09-02-15

Wordt “woensdag 11-2” de ULTIEME RECLAME voor het NOOD-nummer-112?

pppppppppppp.jpgZoals ik mijn eerste 100-euro-weddenschap verloor op 7-1-2015 als verwijzing naar de “aanslagen in Parijs op 7-1”, zo ook betaal ik mijn tweede 100-euro-weddenschap op 11-2-2015 als verwijzing naar het Europese-vredesverdrag-van-MINSK met een knipoog naar het Europese NOOD-nummer-112 én het Amerikaanse NOOD-nummer-911, dat door vader-Bush werd ingevoerd op 9/11/1987, waardoor de WTC-aanslagen gebeurde op 9/11/2001, d.i. 11 SEPTEM-ber, wat dan weer verwijst naar de CHARLIE-mars van 11-1-2015, omdat de “vermeende gemaskerde ISIS-terroristen” zogezegd werden vermoord op 9 januari, wat vroeger de “11de maand was, aangezien SEPTEM-ber vroeger ook de 7de maand was…, zodat de Franse kranten op 9-1 spraken over “de nieuwe 9-11 van Europa”… 

Zoals de Berlijnse Muur (en de SU-invloed) viel op (de oude) 9-11-1989, zo voorspelde ik (25 jaar later, als deel v/d 25-jarige-cyclus-van-1914-1939-1964 : d.i. begin van W.O.-1, W.O.-2 en de Vietnam-oorlog)  de “val v/d dollar" (en de US-invloed)” op 25-12-2014, als verwijzing naar de vrede-van-Gent op 25-12-1814, waarbij Europa zich nadrukkelijk terugtrok uit de US, zoals de US zich NU nadrukkelijk terugtrekt uit de (vredes-)onderhandelingen over Oekraïne op 11-2-2015 in MINSK…

Vele mensen zeggen mij dat mijn voorspelling over de “val v/d dollar én de dood van vader-Bush” op 25-12-2015 NIET IS UITGEKOMEN, maar dat is slechts gedeeltelijk fout. Immers, het verschil tussen de Gregoriaanse én de Juliaanse Kalender bedraagt “13 dagen”, waardoor “25-12” gelijk is aan “7-1”, d.i. de dag v/d “aanslagen in Parijs” wat dus rechtstreeks leidde tot de CHARLIE-mars van 11-1 en de VREDE-van-MINSK op 11-2...met een SUBLIMINALE KNIPOOG naar de 9/11-WTC-aanslagen, die een INSIDE-JOB waren, waarvoor de BUSH-dynastie de verantwoordelijkheid zal dragen…

Zoals de JULIAANSE dynastie (na de dood van Keizer Nero) uiteindelijk de schuld moest dragen voor “de brand van Rome”, zo ook zal de BUSH-dynastie eenzelfde lot wachten met de “WTC-branden in NYC”…(na de dood van vader-Bush)

En zoals de cultus rond “JULI-US CAESAR” de aanleiding werd voor de CHRISTELIJKE Gods-dienst rond “J.C.=Jezus-Christus“, zo ook kan de “verguisde” Bush-dynastie aanleiding geven tot een hernieuwde “westerse godsdienst-beleving” rond de “christelijke, joodse en islamitische verschijning van God, Jahweh en Allah” via een “BURNING BUSH”, een “brandende (braam-)struik… , omdat de afwezigheid van de “strenge vader” of een “Big Brother” automatisch leidt tot meer “onrust”…(en vrijheid)

De ultieme doodsteek bij de zogezegde 9/11-aanslag-door-de-El-CIA-da-vliegtuigen-van-OSAMA komt door het beeld van een VLIEGTUIG-VLEUGEL die tegen een vangrail vliegt in TAIWAN, waarbij de vangrail (zoals de WTC-toren) geen krimp geeft en waarbij de “vliegtuigvleugel-van-kunst-stof” in stukken uit elkaar vliegt en TERUGBOTST, hetgeen men absoluut niet zag bij de youtube-filmpjes op 9/11/2001...

