25-01-16

Ik geef 1.000 euro voor het eerste bewijs/GSM-film van IS-SCHOT-wonde op 13-11-15

aaa.jpgZoals alle Romeinse Burgers “5 jaar lang” alleen maar konden OVERLEVEN door te doen alsof ze echt geloofden in de “spontane brand van Rome”, (niettegenstaande Keizer Nero aan de “slachtoffers” verbood om hun verbrande woningen te herbouwen, omdat hij hun grond had geconfisceerd voor zijn nieuwe paleizen…), zo ook durft GEEN ENKELE AMERIKAAN die op het TV-nieuws komt, PUBLIEKELIJK zeggen dat de WTC-aanslagen gebeurd zijn in opdracht van president BUSH, die daarom ook het alibi had gekozen om aanwezig te zijn in een kleuterklas. Hij gebruikte de kinderen als een “subliminale” kinder-gordel.

Heel de situatie is vergelijkbaar met de “Spaanse Overheersing in de Neder-landen”, toen de ouders gedwongen werden om hun kinderen op te voeden met een “positieve houding t.o.v. de Spaanse Koning”, ondanks het feit dat vele Vlaamse vaders waren vermoord door de Spaanse Soldaten.
Zo‘n kindje mocht dan op de “schoot“ gaan zitten van een “soort domme Bush/Sint in de kleuterklas“. Als het kindje dan onvoldoende geloofde in de “Goede Sint uit Spanje“, dan werden de kinderen “gekidnapt in de kidnapzak”, de vrouwen verkracht door de “zwarte pieten van de Marokkanen”, de mannen “gevierendeeld door de trekpaarden” en de huizen in brand gestoken.

Zoals de ouders “OOK NU NOG” tegen hun kinderen zeggen dat ze niet mogen liegen, terwijl diezelfde ouders ZELF liegen over zoiets achterlijks als “Sinterklaas uit Spanje/Turkije”, zo ook werd daarmee de “logische familiale eerlijke loyaliteit” volledig vernietigd.

Immers als ze liegen over zo’n onnozele dingen als Sinterklaas die maar één keer per jaar langskomt, wat zouden dan niet liegen over de belangrijke dingen, die maandelijks, wekelijks of dagelijks gebeuren?

Deze “Verdeel en Heers”-techniek wordt ook toegepast in het onder-wijs en zorgt al twee eeuwen voor de “perfekte laffe brave onder-danen“…

Ook in de Middeleeuwen (waar er nog GEEN sprake was van verplicht onderwijs) werden de mensen WEKELIJKS gedwongen om tijdens de “verplichte Zondagsplicht” mee te doen met de “totaal absurde leugens” over Jezus Christus, die geboren was uit de Moeder-Maagd-Maria(=MMM) en die verrezen was uit de dood en die daarna een hemel-vaart had gedaan…
Als men niet meedeed met het officiële geloof, riskeerde men de “brandstapel” of andere straffen.

Omwille van diezelfde ACHTERLIJKE bedreigingen moeten alle TV-journalisten, alle politiekers, alle proffen, alle kleuterjuffen, alle filmsterren, alle zangers, … NU meedoen met die onzin dat “IS-zelfmoord-terroristen” hebben toegeslagen in Parijs en in NYC, waardoor de WTC-gebouwen zijn ingestort.

Tien miljoen mensen in NYC weten dat er ZELFS geen vliegtuigen, laat staan IS-zelfmoord-piloten werden gebruikt bij de WTC-aanslagen, omdat ze “met hun eigen ogen” geen vliegtuigen in de WTC zagen vliegen en omdat ze NIEMAND kennen die een vliegtuig zag of hoorde aankomen, toen miljoenen mensen met “totale afschuw” keken naar de “arme mensen die door de hitte naar beneden sprongen” én er INEENS een explosie optrad in het tweede gebouw…

Tien miljoen mensen in Parijs weten ook dat er geen echte IS-zelfmoord-terroristen waren (noch de Salah Abdeslam, noch zijn broer, of wie dan ook…), want het was een “dril” met zogezegd 132 doden en 350 gewonden, waarbij er geen enkel GSM-beeld bestaat van een “echte schot-wonde”.

(PS. Ik geef ook hier 1.000 euro voor het eerste tegen-bewijs. Ik geef bovendien ook nog steeds 1.000 euro voor elke eerlijke WTC-vliegtuig-getuige of voor niet-vervalst youtube-filmpje van zo’n echte WTC-vliegtuig-inslag.)

