13-07-16

Waarom won CRISTiano het EK-2016 in ('t) PAR(ad)IJS?

aaaaaaa.jpgHet is een retorische vraag!
Zoals de Bange Duivels NIET durfden winnen in (‘t) PAR(ad)IJS van hEDEN (par) Hazard, omdat DUIVELS "daar" niet thuis horen, zo ook DURFDEN CHRIS(tus) FROoMe “from wielerploeg SKY”, EdeR én CRISTiano Ronaldo dat dus WEL, zelfs vanop de (PIIGS-slacht-)BANK, omdat Jezus CHRIST-US als "zoon" van God de VADER en de Gheilige GEEST WEL THUIS hoort in ('t AARDS) PAR(ad)IJS.

Zoals Eddy Merckx zijn 1ste “ge(i)le” trui won in (‘t) PAR(ad)IJS in 1969, toen Neil “kneel” Armstrong zogezegd zijn eerste moonwalk deed, zo ook deed Lance Armstrong ”dat” daar én deed de GhEILIGE ‘clitoris’ Clinton “dat” in ‘96.

Aangezien mijn EK-belonings-argument (zie hieronder) voor “echte” terreur-slacht-offers ook opgaat voor Frankrijk én aangezien Frankrijk het EK OOK NIET WON, concludeer ik HIERUIT dat er in Parijs én in Brussel (nog) géén echte IS-doden zijn gevallen.

Zoals de Rode DUIVELS bij het WK-86 in Mexico doordrongen tot de Halve-Finale als nabetaling/beloning voor “twee jaar TERREUR(-dreiging) met vele gewonden en exact 69 doden” vanwege het Heizel-drama(39), de zoge-zegde Russische Communistische C.C.C.-aanslagen(2) en de “Bende van Nijvel”(28) met haar laatste moord-aan-slag in de DELHAIZE op 9-11-1985 in Aalst, zo ook voorspelde ik dat de Rode DUIVELS het EK gingen winnen als betaling/beloning voor “tweeduizend jaar TERREUR(-dreiging) met vele doden in Zaventem, MAAL-beek…”.


Zoals de “VAL v/d Berlijnse Muur (op 9-11-1989)” aan het licht bracht dat AL DEZE EERDERE TERREUR-DADEN het werk waren van de GLADIO-NATO-CIA-MOSSAD-MI5-stay-behind-netwerken om de Europese Bevolking een “lesje” te leren voor hun grote (pro-Russische?) Anti-Amerikaanse Raketten-betogingen, zo ook zal de ver-VAL-ste Ameri-kaanse Verkiezingen (op 9-11-2016) aantonen dat de “NATO en CIA en MI5…” opnieuw achter al dé nieuwe terreurdaden van de voorbije 15 jaar zaten : de WTC-aanslagen op 9/11/2001 (zonder echte vliegtuigen en dus zonder echte zelfmoord-piloten), de Charlie-Hebdo-aanslagen op 7-1-2015 (zonder één echte dode LIGGENDE islam-politie-man), de aanslagen-van-Vrijdag-de-dertiende op 13-11-15 (zonder één echte geëxplodeerde zelfmoord-terrorist aan het voetbalstadion) en de Brusselse aanslagen op 22-3-2016 (zonder één echte ontplofte zelfmoordterrorist, noch die met zijn hoedje, noch die twee met één zwarte handschoen).

Als U mij - als eerste - kan “wijzen” naar een “echte sprekende getuige” of naar een “niet-vervalst filmp-je” van één v/d hogermelde “ontploffingen” (met zogezegde echte zelfmoordterroristen), dan geef ik U 1.000 euro.

Als de beelden bewijzen dat minstens één van de “twee zwarte-handschoen-mannen” ontploft is, dan krijgt U één extra-1.000 euro van mij, omdat “de waarheid” voor mij veel geld waard is. Hetgene niet geldt voor de massa-media dewelke, ter verstrooiing en vermaak, onophoudelijk ’n donkerbruine MAAL-STROOM van walgelijke leugens én laster als walmende stront-in-‘t-rond over onze gebogen hoofden uitschijten en die terzelfder tijd eender welke mogelijkheid, anders dan ‘n zelfmoordaanslag, afdoen als een ’n ridicule domme samenzweringstheorie.

