21-03-16

Zal Sven Mary straks de vrijlating van Marc Dutroux verdedigen?

a.jpgZoals SVEN MARY bij de terreur-aanslag op 13-12-11 in Luik in het internationale nieuws kwam om de aandacht af te leiden van de "mogelijke herniewde" pedo-beschuldigingen aan het adres van premier Elio DiRUPO, die exact één week eerder premier was geworden op 6-12-11 ("speciaal" op de feestdag van de grote kinder-vriend Sinterklaas en "speciaal" op de 14de verjaardag van het begin van de hongerdood van JULIE en MELISSA, die stierven door "toedoen" van de ex-vrouw van Marc Dutroux, de welke exact op 6-12-1995 in de gevangenis werd gezet als knipoog naar de slogan "Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout is DutROUx" en de welke - na zijn vrijlating - exact op 15-8-1996 in het Internationale Nieuws kwam met de bevrijding van Laetitia Delhaize en Sabinne Dardenne, omdat het dan het "feest is van de hemel-vaart van MARIA" was), zo ook was het te verwachten dat diezelfde SVEN MARY zich terug in de internationale kijker zou zetten met de "aanslagen van vrijdag 13-11-15, omdat dit volgens de Amerikaanse notatie geschreven wordt als "11/13/15".

Zoals in het najaar van 1996 de internationale pedo-beschuldigingen-aan-het-adres-van-Elio-Di-Rupo-met-kleine-jongens (een voorloper waren voor hetgeen gebeurde met de katholieke priesters en) zorgden dat er geen aandacht meer was voor de uitspraak van Michel Nihoul dat hij sex-fuiven had georganiseerd voor koning Albert met meisjes die werden afgeleverd door Marc Dutroux, zo ook was de aanslag met "5 doden op de place-Saint-LAmBERT op 11-12-13" een subtiele knipoog naar koning ALBERT en vormde de huidige gebeurtenissen in VORST(/forest) de aanleiding voor de arrestatie van Salah Abdeslam op 18-3-16, exact 18 weken na de aanslagen van Vrijdag-13-11-15. 18=6+6+6, maw. het getal van de duivel en het beest "666" is hieraan gekoppeld.

Het is daarom ook logisch dat Sven MARY een proces aanspant tegen de Rechter-in-PARIJS meneer MOLINS, omdat die het geheim v/h onderzoek bij deze man uit MOLEN-BEEK heeft geschonden. MOULIN=MOLEN.

Citaat-uit-Metro:

Le procureur de Paris avait annoncé, samedi 19 lors d'une conférence de presse, qu'Abdeslam, arrêté vendredi à Bruxelles, a déclaré aux enquêteurs belges qu'il "voulait se faire exploser au Stade de France" le soir des attentats, avant de faire "machine arrière".

Viol du secret de l'enquête ?

"Il a violé le secret de l'enquête. Jusqu'à présent, personne n'avait donné de détails sur l'enquête, seulement sur l'état médical de mon client et sur le déroulement de la procédure à venir", a déclaré Sven Mary au quotidien néerlandophone De Standaard. L'avocat belge a aussi critiqué le modus operandi de François Molins.

M.a.w. de uitspraak dat hij zijn bommen-gordel had uitgedaan (met nalaten van vinger-afdrukken) is niet alleen niet bewezen, (want er waren geen vingerafdrukken, ondanks de eerdere berichten,) maar het is zeer duidelijk dat Sven Mary hier zegt dat hij zijn cliënt nog niet heeft horen zeggen heeft dat hij van plan was om zichzelf te laten ontploffen in Parijs.

18:50 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Ik had eigenlijk van jou verwacht dat je zou zeggen dat er niet eens aanslagen en/of doden waren.

Gepost door: Uw Psychiater | 24-03-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.