10-11-14

Ik deed WEERAL een foute 9-11-voorspelling

aaaaa.jpgZoals ik sinds 9-11-1999 al meermaals een FOUTIEVE 9-11-voorspelling deed, zo ook DIT JAAR...

Ik vind wel dat het bus-accident in BULLAS met 14 doden sterk doet denken aan het bus-accident in Sierre met 28 doden (28=2x14)...
Ik vermoed dat het een moedwillige sabotage is om de aandacht af te leiden v/h 9-11-referendum in Catalonië, waarbij 80% v/d bevolking de onafhankelijkheid wil...
Deze chauffeur overleefde het en had zeer nadrukkelijk geroepen dat zijn REMMEN NIET MEER MARCHEERDEN....

Om de aandacht af te leiden v/d sabotage zal men de schuld steken op de "overdreven snelheid" of op een fout v/d NEDERLANDSE autobus nu Nederland zeer nadrukkelijk heeft erkend dat KRIM een deel is van Rusland (,nadat ze sporen van Amerikaanse sabotage zagen bij het neergehaalde vliegtuig boven OekraIne, waarvoor Poetin niet verantwoordelijk kan zijn...)

Vergeet ook niet dat de Tweede Wereld-Oorlog begon met de burger-oorlog in Spanje, toen de democratische regering werd aangevallen door IS-lam-strijders uit Marokko, die door Franco werden gebruikt om het Christendom te redden v/h "zogezegde Goddeloze" Communisme... (en dat verwijst naar de val v/d Berlijnse Muur op 9-11-1989...)a.jpg

Anderzijds is het ook weer grappig dat de media NU weeral vertellen dat "OBAMA was KILLED by a SEAL", terwijl geen enkel normaal mens nog gelooft dat OSAMA inderdaad zou zijn afgeknald onder de bevoegheid van OBAMA....Dit is een MOEDWILLIGE FOUT... (een beetje zoals bij mijn foutieve voorspelling, waarbij ik vooral het belang van 9-11 wil  benadrukken...)

19:42 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook | |

Commentaren

Zijt gij eigenlijk een sociaal experiment? Want ge kunt die bullshit hier nu toch nie menen? maRk pEETers. We moeten er dus geen REET van geloven :p.

Gepost door: Pol De Pinguin | 10-11-14

Reageren op dit commentaar

BULL-SHIT en BULLAS... dat trekt op elkaar...
Is het toevallig dat de "stierengevechten in Catalonië" zijn afgeschaft en dat Catalonië zich (zoals in 1938) wil los rukken?
(in mijn tekst staat letterlijk : "EEN BEETJE"...)

Gepost door: Mark Peeters | 10-11-14

Reageren op dit commentaar

In uw tekst staat ook letterlijk "voraal"

Gepost door: bram 2 | 10-11-14

Reageren op dit commentaar

Sorry, ik geef toe DAT IK Altijd FOut ben met mijn voorspellINGen!

Gepost door: Marc Peeters | 16-11-14

Ook dit is een "VALSE" MARK PEETERS...
Misschien moet ik eens aan mijn lezers voorleggen of ze willen dat ik DIT VERWIJDER...

Gepost door: MARK PEETERS | 17-11-14

Ok Mark, wij geven toe. Al jaren proberen we jou het zwijgen op te leggen vanuit de FBI. Maar je bent te sterk voor ons. Bij deze willen wij al jou berichten bevestigen!

Succes nog in het verdere leven Mark!

Gepost door: Pol De Pinguin | 10-11-14

Reageren op dit commentaar

Zijt ge de landing op de komeet aant volgen? Interessant :)

Gepost door: bram 2 | 12-11-14

Reageren op dit commentaar

Beste Mark
Ik vroeg me af of u door al dat campagnevoeren niet toe bent aan ontspanning. Ik kan je alvast de film: 'A beautiful mind' aanraden en geloof erin dat die ook u zal aanspreken.
Hoogachtend
Sébastien

Gepost door: Sébastien | 14-11-14

Reageren op dit commentaar

Ik wou ook nog even vermelden dat ik het spijtig vind dat sommigen hun reacties aan respect ontbreken. Desondanks ik de meningen van Mark niet volg vind ik dat hij het recht heeft zijn mening te uiten en die aan ons over te dragen, zolang hij ons niet verplicht zijn mening te delen. Dat laatste is iets wat velen onder bovenstaande reactiegevers niet correct in zijn, Mark, die jullie (en mijn) mening niet draagt hoeft daarom niet met minder respect behandeld worden. Cyberpesten heet dat en dat is niet echt iets constructiefs dus ik stel voor dat we dat weglaten in komende gesprekken?
Groeten Sébastien

Gepost door: Sébastien | 14-11-14

Reageren op dit commentaar

Ik wou ook nog even vermelden dat ik het spijtig vind dat sommigen hun reacties aan respect ontbreken. 0ndanks ik de meningen van Mark volg vind ik niet dat hij het recht heeft zijn mening te uiten en die aan ons op te dringen, zodat hij ons verplicht zijn mening te delen. Dat laatste is iets wat velen onder bovenstaande reactiegevers correct in zijn, Mark, die jullie (en mijn) mening draagt hoeft daarom met minder respect behandeld worden. Cyberpesten heet dat en dat is echt iets constructiefs dus ik stel voor dat we dat in komende gesprekken ten volle benutten?
Groeten Sébastien

Gepost door: Sébastien | 16-11-14

Reageren op dit commentaar

gelieve deze snotaap te negeren. Weer een idioot die mijn stellingen naar de vaantjes
probeert te helpen! NOZEM

Gepost door: Mark Peeters | 16-11-14

De vorige "Mark Peeters" is weer een "VALSE" Mark Peeters...
En de herhaling van Sébastien-commentaar met het verdraaien van zijn woorden, was zeer waarschijnlijk ook weer het werk van een "valse" Sébastien...

Gepost door: MARK PEETERS | 16-11-14

Reageren op dit commentaar

was 9/11 niet in 2001 vandaar de vraag waarom u de datum 9/11/1999 aanhaalt?

Welteverstaan mijn notatie van de data is op de Amerikaanse wijze dus niet 9 november.

Gelieve reacties hieronder/hierboven te plaatsen.

Mvg

Gepost door: Ralph | 19-11-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.