18-07-14

BUK-raket tegen MH17 en GAZA-raket op Tel Aviv zijn INSIDE-JOB

a.jpgGeen enkele raket (of kanonbal) komt verder dan 5km of gaat hoger dan 3 km. 
De raketten gaan maximaal maar 17 seconden omhoog, ietsje langer dan bij een vuur(werk)pijl. 
Als U nog eens beelden ziet, tel dan het aantal seconden. 

Een raket die van Gaza naar Tel Aviv vliegt, kan dus niet.
Een BUKET-raket die een Boeing-777 raakt op een hoogte van 10km, kan dus ook niet.

Het was daarom ook zeer logisch dat de burgervliegtuigen over Oekraïne mocht vliegen en dat ook de Amerikaanse lijnvliegtuigen op 10 km hoogte over Cape Canaveral mochten vliegen, terwijl men daar Space Shuttles lanceerden die als een "ballon" traag omhoog gingen, maar niet hoger kwamen dan 10km...   

Voor de mensen die echter geloven dat een raket wel tot 10 km hoog geraakt, heb ik een éénvoudige vraag : "Waarom heeft men die Boeing-777 uitgerekend boven dat smal oorlogsgebied laten passeren, als het in de voorbije 10 dagen braaf een veilige route had gevolgd?"  

En voor de mensen die geloven dat de Gaza-raketten tot in Tel Aviv geraken : Waarom zegt de Israëlische premier dat hij een grond-oorlog begon om de tunnels in Noord-Gaza te vernietigen zodat de Palestijnen hiermee Israël niet kunnen binnendringen (om van dichtbij raketten naar Tel Aviv af te vuren)?  

Voor mij zijn er DRIE mogelijkheden:
1) 
Men heeft dat MH17-vliegtuig moedwillig ZEER LAAG laten vliegen, waardoor het kon worden afgeknald. (Hebben de Russen en de "separatisten" die bevoegdheid? Ik denk het niet.)

2) Men heeft misschen een "remote-control ingebouwd in de vorige vermiste Boeing-777, die de simulatie gaf van een raket-inslag, zoals bij de verbouwingswerken bij de WTC-torens, waar explosieven ook de vorm van een vliegtuig moesten simuleren. En daarna heeft men de twee vliegtuigen gewisseld..

3) Een Oekraïens jachtvliegtuig, dat daar het luchtruim controleerde, heeft het burgervliegtuig neergeschoten...en dat kan men dus gemakkelijk zien op de (Oekraïense e.a.) radar-beelden..

Het zijn dus 3 gevallen van een FALSE-FLAG-operatie...

PS. Enige opgestuurde teksten, waarvoor dank...
131 dagen na de verdwijning van MH370 is MH17 neergestort.
De Fransen zouden zeggen: ik voel me "MAL à l'AISE" door die vliegtuigverdwijningen...
TWA800 crash: 17 juli 1996. Precies 18 jaar geleden.
Het vliegtuig dat vandaag is neergestort werd vandaag 17 jaar oud, en het is toevallig vandaag de 17de dag van de ZEVENDE maand...

20:45 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

Commentaren

"Geen enkele raket (of kanonbal) komt verder dan 5km of gaat hoger dan 3 km."

Bron?

"Waarom heeft men die Boeing-777 uitgerekend boven dat smal oorlogsgebied laten passeren, als het in de voorbije 10 dagen braaf een veilige route had gevolgd?"

Geldgewin. Men hoopte dat het omleiden van vliegtuigen (dat een extra kost zou betekenen) op die hoogte niet nodig was. Heb je de lanceerinstallaties van die Buk raketten bekeken? Dat is serieus militair materiaal, en het was totaal niet bekend (bij het publiek, waaronder deze luchtvaartmaatschappij) dat men deze had en kon gebruiken.

"En voor de mensen die geloven dat de Gaza-raketten tot in Tel Aviv geraken : Waarom zegt de Israëlische premier dat hij een grond-oorlog begon om de tunnels in Noord-Gaza te vernietigen zodat de Palestijnen hiermee Israël niet kunnen binnendringen (om van dichtbij raketten naar Tel Aviv af te vuren)?  "

bron dat hij gezegd heeft dat palestijnen enkel vanuit israel raketten op israel afvuren, en dat niet vanuit gaza kunnen?

Gepost door: bram 2 | 20-07-14

Reageren op dit commentaar

@MP: voor welke vraag is dit nu een bron?

Gepost door: Willem Van Onzin | 23-07-14

Reageren op dit commentaar

Ik denk dat MP nu inziet dat er dus wel raketten vanuit Gaza Tel Aviv kunnen bereiken, 40 tot 50 km van de grens met Gaza af.

Gepost door: bram 2 | 24-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.