27-02-16

Meer dan ooit is duidelijk dat er GEEN SCHOT-wonden waren bij de IS-aanslagen in Parijs

aaaa.jpgZoals de geluids-technicus GETUIGT over de BATACLAN-aanslag en op geen enkel moment spreekt over ECHTE GEWONDEN en ECHTE DODEN-met-schotwonden, zo ook spreekt de vrouw die de Belgische Staat een proces wil aandoen, over het feit dat ze niet mocht kijken naar de SCHOT-WONDEN bij haar zoon...

"Elle a raconté combien il était difficile de récolter des informations sur les événements tragiques du 13 novembre. Cette mère déterminée a aussi indiqué qu'elle allait porter plainte contre la Belgique"

M.a.w. er is geen enkele identificatie van de "doden met schotwonden" gebeurd...

De bewering dat de lead-zanger NU een "kapotte pees" had, waardoor de Tour wordt gestaakt, is misschien een VINGER-WIJZING naar het hele "kapotte leugen-verhaal".
(Als je het artikel leest, dan zie je zelfs een volledige herhalng van één paragraaf.)

"Hij heeft ondanks de blessure geprobeerd te spelen, maar de artsen hebben hem gezegd dat hij riskeerde die te verergeren indien hij niet meteen stopte. Hij ziet zich dus verplicht meerdere concertweken te annuleren", klinkt het in een perscommuniqué.
"Hij heeft ondanks de blessure geprobeerd te spelen, maar de artsen hebben hem gezegd dat hij riskeerde die te verergeren indien hij niet meteen stopte. Anders zou hij gedurende talrijke weken nog veel meer shows moeten annuleren", luidt het communiqué verder. Wanneer en waar de zanger de verwonding heeft opgelopen, en aan welk lichaamsdeel, is niet gezegd.  

En er staat ook dat hij er "kapot" was "van zijn kapotte pees", alsof die 130 doden geen belang hebben of nooit waren gebeurd.

Mijn stelling over "1.000 euro" voor de eerste echte getuige, wordt uitgebreid tot 5xkeer 1.000 euro voor de eerste 5 echte getuigen...

Iemand op mijn facebookpagina beweerde een bewijs te hebben, maar wilde toch niet de NAAM v/h slachtoffer geven, terwijl de lijst officieel wel bekend is...

Een klein citaat uit de facebook-woordenwisseling.

HIJ: Ik vind dat jij je bek moet houden Marc. De dochter van mijn collega heeft haar leerkracht begraven in november die bij Bataclan is doodgeschoten. Jouw insinuatie is zwaar respectloos!
 February 17 at 7:33pm
 MP : Naam?
 HIJ: Nee die krijg je niet.

18:18 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Mark, auw moeder Germaine Moons was een vuile hoer die graag door NaziH1tlers achterwaarts in haar aars genomen werd terwijl gij sstond te kijken en aan uw pietje te snokken met een glij-hakenkruis!

Tegen het OCMW ed vertelde gij dat ge "scarred for live" zijt (en Engels kunde ook niet) omdat ge kijken moest, maar niets is minder waar!

Hetzelfde als ge ieder jaar naar de Congo op vakantie moest en uw moeder werd door hele volkstammen gebezigd...

Gepost door: Pram Keeters | 02-03-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.