04-02-15

Waarom afgekeurde voorzet van COULIBALY én goedgekeurd buitenspel van SCHRIJVERS?

wwww.jpgVoetbal-onzin symboliseert de "war-on-terror". Zoals de terreuraanslag op het geZICHT van drie para's in Nice werd toegeschreven aan een zekere COULIBALY, zo ook toont de lijn-rechter zijn SLECHT ZICHT bij het "onechte" doelpunt van SCHRIJVERS en het "echte" doelpunt van Ruiz op de lage voorzet van COULIBALY.

Is dit een SUBLIMINALE boodschap dat de "SCHRIJVERS van Charlie" ongestoord kunnen scoren met onwaarheden, terwijl de vermeende misdaden ongestoord worden toegewezen aan COULIBALY, zonder dat daar echte bewijzen voor zijn...

PS1. Waarom doet Sporza de moeite om "de vervanging van RUITinckx door COULIBALY" op de verkeerde plaats in hun time-line te zetten, zodat de afgekeurde voorzet van COULIBALY gebeurde VOOR hij op het veld stond? (klik hier én daarna doorklikken op "toon alle berichten".)

PS2. Is het alleen maar puur toeval dat ik gistermiddag sprak over "het getal v/h BEEST 666" en dat uitgerekend gisteravond de media vooral aandacht hadden voor Oostende met voorzitter Marc Coucke en trainer VanderBIEST?pppppppppppp.png

PS3. Is het puur toeval dat de Hollywood-productie v/d "brandende Jordaanse piloot" (van een maand geleden) met heelwat geknipte stukken uitgerekend NU op het internet verschijnt, terwijl er ook nu beelden zijn van een "crashend TransASIA-vliegtuig" in Taiwan?

15:50 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Ook dit weekend was er weer veel te doen over COULIBALY en VanderBIEST
http://sporza.be/cm/sporza/voetbal/Jupiler_Pro_League/1.2233140

Gepost door: Mark Peeters | 09-02-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.