23-02-16

DAVID Cameron zal verliezen van BORIS Johnson bij het BREXIT-referendum

aaa.jpgZoals Napoleon en Hitler hun aanval begonnen tegen Rusland op 22 juni, zo ook wil de US-minnende Cameron een JA-stem forceren bij het BREXIT-referendum om een blijvende oorlogs-stemming tegen RUS-land te kunnen behouden. Ook hij zal verliezen.

Dat uitgerekend de burgemeester van Londen, Boris Johnson, opkomt voor een NEE-stem is NIET TOEVALLIG. 

De "verwijdering tussen de Engeland en de EU" symboliseert ook het "einde van de almachtige dominantie van de US", die Engeland als een "paard van Troje" gebruikte om de baas te spelen over Europa. Dit gebeurde "op het einde v/d Tweede Wereld-Oorlog" door de beruchte "V2-raketten op Londen en Antwerpen" die ABSOLUUT niet het werk waren van de Duitsers, omdat geen enkele raket hoger geraakt dan 2km of verder dan 4km. (Deze dingen werden gedropt vanuit gealliëerde vliegtuigen. Tegen de tijd dat die dingen insloegen, waren de vliegtuigen al lang uit het zicht en kon men beweren dat het uit Duitsland kwam.)

BORIS is een Russische Naam.
Zoals "strijder" BORIS JELTSIN zorgde voor de TOTALE ONTMANTELING v/h SU-imperium, zo ook zoals BORIS Johnson, die geboren is in NYC en die daardoor weet dat 9/11 een INSIDE-JOB was, de positie van Cameron overnemen en actief meewerken aan de ontmanteling v/h US-imperium.

16:08 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Mijn gebruikt nu inderdaad de Hitler-retoriek...
http://www.standaard.be/cnt/dmf20160515_02290007

Gepost door: MP | 15-05-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.