11-01-15

Wie wil de volgende 100 euro of 1.000 euro verdienen?

a.jpgWie doet de juiste meting of berekening waaruit blijkt dat één v/d volgende punten ‘echt’ echt is…

Raket komt hoger dan 2km (dus geen vliegtuig, helikopter of ballon)

Beelden van langer dan “5 minuten gewichtloosheid” (volledig in beeld en natuurlijk niet in een ruimtepak in een water-omgeving)

Vliegtuig gaat echt door de geluidsmuur (dwz gaat sneller dan 1.200km/u op zeeniveau of sneller dan 2.800km/u bij een vlucht “van oost naar west boven de evenaar” op een hoogte van 15km (waar men gebruik maakt van het feit dat de hoge luchtlagen een hogere geluids-snelheid hebben én niet meedraaien met de aard-snelheid van 1.666km/u(=40.000km/24u)))

Raket-auto Thrust-2 ging echt door de geluids-muur in Salt-Lake-city (,waarvan ik zeg dat men “dat” met één korreltje zout moet nemen. Neen, beter nog … met een “hele woestijn aan zout” want het gebeurde in een zout-woestijn…)

RED-BULL-parachute-springer Felix Baumgarter “viel” echt door de geluidsmuur (,waarvan ik zeg dat het Red-BULL-SHIT is…)

Volle-maancylus duurt echt geen 29,53 dagen (, omdat ik zelf heb gemeten dat het WEL 29,53 dagen is)

Gemiddelde maandstondencyclus v/d vrouw duurt geen 29,53 dagen  (waarmee ik de farmacie aanval, die zegt dat een gemiddelde vrouw een cyclus heeft van 28 dagen, waardoor ze “13 maandstonden per jaar” heeft. Immers 13x28=364)

De Atoom-bom is echt. (Ik zeg dat het een “grote chemische bom was (+wat radioactieve brol erbij) die men boven Hiroshima en Nagasaki op een hoogte van een paar honderd meter liet ontploffen, waardoor er een groter gebied werd geraakt. Er was ook een paddestoelwolk zoals bij de vuurwerk-ramp in Enschede… )
(PS. Atoom-energie is echt en wordt ook aangewend als een toepassing v/d “MACHiavellistische” slogan : “Het DOEL heiligt de MIDDELEN". Daarom ook kwam er een kern-centrale in DOEL en was er in de zomer van 2014 een (terreur-)sabotage om de mensen bang te maken voor een “winter zonder licht”…)

Wereld-record polsstokspringen is echt hoger dan 6.13meter (ondanks de bewering van Boebka…. Op de Olympische Spelen haalt men immers gemakkelijk goud met een sprong van rond de 5.80meter)

Wereld-record verspringen is echt verder dan 8.90meter (ondanks de bewering van Powell, Lewis en Bob Beamon. Op de Olympische Spelen haalt men gemakkelijk goud met een sprong van rond de 8.50meter)

Het noemen van een echte getuige (of filmpje) van een echt “vliegtuig in de WTC” (, waarbij delen v/d polyester/aluminium-vliegtuig-vleugels die normaal reeds door vogels kunnen worden beschadigd, zeker gedeeltelijk terugbotsen op stalen-WTC-balken…)

PS. Op algemene aanvraag schrijf ik ook mijn mening over de “recente toestanden in Parijs” bij de “CHARLIE-HEBDO”-krant, waarbij er ook (TV-)beelden waren van een “executie op straat” van een “moslim-politie-man die op de grond” lag… ZONDER BLOED, ZONDER achteruit te vliegen door de kogel” (=behoud van impuls) én zonder dat zijn handen op de grond vielen, nadat hij zogezegd werd doodgeschoten…
Bij dit laatste geef ik
“100 euro” aan de eerste persoon die met een sluitend bewijs komt dat “deze politieman Ahmed” daar inderdaad dodelijk werd geraakt…

18:56 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.