: de Novemberrevolutie begint: uit een venster wordt geroepen dat de Duitse keizer Wilhelm II mag ophoepelen, want na de verloren oorlog, blazen we een nieuw land leven in
2016: vanop mijn Windows verneem ik dat Obama mag ophoepelen en het witte huis mag ruilen met een rat met een paardensmoel
1923: Hitlerputsch: Hitler pleegt een staatsgreep om de macht te kunnen grijpen
2016: Trump grijpt de macht
1938: de Kristallnacht begint: de joden worden geruïneerd
2016: Trump begint met het ruïneren van de moslims
1989: de Berlijnse muur, de scheiding tussen kapitalisme en communisme, valt
2016: be bouw van de muur tussen Mexico en de VS vangt aan
Trouwens, vandaag op 9 november is 57 jaar geleden Surinaams politicus Gregory Rusland geboren. Vandaag verheugt Poetin zich in zijn Rusland over de overwinning van Trump.
Voorspellen, dat kan Mark Peeters nog niet. Logisch nadenken, de juiste gevolgen uit steekhoudende oorzaken trekken en vervolgens de juiste woorden gebruiken om dat alles uit te drukken, wel.
En zo weer: toeval bestaat niet. Dat heb ik maandag op het Ladeuzeplein om 21u07 geleerd. Om 21u07? 21/07, is dat toevallig niet onze nationale feestdag? En wacht, op 21/07/1990 werd op de Potsdammer Platz in Berlijn de Berlijnse muur symbolisch heropgebouwd (en ook weer afgebroken). Misschien een vooruitzicht voor de opvolger van Trump: zijn muur aan de Mexicaanse grens ook weer slopen.
Laten we om af te sluiten ook niet vergeten dat eerder dit jaar nog eens op opmerkelijke wijze een president verkozen is: in Oostenrijk moesten de verkiezen zelfs nog een keer gebeuren door vervalste resultaten, en uiteindelijkk winnen de Groenen dan nog. En pas op, volgend jaar in februari krijgt Duitsland zijn nieuwe president, en jawel, de AfD, dé extreemrechtse partij, lijkt het voorlopig al zeer goed te doen!

Urbanus wist het in de jaren ‘70 al: de wereld is om zeep.

