13-05-16

EK-voetbal: nr 1 /// Eurosong: nr 4 ///(Mijn Voorspelling voor België)

aaaa.jpgZoals de Belgisch-Italiaanse Sandra Kim de Eurosong-finale won in '86 én de Rode Duivels '4de' werden bij het WK-86 in Mexico, zo gaan de Rode Duivels NU het EK-2016 winnen én gaat de Belgische Laura Tesoro '4de' worden.

De leeftijd v/d 13-jarige Sandra Kim, die nooit had mogen meedoen wegens het verbod op kinder-arbeid, werd "zogezegd" niet opgemerkt door de "hooggeplaatse leiders v/h land" tijdens het terreur-jaar-1985. Er vielen toen vele doden tijdens de "Bende van Nijvel"-overvallen (28 doden), het Heizel-drama (39 Italiaanse doden) en de C.C.C.-aanslagen (2 dode brandweermannen). En daardoor werd ook oogluikend toegestaan dat Marc Dutroux jonge meisjes leverde aan Michel Nihoul, die "hiermee" sexfuiven organiseerde onder de naam van "Roze Baletten" waarbij de "hoge personen" zogezegd ook niet wisten dat het hele jonge (13-jarige?) meisjes waren.


Zoals achteraf (na de val van de Berlijnse Muur) bleek dat "DIT alles" het werk was van (het NATO-GLADIO-netwerk én van) de Amerikaanse CIA, zo ook is de uitstap van "Vinnie The Prince" KOMPANY NU een voorwaarde voor de Rode Duivels om Europees Kampioen te worden. De bijnaam van de CIA is immers "The Firm" of "The Company". De CIA doet inderdaad veel om Europa te boycotten.

Zoals Kevin de Bruyne, die eruit ziet als de Britse Prins Harry, "het Engelse Supporters-Volk" door de "nederlaag tegen het Koninlklijke Real" NIET naar MILAAN kon brengen voor de CL-finale, zo ook bracht hij zijn pasgeboren zoon ("FREE-")MASON MILAN WEL naar het supporterslegioen én daarmee deed hij "zo straf" als de profeet Mozes die zijn Volk ook NIET tot op de Berg kreeg (om daar de tien geboden van God in ontvangst te nemen), maar die vervolgens wel de "Berg" naar zijn Volk bracht (met het tonen van de twee stenen tafels die uit de rotsen van de Berg waren gehouwen).

Dit laatste verklaart ook waarom AA GENT na de komst van de voetballer Simon MOZES LANDS-Kampioen werd in 2015 (op de 200ste verjaardag van de slag van WATER-LOO), omdat de profeet MOZES ook zijn volk het BELOOFDE LAND had gegeven na een merkwaardige "door-tocht door het WATER" van de Rode Zee.   
(PS. water=L'eau en wordt uitgesproken als LOO").

PS1. Het verklaart ook waarom de AA-GENT-Manager Louwagie in het WATER sprong na het behalen van de titel én zijn ingreep om "meisjes van 15 jaar" niet meer te laten spelen met de "jongens van 15jaar", maar WEL met "mannen van 51 jaar". 

PS2. Die opeenvolging van "1-4" doet ook denken aan "1 april".
Zoals het verschil " tussen de "Gregoriaanse en de Juliaanse Kalender" exact 10 dagen bedroeg bij de invoering, zo ook valt "22-3" (=datum v/d aanslagen in Brussel) dus samen met "1-4". Hierdoor wordt duidelijk waarom de media ZOVEEL AANDACHT gaven aan het VISSERS-hoedje van de ontsnapte "derde man" OM te camoufleren dat Brussels Airlines op 20-3 een nieuw vliegtuig in dienst had genomen, nl. de MAGRITTE. Immers , zoals de kunstenaar met zijn schilderij met de tekst "Ceci n'est pas une pipe" een duidelijke boodschap had, zo ook kan dit APRIL-VIS-hoedje symbool staan voor het feit dat alle (onbekwame) diensten onder één hoedje spelen om de waarheid te verbergen.
Het zou best kunnen dat de "daders" hun valiezen hebben achtergelaten en dat ze, zoals Salah Abdeslam, helemaal geen zelfmoorterroristen zijn.
Waarom toont men NIET de beelden van de 100 camera's van de vertrekhal?  

PS3. Nu de Rode Duivels vooral uitmunten door het "maken van kindjes", heeft de "Rode Duivel Marc Wilmots" de speler Batshuayi voor het EK geselecteerd op "dé dag dat hij vader werd". Dit alles lijkt een statement tegen het uitmoorden van kindjes door de "Pedo Duivel Marc Dutroux", die in het nieuws kwam in 1996, toen de Antwerpse LAURA TESORO geboren was en toen INEENS ook bleek dat de "zeer jonge" Antwerpse KIM en Ken sinds 4-1-'94 al twee jaar verdwenen waren.

16:02 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook | |

Commentaren

Waarom is Laura Tesoro maar 10e geworden?

Gepost door: Tesoro | 18-05-16

Reageren op dit commentaar

We VIEREN haar "10de plaats" in het 4-tallig talstelsel en dan is "10=4".

Gepost door: MP | 19-05-16

Reageren op dit commentaar

Wordt er niet meer afgesproken? Ik krijg u al weken niet meer vast op uw GSM. Cabal

Gepost door: Cabal | 23-05-16

Reageren op dit commentaar

Alweer een prachtig staaltje van een "naspelling" te doen. Zielig.

Gepost door: Uw psychiater | 23-05-16

Reageren op dit commentaar

Wij SEX-EN er op los in het sex-tallig stelsel: soixant-LOUVAIN-LA-neuve!

Gepost door: Park Meeters | 24-05-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.