01-07-14

Totale censuur bij TWITTER en FACEBOOK over WK-14-BEL-USA

frites.jpgIk deed een korte posting bij TWITTER (en facebook) onder de hashtag #BELUSA en stelde vast dat DIT gewoon niet verscheen, noch bij TWITTER, noch bij FACEBOOK.

Is het verboden om een parallel te trekken tussen de Tour-overwinning v/d Belg Eddy Merckx onder de leiding v/d Belg Lomme DRIESsens op 21-7-69 én de frauduleuze “MOON-WALK” v/d Amerikaan Neil “kneal” Armstrong” onder leiding v/d Duitser Werner VonBRAUN op diezelfde 21-7-69 enerzijds, én de Amerikaanse WK-kwalificatie onder leiding van de Duitser Jurgen Klinsman en de 7-voudige frauduleuze Tour-overwinning v/d Amerikaan Lance Armstrong onder leiding van  de Belg Johan BRUYNeel, anderzijds ?

Zijn er te veel “subliminale” parallellen tussen de dood van de Amerikaanse MOON-WALKER Michael Jackson op 25-6-2009 en de “zogezegde” zelfmoord van de Belgische Jasmien op diezelfde 25-6-2009, omdat haar toen de toegang werd ontzegd tot “haar dochter” bij “MARJAn”, die zelf bekend werd met haar eigen moederschap tijdens het TV-programma-DE-MOL op 25-3-1999, d.i. het feest van MARIA-boodschap, terwijl ze - als lesbische pot - zelf geen sex met een man had gehad en haar eigen schoot niet werd ge-opend, zoals dat ook zogezegd gebeurde bij de Moeder-Maagd-Maria, wiens hemel-vaart wordt gevierd op 15-8, omdat ze dan “van haar grond kwam” en een “kind zonder sex” kreeg met de “orale conceptie“, als knipoog naar de “orale anti-conceptie”?a.jpg

Dit laatste is dus “sex zonder kind”, die haar grote reclame kreeg tijdens de “sexuele revolutie van de jaren sex-tig“, i.h.b. “The Summer of sixty-nine en de Belgische Feestdag van 21-7-69“, die diende als “de dag dat de MANNEN OP DE MAAN(d)STONDEN” en de vrouwen “de orale anti-conceptie-pil (bvb Jasminel) slikten gedurende 21 dagen en dan 7 dag NIET, waardoor er een onnatuurlijk regelmatige maan-d-stonden-cyclus ontstond van 28 dagen, terwijl de echte volle-maan-cyclus 30 dagen duurt”…

Hierdoor kwam de Belgische pedo-duivel Marc Dutroux in het nieuws op 15-8-96 met zijn verhaal over “sex met kind” in Neuf-chateau, terwijl Bill Clinton uitgerekend op 6 novem-ber 96, het spiegelbeeld van 69=soixante-Neuf in het nieuws (en van de grond) kwam met zijn “orale sex“ met Monica Lewinsky en hij bleef beweren dat hij “NIET OP MOON-ica“ had gezeten, maar dat hij enkel “over the moon“ was van de “goede orale sex“?

De gebeurtenissen in de maand JULI (zoals de Amerikaanse, de Franse en de Belgische Feestdag) zijn onlosmakelijk verbonden met de keizer-cultus en de keizer-snede bij JULI-us Caesar, waardoor het maagdenvlies  ongeschonden bleef en waardoor de “ides van AUGUSTUS” ook onlosmakelijk verbonden blijft met “keizer” Augustus én de geboorte van “keizer” Napoleon op 15-8-1769...

Vondt U het trouwens normaal dat een “zwarte neger met een zwarte piet” zoals Michael Jackson tijdens zijn Thriller-clip bij “volle maan” ineens veranderde in “een grijze weer-wolf” om daarna dan voor de rest van zijn leven verder te gaan als een “Witte kinder-vriend met een zwarte piet”, een pedo-fiel zoals Sinterklaas? 

Vondt U het normaal dat Neil “kneal” Armstrong stierf op 25-8-2012, toen de dag ervoor Lance Armstrong bekentenissen had afgelegd over zijn “doping”? Vondt U het normaal dat Neil in alle anonimiteit werd begraven op de “BLUE MOON van Augustus 2012”, nadat Michelle Martin, de vrouw van pedo-duivel Marc Dutroux, op 15-8-2012 werd vrijgelaten, terwijl zij “moedwillig” de kinderen “Julie en Melissa” de honger-dood injoeg op 6-12-1995, toen het gerecht ervoor koos om uitgerekend op “die dag” Marc Dutroux in de gevangenis te steken voor “auto-zwendel”…?

Ziet U hier geen parallel met het oorspronkelijke verhaal van Sinterklaas dat ging over hongersnood, waarbij men de “kinderen” in de “pekel-pot” stak om hen later op te eten?

Is het daarom niet des te opvallender dat alle WK-voetbal-teams op het (slag-)veld komen met een “klein kind aan de hand” (zoals Abraham deed met zijn “enige“ zoon)?

Is het daarom niet des te opvallender dat de WK-loting op 6-12-13 zeer voordelig was voor de Belgische Trainer Marc Wilmots en zijn ster-speler met het nummer “14” bij Napoli, DRIES Mertens?

En is het dan niet god-geklaagd dat RODE DUIVEL MARC Wilmots zijn eerste (oefen-)wedstrijd won op diezelfde 15-8-2012, exact 16 jaar na de arrestatie van Michelle Martin, de ex-vrouw van de PEDO DUIVEL MARC Dutroux, omdat ze uitgerekend dan “de helft van haar 30-jarige straf achter de rug heeft”, waardoor ze vervroegd mocht vrijkomen onder de wet-LE-JEUNE…?

17:27 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

meer dan 9 miljoen tweets. Die van u is gewoon verdwenen tussen al de rest.

Voor de rest: heerlijke verbanden weeral!

Gepost door: Brats | 03-07-14

Reageren op dit commentaar

Zelfs als dat al klopt, wat is de relevantie van een WK op de politieke orde? Zelfs als het allemaal schijn is, zie ik niet in welke grote veranderingen dit gaat genereren.

Gepost door: Willem Van Onzin | 11-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.