Gepost door: Ben | 12-11-16

Reageren op dit commentaar

Smaismrmilmepoetaleumibunenugttauiras
Een Opstel voor Allen & voor Niemand geschreven door oneerlijk(en)
Stel dat Jezus, de MESSIAS, nooit heeft geleefd. Het concept van ‘Jezus’ is in de wereld vergroeid geraakt zoals een SIAMESE twee-ling (TWIN TOWERS), zoals hij ook verbonden met GOD is in de heilige 3-vuldig-heid. Zoals de zangeres SIA het over ‘the greatest’ heeft, de MEEST grootse dus, kunnen we stellen dat de groot-heid van MARK Peeters door deze MARK-ante figuur is gestuurd. Is het toeval (hasard) dat MESSI, de voet-baller met de grootse AAN-VALtechniek die een MESSIASfiguur is in de hEden-daagse sportwereld, wordt geïmiteerd door EDEN Hazard, zoals ook de ge-boorte van de gezalfde Jezus lijkt te worden geëvoceerd door de zonde-VAL en de ANALe sod0mie van Adam en Eva in het HOF van EDEN? Voor sommigen zal dit een ver-gezochte ANALogie lijken. DAT IS ECHTER EEN DUBBELE REDENERINGS-FOUT!!
“Quidquid luce fuit, tenebris agit”. De duister-nis die door dit NIET-zscheaanse citaat wordt geëvoceerd, staat in schril CONT-rast met het heldere licht dat de moderne messias Mark Peeters met zijn “coperni-caanse revolutie” meebrengt, of NIET? Die term brengt ons dan weer dichter bij KANT, die anders dan NIETzsche aan een klassiek (klas-ziek?) GODsbeeld vasthield, maar langs de andere KANT eveneens een CONTinue “copernicaanse” omwenteling (een KANTelpunt) tot stand bracht. KAN’t nog duidelijker? Kan het nog helderder worden dat Mark alle heden-daagse dwaasheid onder de KONT trapt? Is Mark de enige die donkere HEMEL-lichamen langs de Z0N(ZOON VAN GOD=3) zi3t?
9-11-75 ontdekt GOT-Fried LEIBniz in LEIPzich de inteGRAAL rekening die NEW-ton gebruikt voor zijn 3 KRACHT-wetten. Newton, die kind was van 3(vuldigheid), had een dispuut met LEIB-niz. Zoals de BERLIJNSE MUUR valt door de zwaarteKRACHT op 9-11-89! Op 9-11-16 voorspelt MARK een SYSTEEMCRASH. 3 vliegtuigen werden gekaapt die hun doel raakten op 11-9-01. BBC-SYSTEEM vermeld CRASH voor het gebeuren van instorten WTC7 dat niet geraakt werd (operation NORTH-WOOD).
De orkaan MATTHEW is MATTËUS (de apostel op ‘sandalen’) die door AMERIKA raast, zoals de ‘schandalen’ van de VANDAAL TRUMP voor de 09-11 verkiezingen in VS. Deze SCHICKSAL-datum betekent het einde van het POST-modernisme – lees er de ‘VAN DALE’ maar op na. Tijd voor NIEUW denken. Markdemaanmani¬aanse denkwijze, die een nieuw systeem dat het oude systeem opheft tot stand brengt. Zoals Marc Du-TR(O)U(X)(MP) ook verscheidene standjes uitprobeerde met de kinderen die hij in zijn ‘kelder’ pene-treerde, zo ook belicht Mark met zijn stand-punt de waarheden die door dieven en huichelaars in ‘kelders’ van onze per-ceptie zijn geïncarcereerd. 10/10, dat is het punt dat vanuit een hermeneutisch waar-heids-perspec-tief toekomt aan deze ‘verlichte geest’, aan wiens ‘grote geslachtsdeel’ de micro-penis van (‘De’) TR(o)UMP(x) nog een puntje kan zuigen.
Maanman of maanmaniak? Geboren 21 juli 1969, de dag dat ARM-strong op de ‘maan’ land(t). 4 dagen later landt de APOLLO (=GOD) terug en begint VIETNAM-oorlog. APOLLO redt ons van het communismus zoals MARK ons redt van het systemus. Wie gelooft er nog in sinterklaas? WAARHEID komt uit de KINDER-mond, zoals in de ‘kelder’ van MARC Du-TR(O)U(X)(MP) ook de bittere waarheid over zijn ‘KINDER-SURPRISE’ naar boven kwam. TRUMP, die nu ‘TR(I)UMPhant’ uit de ver-kiezingen is gekomen, is radder in het systeem van Rotschild. MUUR bouwen zoals Chinese MUUR, sierlijk beschilderd, die vanuit de “ruimte” ZICHT-baar is. Hopen dat er een WATERGATE gebouwd wordt voor de RIO-GRANDE.
Non est ad astra mollis e terris via: Mark de MAANman bevindt zich tussen de sterren mijlenver van ons weg. Sterke WAARHEID met de hoofdletter W is wat hij verKONDIGt. Op deze aarde wordt er daaren-tegen enkel geZONDIGd. Op zoek naar een systeem, een post-systeem dat niet meer systeem is – maar is er een buiten aan het sys-teem? Is er een buiten aan de damp-kring? Geloof jij nog in Sinterklaas?
Sic parvis magna. Man hoort W over maan en wordt MAANman. Voorspelt systeemCRASH van systeem dat al jaren stand houdt. 9-11-2016: de datum die zichzelf expliceert in het explicerende expliceren van de explicateur, men(n)eer MAANman MARK. Deel Waarheid omwille van de wAARHEID voor de Mensheid.
Et tu brute? Heeft u ook EPIlepsie zoals Socrates, Caesar, Napoloen, Hitler, Trump, al die ‘brute geesten’ uit de ge-schiedenis? Wijst dit op de EPIsche karakters die het systeem REGEREN of is dit gewoon een EPIfenomeen? Of kun je stellen dat alles dat ik u hier vertel enkel een EPI-stel is, een EPIsodische EPIek, over het leven van MARK de MAANman? Hoe dan ook moet dit een EPIsche ‘illuminati(e)’ bij de lezer teweegbrengen. Zeg nee tegen de Sinterklazen van dit aardse tranen-dal, k(l)e(u)te(rs)(n)! Stop met de leugens te ‘consumeren’ zoals ook de grote winkel-ketens onafgebroken worden ‘geconsumeerd’ door het plebs! Werp uw ketenen af, kleuters der aarde (Mundus)!
Imperat aut servit col-lecta pecunia cuique. 100 euro vergaren wij, maar respect tonen wij voor een literair meesterwerk, een liturgisch schaduw-spel van het EPIstemische. Tussen het zwart en het wit van de letters kan-je de genietbare boodschap zien van het genie, de ontische col-lega van Hei-DEGGER (de originele Gold-DIGGER waarnaar ook Kan-ye verwijst), die weliswaar bij NA-der in-ZIEN een NAZI was. Maar nog-maals: geloof jij nog in Sinterklaas? Mark de MAANman open de Waarheid voor het kind.

