04-07-14

Gelooft U in CHEMTRAILS, EBOLA, (Spaanse) Griep en (RODE) DUIVELS?

b.jpgWaarom zou president Obama toelaten dat men chemische stoffen vanuit vliegtuigen zou uitstrooien over Brussel, terwijl Obama daar op bezoek was?
Iemand die op het internet regelmatig ‘artikels over Chemtrails’ postte, beantwoordde mijn vraag met het korte antwoord : “Hij neemt daarvoor anti-stoffen.”

Zou U, beste lezer, die “anti-stoffen” durven innemen of zou U DAT juist “meer” wantrouwen, omdat je het dan “rechtstreeks in uw lijf” binnen-brengt?

Deze kwestie doet mij trouwens denken aan de aids-paniek van de “eighties”, waarbij de “aids“-remmers nog niet zo goed waren… Pas veel jaren later schreef men dat de nieuwe geneesmiddelen dermate waren verbeterd dat men er niet meer van stierf. Dat laatste betekent dus letterlijk dat de geneesmiddelen de dood veroorzaakten zoals bij Freddie Mercury van Queen, die stierf op de derde dag nadat de diagnose op TV werd gemeld en hij begon met de medicatie…
In 1992 was er bij de Olympische Spelen in Barcelona ook veel te doen over “Magic Johnson”, die nog steeds rustig verder leeft, maar ook dat diende als symbool voor het feit dat Columbus “500 jaar eerder” vanuit Barc-elona vertrok naar America en daar bijna de hele Indiaanse bevolking uitroeide met de Europese ziektes, waarna men “sterke zwarte slaven” importeerde.
T
egenwoordig probeert men de mensen dan weer bang te maken met het “EBOLA-virus in Ghana” en dat is een knipoog naar het vliegtuig dat de “zogezegde” atoom-bom op Hiro-shima gooide, nl. de ENOLA “gay”, wat een omdraaiing was van “ALONE”….

Hebben de Duitse voetballers zo’n anti-stoffen ingenomen bij de “slechte” wedstrijd tegen GHANA uit angst dat ze dood zouden GAAN door het “EBOLA“-virus uit GHANA en zijn er daardoor nu “7 Duitse spelers” geveld zijn door “(Spaanse) griep”? 

A-LOBE, het omgekeerde van EBOLA, doet ook denken aan LOBO-tomie, waarbij men een “deel van de hersenen” wegneemt om de mensen meer “braaf” te maken…

Het verbaast mij “keer op keer” dat de mensen (op Werchter) zich niet kunnen voorstellen dat België WK-kampioen kan worden, terwijl daarvoor slechts “3 overwinningen nodig zijn.

De meeste mensen kunnen zich ook niet voorstellen dat de Argentijnse Paus de maffia ex-communiceert en vervolgens de Argentijnse Ploeg van Messi zegent om de “(rode) duivels” uit te drijven…. En toch kwam “dat” echt op het nieuws…

Evenzo kan men zelf eenvoudig begrijpen dat men slechts drie kleine stapjes moet doen om te begrijpen dat de ruimtevaart fake is...
1) opzoeken-dat-er-28000km/u-nodig-is-voor-een-ISS-ROCK-E.T.-ruimtevaart-bezoek
2) niets-vinden-over-metingen-van-meer-dan-2800km/u
3) inzien dat 28000 groter is dan 2800, altijd en overal…
En dan begrijpt men ook ineens wat de uitspraak van Neil Armstrong betekende… “A small step for a man, a giant LEAP for mankind“, inderdaad een LEEP LOOPJE met het MENS-DOM…

19:04 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Beste Mark,

We geven een presentatie over het gevaar van chemtrails. Kan u ons enkele argumenten geven om ons publiek te overtuigen dat deze echt bestaan?

Bedankt.

Gepost door: Lukas | 19-03-15

Reageren op dit commentaar

Lukas> In mijn tekst staat toch nergens dat ik geloof in CHEMTRAILS...
Ik schrijf juist dat sommige (achterlijke) mensen die "dit" wel geloven dat verdedigen met het geloof dat men het kan overleven met het innemen van anti-stoffen...

Ben je betaald om een spreekbeurt te geven over Chemtrails? Wie heeft U aangeraden om hierover een spreekbeurt te doen? Was het één v/d keuze-onderwerpen?
Ik heb in Antwerpen een paar "alternatievelingen" tegengekomen die me vroegen om deze zaak financiëel te steunen (en dan bleek dat zijzelf 10 euro per uur verdienen om DIT te doen... En wie betaalt hen? Waarschijnlijk mensen die de aandacht wil afleiden van het feit dat 9/11 een inside-job is...)

Gepost door: Mark Peeters | 21-03-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.