04-11-16

DRIE BB-security-mensen beDREIgden mij op het publieke voetpad om 15.30u


q.jpg"Als je hier NU niet weggaat, zal ik mensen roepen die U zullen verwijderen", RIEP de stoerste van 3 security-mensen-van-de-Boeken-Beurs, toen ik gewoon wandelde ter hoogte van het restaurant in de Vogelzanglaan. 

Ik doe deze wandelacties-met-bord (op het publieke voetpad aldaar) al meer dan 20 jaar. Ditmaal met de slogan "CRASH van het hele SYSTEEM op 9-11-2016, (nog 5 dagen)" én "dat" mag dus blijkbaar INEENS niet meer van de "Beheerders van de Antwerp EXPO "Jan van Rijswijklaan 191". 

Word "9-11-2016" de dag van de definitieve CRASH van de vrije-meningsuiting, waarbij Big Brother (=B.B.) natuurlijk alleen toelaat dat men de boeken leest van de BoekenBeurs?

PS. De eerste BB-security-man had "kordaat" gezegd dat ik niet op de oprit van de Expo mocht lopen, terwijl daar wel een man van Ring-land" stond met pamfletjes en verzoeken om de "petitie te signeren". De tweede-met-telefoon-aan-zijn-oor achtervolgde me totaan de "Rode lichten" van de Wilrijkse Pleinen, waarna de derde kwam aangelopen (met een Walkie-Talkie in de hand) en hogervermelde woorden uitsprak, waarna ik besliste om weg te gaan en dit artikel te schrijven.  

PS2. Bij de maandagwandeling van 31-10-2016 heerste er een Halloween-sfeer. Er was één man : RUBEN(-stein?) én die kreeg dus mijn 50 euro, zoals ik beloofd had.

 

16:48 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

Commentaren

Mijn email was gehacked! Deze post is door een valse MP gebeurt! Nu staan er leugens op het INTERNETZ!

En ze hebben mijn naaktfoto's gepikt! Nu sta ik helemaal in mijnnen blote op de cover van Schamper!

Gepost door: MP | 07-11-16

Reageren op dit commentaar

Vorige MP is de VALSE MP... De dt-fout zou een hint kunnen zijn dat het de échte MP was, maar dat was niet zo...

PS. Op de "MOON-S-WALK van 7-11-2016" waren er 10 mensen. Eén Leuvense student heeft reeds een "tekst over mij" afgegeven.

Gepost door: MP | 08-11-16

Reageren op dit commentaar

De vorige MP is niet de echte MP: de dUBieuze poging tot humor zou EEn hint kunnen ziJn dat het de échte MP was, maar dat is NIET zo.

Er STAAN oOK niet GEnoeg H00FdleTTers in DE commentAARS!

De ECHte MaRk PeEtErS

Gepost door: MP | 23-11-16

Reageren op dit commentaar

Wist gullie dat "MP" eigelijk staat voor "Markov's principle":

https://en.wikipedia.org/wiki/Markov's_principle

Gepost door: MP | 23-11-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.