Waarom kiest men ervoor om te beweren dat er minstens 480 mensen met schotwonden waren afgevoerd, terwijl er niet één mens een echte schotwonde had en niet één mens hiervan een GSM-filmpje heeft? Waarom koos men ervoor om “vervalste beelden te tonen van vliegtuigen die in de WTC-torens zijn gevlogen? Werd het anders te duidelijk dat de gebouwen waren ingestort door INSIDE-BOMBS, omdat er toch geen OUT-SIDE-vliegtuigen waren, waardoor bewezen werd dat het zeker een INSIDE-JOB was?

Waarom werd er een noodtoestand van 3 maand afgekondigd in Frankrijk en België? Dient het om te voorkomen dat het “verhaal over GEEN BEELDEN van ECHTE schot-wonden“ viraal zou gaan? Ik hoor van veel mensen dat ik “dit” niet mag denken, laat staan op papier mag zetten. Toch is dit mijn vrije meningsuiting, die door de Amerikaanse en de Franse Revolutie werd afgedwongen “tegen de wil in van de Rooms-Katholieke/Anglicaanse Kerk én de absolute macht van de Franse en de Engelse Koning”… Het ziet er naar uit dat men terug een “totale absolute dictatuur zal proberen in te stellen”, die veel erger zal worden als die van “Hitler en Stalin samen“…

Waarom beweerden “11 achterlijke leerlingen” dat Jezus uit de dood is opgestaan en dat hij daarna naar de hemel is gegaan?
Het antwoord is dubbel. Enerzijds is daarmee “zogezegd” bewezen dat Jezus inderdaad een “god” is, want hij doet het onmogelijke. Anderzijds kan men daarmee ook controleren wie er echt meedoet met “dat achterlijk geloof” (, waarna men desgevallend de “afvallige honden” op de brandstapel kan vermoorden en/of folteren…)

Heeft men “louter toevallig” gekozen om de WTC-aanslagen te doen op 9/11/2001? Is het puur toeval dat de aanslagen in Madrid op 3/11/2004 exact 911 dagen later hebben plaatsgevonden ? Is het toeval dat vader-Bush op 9/11/1987 het nationaal noodnummer “911” heeft ingevoerd en dat hij een NWO-speech deed in de UNO op 9/11/1991? Is het toeval dat er ook weer 911 dagen verschil zijn tussen de aanslag op Pim Fortuyn en die op Theo VanGogh op 11/2/2004, terwijl Bush op die dag opnieuw werd verkozen tot president én terwijl “112“ dan weer het Europees Noodnummer is?
Het is natuurlijk geen toeval, maar het is vooral van “grote betekenis” dat de massa-media die altijd op zoek zijn naar “SPECIALE EFFECTEN” over heel deze cijfer-kwestie geen woord reppen…

DE LEUGEN MOET DUS ZO GROOT EN ACHTERLIJK ZIJN, zoals bij het islam-geloof dat stelt dat de profeet Mohammed van Mekka naar Jeruzalem is gevlogen met het VLIEGEND PAARD Borak, wat een soort kruising is tussen het “dak-paard van Sinterklaas” en het “vliegende rendier van de kerst-man, die in het Engels wordt benoemd als Santa Claus”.

Enkel bij de “GROTE ACHTERLIJKE LEUGEN” kan men controleren dat de “volgelingen” hun leider zullen volgen en niet hun “eigen verstand”.

Ikzelf wil mij, zoals een moderne Copernicus, verzetten tegen al die leugens en daarbij doe ik niet zozeer de aanval tegen de “éénmalige leugens”, maar veeleer tegen de vele beelden over zogezegde raketten die zogezegd langer dan 17 seconden omhoog gaan en hoger komen dan 2km.

PS. Ook hier geef ik 1.000 euro voor elk tegen-bewijs. Vliegtuigen, helikopters en ballonnen (soms in de vorm van een raket) die traag omhoog gaan tellen natuurlijk niet mee, omdat ze nooit hoger dan “de lucht“ kunnen komen.

