05-12-14

Gelooft U nog in Sinterklaas of de ruimtevaart?

a.jpgMoet ik 1.000 euro geven aan Luc Van Braekel, omdat hij “gemeten” heeft dat de ORION-raket hoger kwam dan 2km, zoals hij beloofde in zijn FaceBook-commentaar van 18 november, waarin hij stelde dat hij een "persoonlijke" OBSERVATIE ging doen?

In de aanloop naar het Sinterklaas-feest van 6-12-14 bracht VTM een 2-delige reportage over Marc Dutroux : “Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout is DutROUx”…

Is het toeval dat de “verdwenen” 14-jarige Beatrice Berlaimont begraven wordt op 6-12-14 in Aarlen, waar Dutroux werd veroordeeld, terwijl de honger-dood van Julie en Melissa (zoals in het oorspronkelijke Sinterklaas-verhaal) begon op 6-12-95, omdat de Pedo Duivel Marc Dutroux dan tijdelijk in de gevangenis werd gezet voor auto-zwendel?

Is het toeval dat de Rode Duivel Marc Wilmots (uit SINT-Truiden) een gunstige (én vervalste) WK-loting kreeg op 6-12-13? Is het toeval dat diezelfde Marc NU zijn eerste prijs als “beste trainer van België” kreeg? De “trofee Raymond Goethals” is een eerbetoon aan de trainer uit SINT-Truiden die exact 10 jaar geleden stierf op 6-12-2004...

Is het toeval dat Luc DeVos begraven wordt op 6-12-14? Is het toeval dat men op 6-12-14 een conferentie houdt over de Olympische Spelen in Monaco

Is het toeval dat de “zwarte Mandela” zogezegd vorig jaar stierf op 6-12-2013?
Is het toeval dat de “zwarte” Cosby nu beschuldigd wordt van verkrachting?
Is het toeval dat er nu zo veel “zwarten” door de “blanke politiemannen” worden vermoord?
Is het toeval dat het Nederlandse Sinterklaas-journaal nu uitpakt met een “witte piet en een zwarte Sint”?
Is het toeval dat de “zwarte neger Michael Jackson met zijn zwarte piet” veranderde in een “witte kindervriend met een zwarte piet” en dat hij de “moon-walk” deed op aarde, omdat dit een gezichtsbegoocheling is?

Is het toeval dat de Spoet-NIK en Frank DeWINNE uit SINT-Truiden etymologisch verwijzen naar NIKE, de Griekse Godin v/d over-WINNING?
Is het toeval dat het “klooster van Michelle Martin” uitgerekend NU wordt verkocht? Is het toeval dat premier MICHEL zich NU tijdelijk terugtrekt voor persoonlijke redenen? Was het toeval dat de regering Di Rupo begon op 6-12-11? Is het toeval dat de vader van Eefje NU een proces aanspant tegen procureur Langlois, de “opvolger van Connerotte, de rest is rot’, omdat hij de belangrijkste andere sporen nog steeds niet heeft onderzocht?

PS. Is het toeval dat het voetbal-MIRAKEL van BRAKEL uitgerekend deze week stopte?

18:49 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook | |

Commentaren

Gewoon betalen Mark.

Ik wacht nog op mijn 2000 euro

Gepost door: bram 2 | 05-12-14

Reageren op dit commentaar

WAT BEN JIJ VOOR EEN SEUT! STRAK LAPPEN ONDER DE BRUG

Gepost door: SYDNEY DE BONDT | 06-12-14

Ik wacht nog steeds op filmpjes van raketten die langer dan 17 seconden omhoog gaan (en die geen ballon of vliegtuig zijn)

Gepost door: MARK PEETERS | 07-12-14

Mark, alsejeblieft, laat je behandelen in een psychiatrische zorginstelling.
De tijd zal nog komen dat je realiteitszin terugkeert en je zal beseffen dat alles wat je zei verspilde moeite is.

Gepost door: bla | 05-12-14

Reageren op dit commentaar

W E G M E T M A R K P E E T E R S ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
------------------------------------------------------------------------------------


L E U G E N A A R !!!! !! !! !!!! !! !! !!!! !! !! !!!! !! !! !! ! !! !! ! !! ! ! !! !! ! ! ! !!! ! !! !! ! !! ! ! ! ! !! !! ! ! ! !! !! !! !! ! !! !! !! ! !! !! !! !! ! ! ! !!!!!

Gepost door: wmmp | 06-12-14

Reageren op dit commentaar

Is het toeval dat "Fabiola uit Spanje" sterft in de avond voor 6-12-14?
Is het toeval dat Fabiola "5 keer een miskraam" kreeg én dat uitgerekend dan "de vriendin van Charles MICHEL" een miskraam kreeg (en dat hij dat bericht pas enkele dagen later publiek maakte)?
Of mankeerde er iets aan het kindje waardoor men een abortus deed en de effectieve miskraam pas later kwam?
Moet we het bericht van "de man die een schroef los had" en die met een schroeven-draaier in den Delhaize van Deurne in het oog van een klein kind heeft gestoken, zien als een metafoor voor een abortus waarbij men de foetus vermoord door een priem in het oog te steken tot in de hersenen?
(http://www.gva.be/cnt/dmf20141210_01421869/)
Is het toeval dat in de film van de "Godfather" de machtige MICHaEL te horen krijgt dat het geen miskraam was, maar een abortus, omdat ze "geen zoon van hem" meer kon ver-dragen...

Is het toeval dat Elio Di Rupo die van "pedofilie beschuldigd" werd, speciaal op 6-12-2011 begon met zijn regering?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Elio_Di_Rupo

Gepost door: MARK PEETERS | 10-12-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.