Zoals er op 7-1-2015 “tijdelijk” honderden youtube-filmpjes door miljoenen mensen werden bekeken waarop men zeer nadrukkelijk zag dat de “moslim-politie-man“ ALLEEN MAAR ACTEERDE dat hij DOOR HET HOOFD werd geschoten door ZOGEZEGDE gemaskerde ISIS-terroristen, zo ook werden er op 11-9-2001 “tijdelijk“ honderden youtube-filmpjes door miljoenen mensen bekeken waarop men zeer nadrukkelijk zag dat de TWEE WTC-torens ALLEEN MAAR ACTEERDEN dat zij werden gepenetreerd door ZOGEZEGDE El-CIA-da-vliegtuigen van Osama Bin Laden…

De dag erna heeft "youtube.com" ingegrepen en sindsdien zijn er alleen nog maar “lage kwaliteits-beelden” v/d “zogezegd vermoorde moslim-politie-man” én de “zogezegd gepenetreerde WTC-gebouwen door vliegtuigen”, die nog steeds (maar minder nadrukkelijk) bewijzen dat het een INSIDE-JOB én een FALSE-FLAG-operatie was, omdat de media NOG STEEDS NIET de moeite doen om mooie HD-beelden te tonen v/d feiten, zoals ze dat wel deden met de “Jordaanse piloot” die “zogezegd” levend werd verbrand in zijn kooi-zonder-bodem, maar waarbij de cruciale passage tussen het begin v/d brand én het “zwart-geblakerde hoofd“ werd verwijderd (omdat anders iedereen onmiddellijk begrijpt dat het alleen maar een HOLLY-WOOD-fictie-film was en een leugen zoals bij de "beste" Amerikaanse top-journalist die FRAUDE pleegde over zijn getuigenis dat hij was neergestort met een helikopter bij de Irak-oorlog in 2003...)…

15:39 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook | |

Commentaren

De val van de dollar is er nog steeds niet gekomen omdat het rekenhof de cijfers door de loop van de tijd aanpast. De korf dat het werkloosheidspercentage bepaalt, bestaat op dit moment enkel nog uit de personen die gerechtigd zijn op een uitkering. Met andere woorden als je geen uitkering meer ontvangt ben je niet meer werkloos.
Zo ook de korf van het inflatiepercentage, dat kunstmatig wordt opgetrokken op basis van een onrealistische index. Daarbovenop is de federale reserve een private instelling die drukpers van de petrodollar onbeperkt laat drukken en is dit de achterliggende reden dat de prijs van brandstof daalt. Ondertussen bespeelt de propaganda de massa om de mensen in angst te houden en tegelijkertijd te sussen. De val van de dollar moet natuurlijk goed uitkomen, aangepast aan een tijdstip waarneer men de wereldmunt kan uitrollen ten voordele van de criminele cabal (zie link met omleiding onder mijn voornaam). Het congres is, door de manier waarop presidentscampagnes gevoerd worden, opgekocht en in handen van de hoogste bieder (http://en.wikipedia.org/wiki/Sheldon_Adelson) en zijn organisatie (http://www.rense.com/general85/zcrime.htm).

Gepost door: Peter | 10-02-15

Reageren op dit commentaar

tweede poging om mijn URL te plaatsen

Gepost door: Peter | 10-02-15

Reageren op dit commentaar

Peter

zie ook:

blogpost over 11
youtube Toespraak van Gordon in Damascus

Gepost door: Peter | 10-02-15

Reageren op dit commentaar

Een belangrijke reden waarom deze orde geen geostrategisch vrijspel meer heeft hebben we te danken aan Putin. Maar die wordt in de media hier als een "Ook Dat Nog"-onderwerp naar voor gebracht. Putin heeft zich openlijk uitgesproken tegen de misdaad van OCC. Putin heeft ook de mogelijkheid om de stekker uit de economie te trekken. Maar hij weerhoudt zich daarvan. Rusland is steeds als de gedoodverfde vijand misbruikt in amerika's empirische agenda en als reden om te profiteleren en de oorlogsmotor van de amerikaanse economie te laten draaien. Rusland heeft nooit de hegemonie geämbieerd.