Tot op Heden is er niemand opgedaagd met een bewijs van een actieve zelfmoordterrorrist. Daarom vraag ik met aandrang aan premier Michel dat hij zijn kibbel-kabinet uit ‘t schnabbel-circuit tot zich roept en in spoedzitting bij-eenbrengt om het dreigingsniveau naar “ 1 ” terug te schroeven én om daarenboven unaniem te beslissen dat de Belgische Staat zich ogenblikkelijk uit de Noord-Atlantische-Terreur-Organisatie(=NATO) terugtrekt in navolging van de BREXIT-ENGELsEN, die “de dag erna” op een toepasselijke manier op het EK door IJSland werden uitgeschakeld.

Immers, zoals de Russische Leider Gorbatshov in 1985 en 1986 een formeel einde maakte aan de “KOUDE Oorlog” met zijn vredes-voorstellen te Genève en in IJS-land, (terwijl de media “op die twee dagen”vooral aandacht gaven aan grote aardbevingen op het Amerikaanse Continent,) zo ook hadden de Engelse Oorlogs-banken (daarom) veel geld verloren met de IJS-landse KAUPTING-bank, terwijl de media vooral aandacht hadden voor de “asse” van een IJS-landse vulkaan die zorgde voor de volledige verstoring van het West-Europese Lucht-Ruim, waarna de Engelsen luidkeels riepen : “Give us CASH, not ASH.“. ( US ≠ IJS ≠ IS)....

PS. In het licht van mijn recente foutieve WALES-wint-EK-voorspelling en mijn E(ER)DERE BELGIË-wint-EK-voorspelling besef ik NU dat "deze voorspellingen" een duidelijke knipoog waren naar het scoren door EDER (en niet EDEN) én het behalen van de "finale in ('t) PAR(ad)IJS door CRISTiano (en niet de DUIVELS).

Mensen die nooit een FOUT toegeven en "al maar" vast-houden aan hun principes worden gezien als trouwe soldaten, terwijl het IDIOTEN zijn, waarbij het denken IS LAM gelegd.

16:51 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook | |

Commentaren

You are such a dumbass mothafucka

Gepost door: Mark Peeters | 24-07-16

Reageren op dit commentaar

Stop met je voor te doen als mezelf. Ik heb het al moeilijk genoeg in het leven.

Gepost door: Mark Peeters | 24-07-16

Beide eerdere "Mark Peeters"-commentaren waren niet van mij.

Gepost door: MP | 27-07-16

Reageren op dit commentaar

Denk ik toch

Gepost door: Mark Peeters | 02-08-16

Ze zouden u moeten opsluiten!

Gepost door: TheRealDonaldTrump | 03-08-16

Reageren op dit commentaar

Den echte Mark Peeters herkent men aan zijn klein pietje!
Als ie stout was dan gaf zijn moeke Germain Moons daar een harde klets op.
Als het hard werd, dan kwam er nog een klets, en werd er "Take That" gezongen!
De "backdoorboys" krijgen een hele nieuwe betekenissssss!

Gepost door: MP | 09-08-16

Reageren op dit commentaar

Auw moeder is een ... tsja wat zou het zijjn? Einsteinhoer?

Gepost door: MP | 09-08-16

Reageren op dit commentaar

Wist ge dat "kijk" in het Hollands klinkt geljk een scheldwoord voor Joden in het Amerokaans?

Gepost door: Kijk! | 09-08-16

Reageren op dit commentaar

Hallo,

Ik las net dit:

Neil Armstrong, ofwel Neil A. is omgekeerd Alien. Toeval, of niet?

Gepost door: AANHANGERVANMP | 09-08-16

Reageren op dit commentaar

Hoe lang is ne Chinees?

Ni Lang, gelijk zijn broer!

HAAHAHAHHAHA

Mark Peeters is nen dikke loezer!

Gepost door: Chi Nees | 15-08-16

Reageren op dit commentaar

Ik moest van mezelf komen zeggen dat ik beloof niet meer aan mijn pietje te snoeken en te typen,
want dat lijdt to van die onzinnige posts gelijk hierboven!

Getekend, MP, de nieuwe Copenicus!

Gepost door: MP | 15-08-16

Reageren op dit commentaar

Ic VerSchIEDT er ALTEIDT1111 van ALZ(ass) er NIEMAND(jes draaien koekebakkevlaaien) DIEperRE betekENISSEN zo3kt
in TEXTEN, gel17k IKKE!

KKK! SS

Gepost door: MP | 15-08-16

Reageren op dit commentaar

Waarom denk je dat de bevrijding van "Sabine en Laetitia" in het nieuws kwam op 15-8-1996, exact 20 jaar geleden én dat er nu een "grote paniek" heerst in LOURDES?
PS. Waarom doen sommige "mensen die géén aanhanger van mij zijn" de moeite om hier commentaar te posten op 15-8-16?

Gepost door: MP | 15-08-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.