22-04-16

Zoals BOWIE stierf op de 1ste verjaardag van "11-1: JE SUiS Charlie", zo stierf PRINCE in de 1ste maand na 22-3.

71NSFDLQd7L._SL1073_.jpgHet dient om de aandacht af te leiden v/h feit dat er "amper 3.000 mensen" kwamen opdagen voor de "herdenking v/d aanslagen", terwijl er op 11-1-2015 nog "4 miljoen mensen" op straat kwamen bij de "Je suis Charlie"-mars. 

Zoals KONINGIN Elisabeth  de "gespeelde dood" van "Lady Diana" eiste door haar naam te veranderen naar "Lady Di" (uitspraak : "die"="sterven"), zo ook heeft diezelfde KONINGIN op haar 90-ste verjaardag gezegd dat "niet Prins Charles", maar "een zoon van Diana" haar zal opvolgen, waarbij "prins William" in een interview niet sprak over de "dood van zijn moeder", maar over het feit dat ze "hier niet meer is" (,maar bvb in Zuid-Afrika bij haar broer en dat verklaart dan ook waarom deze twee kinderen geen onderzoek hebben geëist over haar merkwaardige auto-accident, waarbij Elisabeth alle aandacht naar zich trok door haar genoegen te laten blijken over de officiële verwijdering van "Lady Di").

Indertijd had de KONINGIN geëist dat de "gespeelde" dood van de "homo" Freddy "Mercury" van "QUEEN" gevolgd zou worden op de "gespeelde dood" van de "perverse" PRINCE, omdat "deze namen" een "negatieve perverse schaduw" afwierpen op het konings-huis.

En zoals de perverse "prince" geboren was, toen Elisabeth "33 jaar oud" was (d.i. de sterf-leeftijd van Jezus Christus en Alexander DeGrote), zo ook kreeg "prins Harry" het bevel om naar een verkleed-party te gaan met een "haken-kruis" rond zijn arm als knipoog naar de machtsovername door Hitler in 1933.

Het is geen toeval dat "de scorende Kevin DeBruyne, na zijn transfer uit Duitsland" nu de "NIEUWE PRINS" wordt genoemd door zijn gelijkenis met deze "prins Harry".
En zoals het "koninklijke" Real Madrid, dat roemloos verloor met 2-0 tegen het Duitse WOLFS-burg, waar Kevin vroeger speelde, zo ook zal de ploeg van Kevin dB "Real" verslagen (als nabetaling voor de "3 moedwillige doelpunten" die CHRISTiano" cadeau kreeg van datzelfde WOLFS-burg).
Bovendien zal Kevin de EK-titel 'in Gallië" voor de Rode Duivels binnen halen, als knipoog naar het nieuwe geloof "in de duivel v/d moderne middeleeuwen" als verwijzing naar de "duivel" v/d "Roomse Katholieke Heilige Kerk", die ontstond bij het uiteenvallen van de "Pax ROMAna", die volgens de mythe ontstond door ROMulus en Remus, die gevoed werden door een WOLF...

Zoals de mislukte aanslag op HIT-ler in 20-7-1944 in de WOLF-schanse "exact 25 jaar later" de "oorzaak" werd over de zogezegde maanlanding door toedoen van Werner VonBRAUN en gevolgd werd door de "zogezegde moon-walk" op maan-(dag-nacht) van 21-7-1969 met Neil "kneel" Armstrong, zo ook veranderde de MOON-WALKENDE Michael Jackson in een WEER-WOLF bij VOLLE MAAN in zijn Thriller-clip.

We gaan dus op 9-11-2016, na de vervalste Amerikaanse presidentsverkiezingen van 8-11-2016 getuige worden van de "val van de Pax Americana", waarbij de "middeleeuwse binding door het Roomse Geloof" vervangen zal worden de "binding van de Amerikaanse sjoemel-software".

PS. Ook de "gespeelde"dood van DAVID black-STAR Bowie past in dit geheel, want hij zong op 8-1-2016 (d.i zijn 69ste verjaardag) dat hij reeds in de hemel was, terwijl hij officeel pas "3 dagen later" stierf op 11-1-2016 (of 10-1 NYC-time).
Bovendien "brak hij echt door" met zijn liedje "Major Tom to ground control" over een astronaut die niet meer terug geraakte op de aarde, op het moment dat iedereen "officieel" vreesde dat Neil Armstrong niet meer terug zou geraken op de aarde in '69.

15:36 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.