15-11-15

FACEBOOK en (Rode) DUIVELS veroorzaakten de AANSLAGEN-in-PARIJS

a.jpgZoals Parijse aanslagen duidelijk werden door de “wapen-stilstand van 10 seconden op het voetbalveld” tussen de Duitse en de Franse Voetballers, toen er twee bommen buiten “de Stade de France” ontploften, zo ook was er op DATZELFDE MOMENT “één minuut wapen-stilstand” tijdens de wedstrijd van de RODE Duivels tegen de Italiaanse Azuri’s(=BLAUWEN) ter nagedachtenis van de 39 (Italiaanse) doden bij het Heizel-drama van 29-5-1985...

In tegenstelling tot de WTC-aanslagen waarbij president Bush in “zijn kleuterklas bleef zitten“, verliet president Hollande zijn zitplaats. Beide presidenten hadden een perfect alibi voor het geval men hen zou beschuldigen dat zijzelf de terroristische activiteiten hadden georganiseerd én dat zijzelf de zaak “seconde per seconde” aan het opvolgen waren tijdens de geplande uitvoering…

Zoals de Fransman Platini tijdens die bewuste EC-finale een “gefikste” penalty kreeg om te zorgen voor een Italiaanse overwinning ter “nagedachtenis van 39 doden“, zo ook mocht Frankrijk de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Wereld-Kampioen Duitsland winnen.

Bovendien behaalde Platini de EK-84-titel in Parijs én de derde plaats bij het WK-86 tegen België...

Dé WK-prachtprestatie van de Belgen in ’86 was dan weer een nabetaling voor de vele doden die er in België waren gevallen door de “zogezegde slechte werking” van de rijkswacht bij de “Bende van Nijvel” (28 doden), dor de “zogezegde slechte werking” van de Belgische Voetbalbond bij het Heizeldrama(39 doden) en door de “zogezegde slechte werking” van de Brusselse Brandweer bij de C.C.C.-aanslagen (2 doden) in 1985…, terwijl ZOWEL de rijkswacht, de brandweer ALS de voetbalbond “juist moedwillig” zorgden voor al die doden, omdat HET de “40ste verjaardag van het einde van de Tweede Wereld-Oorlog" was, waarbij het STAY-BEHIND-GLADIO-NETWERK nog eens “in actie” was “geschoten”…

Om diezelfde reden krijgen we nu bij de 70ste verjaardag opnieuw te maken met zo’n terreur-aanslagen, die nu NIET van de “zogezegde extreem-linkse” of “zogezegde extreem-rechtse” kant komen, MAAR van de “zogezegde islamitische” IS, wat natuurlijk een cover is voor de “nieuwe Gladio”….

Zoals de US openlijk toegeven dat zijzelf El-Qaeda(=El-CIA-da) en IS(=Insolvent State) hebben gecreëerd, zo ook negeren de massa-media DEZE simpele feiten en doen ze het voorkomen dat deze “nieuwe 9/11” weer GEEN INSIDE-JOB is…

Is het toeval dat de Spaanse Aanslagen van 11-maart-2004 plaats hadden op de 911ste dag na de 9/11/2001-aanslagen in NYC en dat er de dag daarna een “grote wedstrijd” was tussen Madrid en Bayern Munchen, waarna Madrid meermaals de Champions League won en Spanje niet alleen het EK-2008, maar ook het WK-2010 en zelfs het EK-2012 won?

Is het toeval dat er “na de bom-aanslagen in Londen op 7/7/2005” een weder-opstanding kwam van het Engelse Voetbal met Champions-League-titels voor het Londense Chelsea?

Is het toeval dat Canvas op de dag na “vrijdag de dertiende” uitpakte met de leadzanger van ARSENA(a)L en met de OORLOGS-film “Paths of Glory”, waarbij onomwonden wordt verteld dat de soldaten werden gemotiveerd om UIT hun loopgrachten te komen, doordat ze door eigen artillerie moedwillig werden beschoten…
(Dit leidde uiteindelijk tot soldaten-opstanden, de Russische Revolutie van 1917 en de Duitse Revolutie van 1918, die een einde maakte aan de Eerste Wereld-Oorlog, wat leidde tot een grotere sociale verbetering voor de Westerse Mens met de VOLKS-wagen van Hitler…)

Zoals de Belgische voetballer CARRASCO een “fabelachtige dribbel” mocht doen en daarna een subtiele pas mocht geven aan de Belgische “Voetballer van MARSEILLE”, die daarop prompt de bal naast de paal binnenstampte, zo ook “reageerde” het Franse Publiek in de wandelgangen met het “stampend” zingen van de “MARSeillaise”, waarin men be-zingt dat men ZIJN BLOED en ZIJN CARCAS wil geven voor het VADERLAND…

Is het toeval dat de lead-zanger van de “Eagles of Death Metal” optrad in de BAT-A-CLAN, terwijl hij gekend is onder zijn bijnaam : “THE DEVIL”.

Is het toeval dat de actie van de kleine Tommelein tegen het “grote facebook“, die begon op 21 SEPTEM-ber en die op 9-11 leidde tot een veroordeling voor facebook, nu gepareerd werd met een facebook-APP die actief werd tijdens de “aanslagen in Parijs”, terwijl ik juist schreef dat dit alles wees naar de “zogezegde" moon-walk van Neil ‘kneal’ ARM-strong, toen er eerst werd gezegd : “The EAGLE has LANDED”?

Is het toeval dat er uitgerekend nu een TGV in het WATER rijdt en dat er “10 doden zijn”? Of is dit weer een knipoog naar Water-loo? Ligt daar de reden dat men in het buitenland zegt dat de misdaden werden gepland vanuit Sint-Jans-MOLEN-BEEK en dat het “niets” te maken heeft met de “rellen” bij de film “BLACK”, die juist handelt over criminele bendes met een knipoog naar het feit dat onze “Rode Duivels“ meer “black en bruin“ zijn dan “WIT“?

Is het toeval dat men de paspoorten van de “zelfmoordenaars”(zoals bij de WTC-aanslagen) ongeschonden heeft teruggevonden? Waarom zouden die mannen trouwens de moeite doen om hun paspoort op zak te hebben als ze toch naar de hemel gaan?

Is het toeval dat dit alles gebeurde op “vrijdag de 13de” of 11/13/15 (d.i. Amerikaanse notatie) of is het een hint naar de Luikse aanslag op de “place-Saint-Lambert” door AMRani op 11-12-13?

 

17:54 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Inderdaad ja, dit kan geen toeval zijn! Groetjes gerrit

Gepost door: Gerrit van gramberen | 16-11-15

Reageren op dit commentaar

Ja inderdaad dat kan geen toeval zijn!
Zeker nu de match van de rode DUIVELS is afgeschaft!!!

Gepost door: Michel Drets | 17-11-15

De commentaren zijn gesloten.