27-03-15

ZWARTE-doos-verhaal over co-piloot is VALS én BLACK-OPS

a.jpgTen eerste. De ZWARTE DOOS was BLACK-OPS, want de doos ziet ROOD.

Ten tweede. De grote baas van Germanwings zei : “ALS iemand zichzelf de dood injaagt en hij neemt daarbij 149 mensen mee, DAN is dat GEEN ZELFMOORD…”
Het is dus een hypothetische zin.
Ook de formulering van Kanselier Merkel is voldoende vaag om te twijfelen aan de officiële versie v/d Franse Procureur in MARSeille, die ook officieel werd aangeklaagd door de Franse piloten, omdat zijn opmerkingen niet consistent zijn met de andere gegevens (van de andere zwarte dozen)…

German authorities also say "that we have to assume" that Flight 9525 "was deliberately activated for a crash," German Chancellor Angela Merkel said Thursday. "This is hard to comprehend for most people. Nobody can imagine this."
The disaster is not being described as a "terrorist attack," and the killing of 150 people would generally not be described as a "suicide" either, Robin said. Spohr agreed: "If a person kills himself and also 149 other people, another word should be used -- not suicide," he said.
A man in Montabaur, Germany, who belonged to the same flight club as Lubitz, said he couldn't believe it. "The way I know Andreas, this is inconceivable," Peter Ruecker said Thursday.

Ten derde. Het officiële verhaal houdt geen steek. Men hoort de co-piloot zogezegd rustig ademen en daana zegt men dat hij moedwillig zelfmoord heeft gepleegd, zonder dat hij de moeite doet om nog een “laatste boodschap in te spreken”… (of wil men hier suggeren dat hij iets uitriep over "Allah" én dat men dat wil censureren om niet te veel anti-islam-gevoelens te krijgen na de 'valse' gebeurtenissen in Parijs op 7-1?) 

@CNN #germanwingsQs how can the breathing be normal for person trying to bring down a plane?
#GermanwingsQs I do find it strange that his breathing was normal. I would think anyone's breathing would change upon facing known death.

Ten vierde. De lijst van “tegenstrijdige” media-verhalen over terreur-aanslagen en neergestorte vliegtuigen loopt de spuigaten uit. Wie durft er nog met mij wedden “voor 10 euro”? Wie gelooft er nog in de ECHTE BEELDEN van een ECHT vliegtuig dat in de WTC-torens is gevlogen of van een liggende moslim-politie-man die ECHT werd doodgeschoten, waarbij de “fysica-wetten van BEHOUD VAN IMPULS” werden geschonden?

Ten vijfde. Proces over de doodsoorzaak van 28 mensen in SIERRE werd definitief afgesloten op de dag voor deze crash. Hierbij werd de optie van "zelfmoord door de chauffeur" definitief afgewezen. De dag erna zegt men doodleuk dat de "zelfmoord v/d 28-jarige co-piloot" een FEIT is, terwijl de man 27 jaar oud is en geboren was op 18 december 1987, exact 10 dagen voor het feest van de Onschuldige Kinderen op 28 december ?

Ten zesde. Ook nu draait het Proces over de Boston-Bom-aanslag op volle toeren (, terwijl er alleen maar 'dode' crisis-actoren en "amputee-actoren zoals Bauman" waren. Bovendien heeft de advocaat v/d "dader" gezegd dat hij schuldig pleit bij de (ge-acteerde) misdaden)

PS.In het verleden heb ik vastgesteld dat er soms veel reclame op mijn site verschijnt als mijn artikel heel veel bezoekers krijgt…

18:12 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

Commentaren

Alle Mark. Iedereen weet dat de zwarte doos rood-oranje ziet.

ge zit ook niet letterlijk zwarte sneeuw als je 't moeilijk hebt he... .

Gepost door: Brats | 30-03-15

Reageren op dit commentaar

U kan er misschien eens over nadenken dat Lubitz zijn laatste boodschap het feit is dat hij 150 mensen mee in de dood genomen.
Zodat hij nu voor altijd bekend is en zou ten onder gaan aan het feit dat hij nooit piloot bij Lufthansa ging worden.
Ik zou denken dat u dit wel begrijpt aangezien u zelf ook zo graag wilt dat iedereen u kent.
En dat u de grootste hoernalist van allemaal bent, die zichzelf niet in de slachtofferrol moet steken en iedereen en alles zomaar kan beledigen.
Want we hebben hier misschien wel recht van vrije meningsuiting maar we zijn nog altijd een beschaafde maatschappij en mensen 'AANVALLEN' zoals U doet, dat gaat erover.

Gepost door: Hanne | 24-04-15

Reageren op dit commentaar

Spijt en rouw
http://scriptumdefunctorum.blogspot.be/2015/04/spieden-of-spijt.html

Emotie van 'movere' (lat.): doen bewegen
http://scriptumdefunctorum.blogspot.com/2015/02/over-motie-en-minister.html

Bewegen van de Meute
http://scriptumdefunctorum.blogspot.com/2015/05/over-mennen-meute-en-buit.html

Slachtoffers
Diegene die geofferd worden voor de goegelovigen, diegene die met het nadeel, die met de rest van de be-voor-deelden blijven zitten, die gebruikt en genomen worden, de bevoordeelden zijn diegenen die 'erover gaan'

De hoernalisten zijn diegene die, de leugens die men voor waar aanneemt, propageren en die je emoties uitbuiten Buit~Bute~butt. Die je een oor aannaaien.

Die je te grazen nemen:
http://scriptumdefunctorum.blogspot.be/2015/02/concerning-inspiration.html

Gepost door: Peter | 02-05-15

De commentaren zijn gesloten.