12-11-15

Mijn Eerste Brief aan VETO

aaaaa.pngZoals het woord “KUL” ontstond tijdens de flauwe-kul v/d zogezegde eerste LIVE-maan-landing (en moon-walk) van Neil ‘kneal’ Arm-strong op maan-dag-nacht 21-7-69 om “4 voor 4”, zo ook ontstond MIJN eerste “ruimtevaart is fake”-maan-dag-avond-wandeling om 21.07u op maan-dag 6-6-94 op de 50ste verjaardag van D-DAY(=landing op NorMAaNdië) in LeuVen, omdat het slechts één letter verschilt van ‘LeuGen‘, wat we ook zien bij ObAMA en OsAMA, nl. BS=Bull-Shit.

Ik weet dat de Veto-mensen mijn pamflet over het “doorbreken v/d geluids-muur IS RED-Bull-Shit” hebben gelezen en daarom hebben ze ’subliminaal” de stap gezet om mijn naam te koppelen aan REETKRAMP, als bijna-anagram van mijn naam.

Onder de titel “Mark Peeters heeft gelijk” heeft VETO(=“ik stem tegen“) op 9-11-2015 onder de rubriek “KULeugen” een subliminale steun gegeven aan alle verstandige proffen/studenten die erkennen dat ik geen 1.000 euro moet betalen, zolang er geen bewijs wordt geleverd van een raket(of vuurpijl) die (vanaf zeeniveau én op “eigen kracht“) hoger komt dan 2km of langer dan 17seconden omhoog gaat.

Bovendien is de “leugen v/d KUL” of de “KUL v/d LEUGEN” een dubbele negatie, waarbij “alle verstandige mensen” mijn TEGEN-STEM-tegen-de-ruimtevaart(=VETO) zien als een DUBBELE WAARHEID (totdat het tegen-deel bewezen zou worden… METEN=WETEN)

PS. Om deze éénvoudige waarheid preventief belachelijk te maken, had men de NATO opgericht op 4-4-1949 en werd de eerste secretaris-generaal een Belg, nl. Henry SPAAK, als knipoog naar het boek van Orwell “1984” waarin men spreekt over DOUBLE-SPeAK en DOUBLE-THINK waarbij de formulering “WIT=ZWART” letterlijk werd toegepast op de huidskleur v/d échte MOON-WALKER(-op-aarde), nl. Michael Jackson…

18:02 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook | |

Commentaren

Beste Mark,

Uw commentaarsysteem is precies kapot?

Groeten,

Panu

Gepost door: Panu America | 15-11-15

Reageren op dit commentaar

Yoy H0nk3y, I ain't never gonna stop spamming that bl0g of yours!

13e7! Yow!

Gepost door: Tyrone Jenkins | 15-11-15

Reageren op dit commentaar

In de vlonders zeggen ze altijd "mansmensch" en "koebeest" e.d. Toen den eerste n3g3r naar de volnders kwam zeiden ze dan dier of mensch :-0?

Gepost door: n3g3rd13r | 15-11-15

Reageren op dit commentaar

Spammen gaat weer! Woot!

Buy Hug3 D1lD0's!!!!!!

Gepost door: SPAmm3r | 15-11-15

Reageren op dit commentaar

VETO heeft mijn brief gepubliceerd.
http://www.veto.be/pdf/jg42/veto4208.pdf

Gepost door: MP | 20-11-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.