19-02-16

TURKEY WILL BE SLAUGHTERED BEFORE 24-11-2016 (or 10-10-2016. Wedden voor 100 euro?)

aaaa.jpgReeds lang zegt de Turkse Premier Erdogan dat hij HITLER ziet als een goed rol-moddel.

Zoals Hitler de “noodtoestand” had afgekondigd na de brand-aanslag op het Duitse Parlement door een “zogezegde communist”, zo ook heeft Erdogan reeds eerder de “pers” gemuilkorft en de noodtoestand afgekondigd na een “zogezegde PKK-aanslag VLAK voor de verkiezingen", waardoor hij ongestoord de verkiezingsresultaten naar zijn hand kon zetten.

Zoals Hitler in de paar dagen voor het begin v/d Tweede Wereld-Oorlog een 30-tal “gevangenen uit een concentratie-kamp" in nieuwe Duitse soldatenkleren liet zetten én ze daarna liet doodschieten, zo ook gebruikte hij diezelfde lijken om ze bij de Pools-Duitse Grens te leggen om de “echte Duitse Soldaten” te overtuigen dat ze waren “aangevallen door de Polen”.
Hierna konden ze dan terug-schieten en wraak nemen voor de "gevallen soldaten". Dat laatste was dan ook OP DE RADIO te horen met de woorden "ZURUCK GESCHOSSEN" en dat motiveerde de hele bevolking om de Tweede Wereld-Oorlog te beginnen.

Op dezelfde manier heeft Erdogan nu “twee recente terreur-aanslagen met ZEKER 28 DODE SOLDATEN” georganiseerd, waarvan hij "ZONDER TWIJFEL" kan bewijzen dat het gedaan is door een PKK-terrorist op basis van een DNA-staal.
Hiermee probeert hij een alibi te vinden om - met NATO-steun - een grote aanval in Syrië te beginnen, ondanks het feit dat de NATO juist steun geeft aan de PKK-strijders, omdat zij de enige lokale strijders die effectief vechten tegen de IS-strijders, die dan weer gesteund werden door de Turken.

De DUBBEL-ZINNIGHEID van dit “alles” is totaal vergelijkbaar met de toestand van 1-9-1939, toen de gezworen vijanden “Duitsland en Rusland” (fascisme tegen communisme) een vredesverdrag hadden getekend, waarbij Polen in TWEE STUKKEN werd verdeeld
Ook nu verwacht ik mij ook aan een soort verdeling van Syrië, waarna er “misschien een jaar vrede zal komen“, zoals in de periode van Oktober 1939 tot Mei 1940…

Erdogan zegt daarbij letterlijk : “Zoals de IS-terreur in Parijs bewezen is door het vinden van een vervalste Syrische paspoort naast het lijk van een zogezegde zelf-ontplofte IS-terrorist en zoals Frankrijk daarmee het recht had verworven om in Syrië te bombarderen, zo ook is - volgens Erdogan - bewezen dat de PKK-strijders de dubbele aanslag hebben gedaan, omwille van DNA-bewijzen en zo ook vind hij dat hij het recht heeft om Syrië binnen te vallen.

Zoals de aanslagen in Parijs geen spectaculaire ween-scènes veroorzaakten, zo ook zijn die er nu wel in Turkije. "Zijn het deze keer echte doden? Of zijn het betere acteurs?", denk ik dan...

NIETTEMIN wil ik dus inderdaad wedden voor 100 euro. Ik doe de formulering in het Engels, omdat ik ook wil dat de Engelstaligen "deze voorspelling" zien en ze dan ook kunnen zien of het echt is gebeurd is. Mogelijk kunnen zelfs hun oordeel uitspreken over de winnaar van de weddenschap.

17:24 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Blijkbaar heeft niemand de HINT gezien naar TURKEY=KALKOEN.
En nog minder zag men de hogervermelde datums als verwijzingen naar THANKSGIVING...
http://www.calendar-12.com/holidays/thanksgiving/2016

Gepost door: MP | 23-02-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.