Op 6-10-‘16 komt de Canadees JUSTIN BIEBER naar het Antwerpse Sport-Paleis en kan hij “mogelijkerwijs” zijn tekst over “BUSH DID 9/11” nog eens herhalen. Ik vind het zeer merkwaardig dat deze “jongeman van 21 jaar” BLIJKBAAR DE ENIGE ZANGER is die deze boodschap durft uitzingen en daarom vrees ik ook een beetje dat hij zijn leven in gevaar brengt met zo‘n uitspraak. Ik denk niet dat de man ouder zal worden dan 27 jaar.
Opmerkelijk bij deze kwestie is ook het feit zoon-Bush geboren was op 6-7-1946, waaruit blijkt dat hij verwekt is op 6-10-1945. Het bewuste optreden van Justin Bieber op 6-10-2016 in Antwerpen valt dus samen met de “71ste verjaardag van deze verwekking”. Bovendien vieren we nu ook de 431ste verjaardag van de val van Antwerpen (door de Spanjaarden) in 1585. Vlak ervoor waren bijna alle Antwerpse Schepen doorgevaren naar Amsterdam en deden deze schepen ook mee bij de “definitieve doodsteek van de Spaanse Armada” in 1588, waardoor de Engelsen de “rulers” van de Oceanen werden en zelfs de “New Amsterdam”-colonie hadden overgekocht en omgedoopt tot New York, waar ze in de “Wall Street” besliste om de Nederlandse Daalder, d.i. de DOLLAR, te gebruiken als betalingsmiddel en dus niet de Britse Pond.

Mogelijk zal Europa bij de 100ste verjaardag van de “miljoenen-doden-Slag van Verdun van 1916” definitief beslissen om de OLIE-DOLLAR te vervangen door OLIE-EURO.
Mogelijk wordt Europa zoals bij het “verdrag van Verdun” na de dood van “Karel De Grote” toen Europa werd ingedeeld in 3 grote blokken, terug één groot hecht blok, van hier tot aan de Stille Oceaan, The PACIFIC.

Eén ding is heel duidelijk de “Rode Duivels” zullen Europees Kampioen worden in 2016, als nabetaling voor al die “overdreven paniek” in Brussel, waar men “drie dagen de metro heeft stil gelegd én ook de scholen één dag heeft dicht gedaan én ook het nieuwjaarsvuurwerk heeft afgelast, wat natuurlijk groot internationaal nieuws was, waardoor er veel minder toeristen kwamen, in de hoop dat er daardoor ook veel minder terroristen zouden komen.

Als men ziet hoeveel veiligheidsmaatregelen er zijn genomen sinds de WTC-aanslagen van 9/11/2001, dan kan men bijna niet anders dan geloven in de echtheid van die “gekaapte vliegtuigen die in de WTC-torens zijn gevlogen”?

q.jpgAls men ziet hoeveel militairen er op de straat rondlopen en hoeveel keer al een voetbalwedstrijd, een metro-verbinding, een schooldag is uitgesteld, dan kan men bijna niet anders dan geloven in de echtheid van de zelfmoord-aanslagen in Parijs op 11/13/15, ook al weet men zeer nadrukkelijk dat de “beelden over het doodschieten van de liggende moslim-politie-man Merabet op 7-1-15 een totale fictie was, omdat er geen weerslag bij AK-47 en bij het hoofd van de politieman was en dat er ook geen bloed op de grond was.

Op dezelfde manier geloven de moslims en de kristenen zeer sterk in de echtheid van hun God, omdat er zo veel “gelovigen” tot hem bidden.
Men kan zich niet voorstellen dat “zoveel mensen” ofwel doen alsof ze met God spreken, ofwel in de waan leven dat ze met God spreken, terwijl daar niks van aan is…

Het is daarom GODGEKLAAGD dat de enkele niet-moslims die “openlijk durven lachen” met die mensen die dagelijks “geknield” zitten te spreken met hun zogezegde God in de richting van Mekka, ZELF niet het lef hebben om te twijfelen aan de echtheid van alle zogezegde zelfmoord-piloten op 9/11/2001 én de echtheid van alle zogezegde zelfmoord-terroristen op 13-11-2015...

Bovendien is het ook GODGEKLAAGD dat de enkele moslims die “openlijk durven lachen” met het achterlijke geloof dat er zelfmoord-piloten en zelfmoord-terroristen hebben toegeslagen in NYC en Parijs op 9/11/2001 en 13-11-2015, ZELF niet het lef hebben om te twijfelen aan de echtheid van het “vliegend paard van Mohammed” of aan het bestaan van God…

Zoals de TV nooit de waarheid kan vertellen over “het bedrog van de Sint”, omdat sommige kijkers daarin geloven, zo ook kan de TV nooit vertellen dat de hemelvaart van Jezus Christus of de hemelvaart van Mohammed met het vliegend paard Borak een absurde leugen is, zoals ze ook moeten zwijgen over de “ware aard” van de moon-walk van Neil “kneel” Armstrong op de maan(dagnacht van 21-7-1969)…

19:43 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.