Gepost door: Rubenstein | 12-11-16

Reageren op dit commentaar

Wie is Mark ‘de Maanman’ Peeters?
Voor vele studenten is het ‘de man met zijn bord’ of ‘die ene van de festivals’. Voor degene die hem al een paar keer vaker hebben gezien, en zelfs eens op google de naam hebben ingetypt, krijgt men een idee van ‘iemand die in een verkeerde tijd geboren is’, een echte ‘Don Quichote’ (Veto). Wie niet veel verder zoekt krijgt ook al resultaat ‘Mark Peeters, een Belgische aandachtzoeker’ (quote http://nl.hoax.wikia.com).
Al dan wel of niet geliefd, zeker is wel dat Mark Peeters niet voor ‘aandacht’ al meer dan 20 jaar de straten oploopt en in discussie gaat met ieder die denkt dat hij toch waanzinnig moet zijn om te geloven dat 9/11 een ‘Inside-Job’ was. Al helemaal gek moet hij volgens velen zijn om te beweren dat de pil minder lust aan vrouwen geeft! (vreemd dat de discussie voor een mannelijke conceptiepil wel in vraag wordt gesteld?)
Schockerend? Zeker. Tegen alles wat we ‘gezond verstand’ noemen? Absoluut. Maar toch moeten we onszelf eens afvragen of wat we steeds van de media en de scholen slikken toch niet in vraag moeten stellen. Zeker nu dat, toevallig op 9/11 Donald, oei toch niet Hillary, Trump verkozen is, en dit toevallig overeenkomt met Marks ‘dag van de definitieve CRASH van de vrije-meningsuiting’. Napoleon op 9-11-1799? De Duitse Kristal-nacht en de val van Berlijnse Muur die ook toevallig op 9 november plaatsvonden? De grote olie-crisis met een bijhorende (bloedige) CIA-staatsgreep? Toch niet toevallig? Of lezen we te veel in de dingen in? Misschien. Maar misschien is het ook wel eens nodig om onszelf in Socrates schoenen te plaatsen en sceptisch rond te kijken naar wat we als ‘zeker’ beschouwen. Misschien is er wel dringend nood aan een nieuwe Copernicus die ons wereldbeeld grondig verandert!
Zeker is wel dat Mark zelf niet oneerlijk is. Reeds weken geeft hij tijdens zijn Leip-zig-moons-walk (7x) 50 euro (!) aan de grootste groep studenten die mooi om zeven na negen aan het Ladeuze plein staan en geeft hij dan daarbovenop 10 euro aan ieder die een korte vraag over zijn tekst kan beantwoorden. ‘aandacht zoeken’ kan goedkoper. Zeker als je weet dat er zelfs één nacht maar één persoon (Ruben-stein) kwam om dit geld snel op te pikken.
Of Mark ‘de Maanman’ Peeters gelijk heeft of echt oneerlijk is weet ik niet. Wel vraag ik me nu af of we die 28.000km/u nu echt hebben kunnen halen, of die beelden van Neil en Jannetje maan toch niet in een filmstudio hebben plaatsgevonden en of we die pillen toch zomaar kunnen slikken. En dit is waarschijnlijk maar beter ook!

Gepost door: Dickiedc | 14-11-16

Reageren op dit commentaar

Pipo!

Gij hebt alleen gewonnen omdat ge aan Mark zijn Pietje hebt gezogen!

Kiezig Wuvve!

Dwaaze Kalle!

Gepost door: Park Meeters | 23-11-16

De commentaren zijn gesloten.