Putin heeft alle troeven in handen om de stekker uit de eu en bijgevolg nato (nato is volgens de oprichtingsakte slechts 50 jaar houdbaar en ipso facto reeds ontbonden) te trekken, maar dat is nooit in de aard van de russische beer geweest. We zijn nauw verwant aan rusland en worden ervan vervreemd en met amerika hebben we eigenlijk weinig of niets van doen en we worden wijsgemaakt dat we niet zonder kunnen. Afgelopen week zijn merkel en hollande op hun blote knieën met putin gaan praten en daarna is merkel obama gaan vertellen dat er geen sprake is van wapenleveringen aan Oekraine. Het is trouwens bewezen dat vlucht MH17 is neergehaald door een jet en dus niet door russische rebellen. Dit was een mislukte aanval op putins presidentiele vlucht die omgeleid was.

troeven van putin
economisch
handelsembargo uitbreiden dat is ingezet door EU dat desatreuze gevolgen heeft op de economie is voor geen enkele partij goed maar in eerste plaats niet voor EU
financieel
putin hoeft maar een ding te doen, een zgn. zwarte zwaan: met het kremlin beslissen dat ze de terugbetaling van de rente op de uitstaande schuld in europa met een jaar opschorten. De reden hiervoor zou de economische schade zijn door het embargo. Dit zou een septische schok veroorzaken met onvoorstelbare implicaties in een bankwezen dat aan elkaar hangt in een web van "credit default swaps"

Gepost door: Peter | 10-02-15

Reageren op dit commentaar

De War on Terror is net zoals de War on Drugs een gevolg van de Koude Oorlog: alle drie doctrine om het oorlogsapparaat en de amerikaanse economie aan de gang te houden.

Het OCC, de tak bush, is een oorlog gestart tegen een fictieve vijand, een hydra: een veelkoppig mythologisch monster.
Met het merk obama is het volledig uit de hand gelopen en heeft de misdaad zichzelf nu blootgeven omdat het te gevaarlijk geworden is en dat het psychopatie ten top geworden is.

Het amerikaanse volk zit hierin gegijzeld, door een uitgebreide patriot act 2.0. Daarbovenop hebben ze geen vertegenwoordiging meer in het parlement. In het hoogste gerechtshof zijn stelselmatig infiltranten geparachuteerd met alle gevolgen van dien.

De OCC heeft een Wargame van amerika in de praktijk gebracht door de psychopate elite dat eigenlijk nooit uitgevoerd had mogen worden. Het leger is door de wet gebonden aan de uitvoerende macht en de politie wordt opgeleid door de mossad. Zij leren het politiekorps de technieken aan om op dezelfde manier als het israelische leger de bezette gevangenisstaat Palestina controleert, de burgers van de verenigde staten te behandelen.

Gepost door: Peter | 10-02-15

Reageren op dit commentaar

Dus mark eigenlijk zou iedereen die u ooit beschimpt, bespot, geslagen heeft u excuses moeten aanbieden. Want op jou manier heb je gelijk en dat is de sleutel die je gebruikt om tot op vandaag recht in je basketschoenen te staan.

En ik gebruik hiervoor een popfiguur uit de hollywetenschap die in zijn woorden het adagium dat jij bovenal stelt uitlegt op een manier die studenten leuk en aanvaardbaar vinden: Richard Feynman. (wat een fijne man, niwaar?)
https://www.youtube.com/watch?v=5v8habYTfHU

Gepost door: Peter | 10-02-15

Reageren op dit commentaar

http://youtu.be/tOiUd-zun9g

Gepost door: Peter | 14-02-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.