24-05-14

Reynders of DiRupo of de "chaos v/d NVA", dat is zogezegd de keuze

a.jpgWouter Beke "zei" vanaf de kansel in Vilvoorde : "Misschien kan vader zondag van daarboven iets doen ..." 
En dan zegt VRT Journaal dat de campagne even op hold stond ?

Zoals ex-premier DeHAENE zogezegd toevallig is gestorven in de tweede week voor de verkiezingen van 2014, die over twee weken zullen worden gevolgd met het feest van Pinksteren, zo ook begon de Dioxine-crisis op het feest van PINKSTEREN met een bericht door de Minister van Landbouw Karel PINXTEN en kende de KIPPEN-crisis haar climax met het vernietigen van miljoenen KIPPEN in de tweede week voor de verkiezingen van 1999...  Het ene diende voor een verkiezing-nederlaag en het andere dient voor een overwinning…

Zoals de KIPPEN/dioxine-crisis was gelanceerd “in de maand voor de verkiezingen” (om de nederlaag van Jean-Luc DeHAENE te verklaren én om lange tijd te zwijgen over de christelijke en koninklijke betrokkenheid bij het netwerk van de PEDO DUIVEL MARC Dutroux), zo is de “dood van Jean-Luc DeHAENE” (met het doods-prentje dat EINDIGT met de titel “EI NDE”) gelanceerd in de maand voor de huidige verkiezingen (als verklaring de verrassende winst v/d CD&V-er Kris Peeters en als aanloop naar de vervroegde vrijlating van de PEDO DUIVEL MARC Dutroux, waarbij de volkswoede “subliminaal” in de kiem zal worden gesmoord door het behalen v/d Belgische WK-finale op 13-7-2014  onder leiding van de RODE DUIVEL MARC Wilmots…)

PS1. Zoals vice-premier Didier Reynders in de eerste week van de regering DiRupo meldde dat een mede-leerlinge van zijn dochter was vermoord bij de terreur-aanslag op de Place Saint-Lambert, zo was hij één van de eersten die de politie verwittigde bij de 3 doden op de "place de Sablon"="ZAVEL-ZAND", terwijl een beetje eerder een campagne-wagen van de NVA in brand werd gestoken.. Wie probeert er hier "zand in onze ogen" te strooien? Is dit een nieuwe soort Sandy Hook? Bij de C.C.C.-aanslag op 1-5-1985 met "twee dode brandweermannen" schreeuwde de PRL-er Gol ook "moord en brand" en bleek hij nauw betrokken.. 

PS2T-shirt, T-bone, T-baut en de weder-opstanding van Atletico-Madrid met Thi-baut Courtois, straks - na de CL-finale - horen of hij anti-reclame voor de NVA gaat maken?

20:29 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.