23-06-14

RODE DUIVELS (gaan) verliezen van ZUID-KOREA en winnen van BRAZILIË

a.jpgZoals Engeland in 1966 de WK-finale mocht winnen van Duitsland door een ONTERECHT DOELPUNT tegen de (rechthoekige) DEK-lat door de BESLISSING van de Russische lijn-rechter (als symbool dat de Engeland de Tweede WO-wedstrijd tegen Duitsland had gewonnen door de Russische overwinning in STALIN-grad)…, zo ook mocht Argentinië in 1986 van Engeland winnen “MET DE HAND VAN GOD” (en van Mara-dona) als compensatie voor hun FALK-LANDS-nederlaag die veroorzaakt was door de “superieure Engelse wapen-technologie”.

In beide wedstrijden deden de Duitse én de Engelse voetballers GEEN ENKELE MOEITE om te protesteren bij de scheidsrechter, waardoor ook de supporters zich snel  “neerlegden” bij de TOTALE FOUTE BESLISSING…

Ook bij het “afgekeurde” doelpunt van de RODE DUIVEL MARC Wilmots op 17-6-2002 tegen BRAZILIË was er “amper” protest. Exact 12 jaar later in BRAZILIË op 17-6-2012 kreeg België DAAROM zijn eerst-volgende WK-wedstrijd in Brazilië en kwam er een “armzalige“ overwinning op Algerije met een “grote blunder van Verthongen en Kompany“…
Ook hun overwinning tegen Rusland was “bar” slecht en zal vervolgd worden met een effectieve nederlaag tegen Zuid-Korea, waardoor ze in de HALVE-FINALE tegen Brazilië WRAAK zullen nemen voor dat  FOUTIEF-AFGEKEURD Doelpunt van Marc Wilmots…

In de finale zal België echter verliezen van Argentinië en zal heel de wereld, ook de Argentijnse paus die een ex-communicatie deed van de voetbalploegen in Zuid-Italië zoals het Napoli van Dries Mertens (met de nummer-14) “moeten knielen voor MESSI” en zelfs “zijn gat zal moeten kussen”…. “kissing the ASS of MESSI”, the “MESSI-ASs”, want de wereld is “very messy”… 

PS1. Maradona speelde ook een tijd bij Barcelona (zoals Cruijff-met-nummer-14) en daarna ging hij naar FC Napoli, wat aan de basis lag van de naam van “Napoleon“ BonaParte… (en daarbij lag hij aan de basis van de uitschakeling van Italië bij zijn eigen WK in 1990 via een “geslaagde penalty…)

PS2. De Rode Duivels speelden bij het WK-1998 ook een slechte match tegen Zuid-Korea en werden daardoor uitgeschakeld (, omdat ze reclame moesten maken voor de mogelijkheid dat Zuid-Korea “vier jaar later“ in “eigen land bijna de WK-halve-finale ging winnen onder de “Nederlandse wonder-trainer Hiddink“…)

PS3. In 1986 haalde België AMPER de derde plaats bij de POULE-wedstrijden bij het WK-86 na een nederlaag tegen Mexico, een sjamele 1-0-overwinning tegen Irak en een zwak gelijkspel tegen Paraguay. Daarna hadden de Russen moedwillig verloren van de Belgen in de extra-times en wonnen de belgen van de Spanjaarden met de penalties, om vervolgens met een “blunder“ van Jean-Marie Pfaff te verliezen van “Diego Maradona“. (PS. Hierbij werden twee zuivere doorbraken van de Belgen tot tweemaal toe door de scheidsrechter verkeerdelijk als buiten-spel bestraft…)

19:25 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

Commentaren

Gij keert uw kar ook bij elke wedstrijddag op het WK geloof ik.

Eerst ging Belgie wereldkampioen worden, en ging Wilmots revanche nemen op Brazilie in de finale.
Daarna ging Brazilie tegen Belgie in de finale winnen
en nu gaat Argentinie in de finale tegen Belgie winnen

En ondertussen zou Belgie ook niet kunnen winnen van Rusland, omdat Kompany niet mee ging spelen...

Mark, ik begin serieus mijn twijfels te krijgen over de geloofwaardigheid van uw voorspellingen. En ik wil zo graag blijven geloven, want Belgie in de finale, fantastisch toch?

Wanneer gaat Dutroux nu vrijgelaten worden? Het WK is bijna afgelopen :(

Gepost door: bram 2 | 24-06-14

Reageren op dit commentaar

Beste Bram,

Soms moet ge gewoon een beetje geduld hebben en uw geloof bewaren.
Zoals George Michael, dit moest ook zijn geloof bewaren.

Ik dank u zeer

Gepost door: Anti-Bram, Anti-Alles | 24-06-14

Reageren op dit commentaar

Beste Mark,

Nu dat een halve finale tegen Brazilie en een finale tegen Argentinie er niet meer inzit, heb je een nieuw hoopgevend scenario waardoor Belgie de finale zal halen?

Of betekent dit dat ze er in de volgende ronde tegen de VS er uit liggen? :(

Gepost door: bram 2 | 27-06-14

Reageren op dit commentaar

Ik kan moeilijk anders dan erkennen dat mijn detail-voorspelling NIET JUIST was... (Een overwinning in de finale tegen Brazilië kan nog wel en ook een kwart-finale tegen Argentinië en een halve finale tegen Mexico...)
Anderzijds had ik zelf beter kunnen weten, aangezien RODE DUIVEL MARC WILMOTS een GEPLANDE OEFEN-WEDSTRIJD met de USA had AFGELAST (voor het WK in Brazilië, toen bleek dat de "gedachte dat de USA zich toch nooit zouden kunnen kwalificeren ten nadele van Duitsland én Portugal (of Ghana) niet zo'n verstandige gedachte was)...
Anderzijds hebben de Belgen moedwillig slecht gespeeld tegen Zuid-Korea én zorgde DuFour voor een "rode kaart" én had men in de laatste 10 minuten inderdaad kunnen verliezen, maar de Zuid-Koreanen wilden blijkbaar niet echt winnen en een nederlaag had niet het juiste resultaat gebracht, want de Russen wilden blijkbaar niet verliezen tegen Algerije..

Gepost door: MP | 27-06-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.