10-10-16

Mijn derde LEIPZIG-MOONS-WALK kreeg extra-RECLAME vanuit het DUITSE LEIP-zig, toch slechts 4 mensen


w.jpgZoals U waarschijnlijk weet, ben ik van plan om "7 opeenvolgende MAANdagWANDELINGEN" te doen op het Ladeuzeplein in Leuven om 21.07u tot vlak voor de datum van 9-11-2016. 

Deze wandelingen kregen van in het begin de naam "LEIPZIG-MOONS-WALK" als verwijzing naar de LEIP-zig-wandelingen in LEIP-zig die een einde maakten aan de COMMUNISTISCHE DUITSE MUUR op 9-11-1989...

Op dezelfde manier "voorspel" ik dat "mijn wandelingen" een einde kunnen/gaan maken aan de KAPITALISTISCHE DEUTSCHE BANK (en WALL-STREET)op 9-11-2016, omwille van de gelijke betekenis tussen de Duitse "Mauer" en het Engelse "WALL" (=muur).

Nu wil het "toeval" dat EDEN "Hazard" waarschuwt voor een slechte prestaties tegen de GIBRALTAR, waar hij regelmatig op vakantie gaat en die door de IS-LAM wordt opgericht als eerbetoon aan de "Engel Gabriël". (Hasard=toeval)

En uitgerekend NU komt ook LEIP-ZIG in het nieuws met de arrestatie van een geboeide "zogezegde islam-terrorist met veel bommateriaal (100 gram slechte weed?)" in LEIP-ZIG...

Het doet me denken aan de uitspraak van Neil "kneel" Arm-strong op de Belgische Feestdag van 21-7-1969 : "'A small step for a man, a GIANT LEAP for mankind"... Het lijkt allemaal wel een heel LEEP "liep" LOOPJE met de waarheid... 

Update-11-10.  Er waren twee groepen van "2 mensen". Twee nieuwe mensen : "Ruben en X." en twee mensen van de "groep van 4" van de vorige week, die te laat waren om hun "derde man" op te roepen, die liever naar de wedstrijd van de Rode Duivels keek, die werd gewonnen met "0 tegen SEX=6", zoals het officiële doel van de trainer was geweest.
De twee groepen kregen elk 25 euro.

15:57 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook | |

Commentaren

Zeg Mark, die mensen die naar u kwamen luisteren, kunnen wij die ook zien, of zijn die meer zoals uw vrienden (ingebeeld en onbestaand)?

Gepost door: Mike | 15-10-16

Reageren op dit commentaar

Het zou een pak goedkoper zijn als ge een deel hoeren bijeen brengt (groepskorting)
en die naar u laat luisteren. Op het laatst kunde nog wat "minder-academische" zaken doen ;-).
Tussen die hoeren zitten ook een pak universiteitsstudentes, dus dat is ook uw doelgroep!

Gepost door: MP | 15-10-16

Reageren op dit commentaar

De vorige MP was een "valse MP"

Gepost door: MP | 18-10-16

Reageren op dit commentaar

De vorige MP was geen echte MP.

Gepost door: MP | 05-11-16

Reageren op dit commentaar

De vorige was geen echte valse MP (Het wordt ingewikkeld)!

Gepost door: MP | 07-11-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.