14-01-15

"JE SUiS Charlie" = "Ik BEN Charlatan" = "Ik VOLG een charlatan"

"paris-attack-charlie-hebdo-600x334.jpgSuivre=volgen". Waarom zag ik geen slogan zoals "JE SUiS CHRISTus PEETERS” met een knipoog naar JEZUS CHRIS-tus én KRIStus Peeters, die daar met een grote CD&V-fractie aanwezig was op de grote mars in Parijs?

Tijdens de Arabische Lente werd "facebook" geroemd voor het verspreiden van “echte informatie”…. Nu we te maken hebben met “een Parijse Lente” wordt DATZELFDE FACEBOOK geroemd voor het verwijderen van “echte informatie over de executie van een moslim-politie-man” onder het mom dat de “beelden te gruwelijk” waren..
Uiteindelijk schreef "Jordi Mir" dat hij spijt had van ZIJN beelden, die toonden dat "
Chérif en Said Kouachi met getrokken geweren op agent Ahmed Merabet toestapten en de man zonder verpinken door het hoofd schoten".

DAT IS ECHTER TOTALE (RED-)BULL-SHIT.
Ten eerste. De mannen op het filmpje hebben een masker en kunnen iedereen zijn .
Ten tweede. 
Gruwelijke beelden? Er is geen enkele druppel bloed, geen enkele “choquerende kogel-impact”, geen enkele terug-slag bij het afvuren van de kogel..
Op de moment dat er “witte kruit-dampen” verschijnen, heeft de politieman zijn armen nog omhoog en is hij dus (nog) niet geraakt… Het is een bewijs dat het "geen executie" is EN DAAROM MOEST HET FILMPJE VERDWIJNEN...
DURFT UZELF HET FILMPJE opzoeken. Bij google zijn "23.000 hits" met de woorden "no recoil" en "no blood", maar meestal bots je dan op een filmpje dat verwijderd werd...(Misschien lukt het hier, hier of hier...) 
Als U er toch één zou vinden, zou U dan (zoals mezelf) uw fout toegeven dat U verkeerdelijk dacht dat de moord echt was en dat de beelden gruwelijk waren?  

Op de "grote mars" stond “BiBi” Benjamin Netanyahu op de eerste rij en helemaal in het midden met meerdere LIJF-WACHTEN om op te komen voor de “vrije menings-uiting”, terwijl de wereld-pers nooit een ernstig artikel mag schrijven over het “uitmoorden van 2.300 Palestijnen“, omdat men dan voor het gerecht wordt gedaagd wegens anti-semitisme (als gevolg van de holocaust-ontkenning-wet)…

Een “grotere hypocrisie“ kan men zich moeilijk voorstellen en daarom is het ook “ZO PIJNLIJK“ dat WOUTER BEKE op TERZAKE kon zeggen dat er “een paar mensen in de voorste rij liepen die DAAR niet thuis horen“, maar hij durfde (na aandringen van de media) GEEN NAMEN noemen....

20:21 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

Commentaren

https://www.youtube.com/watch?v=yJEvlKKm6og

The Charlie Hebdo Shootings - The Censored video

Gepost door: Peter | 17-01-15

Reageren op dit commentaar

Het is merkwaardig dat de minister van binnenlandse zaken de actie in Verviers een 'evenement' noemt.
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.37225
Journaal op Een van 16/1/2015 na 2 minuten.

Gepost door: Peter | 17-01-15

Reageren op dit commentaar

Is het toeval dat de regisseur van de "Broken circle breakdown" nu een nieuwe film maakt over de CHARLA-TAN (met twee broers, zoals bij de twee broers bij de CHARLIE-hebdo?
http://www.charlatan.be/felix-van-groeningen-gaat-film-maken-over-de-charlatan

Gepost door: Mark Peeters | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.