17-04-14

FACEBOOK blokkeert al mijn postings, OOK DEZE...

aaaaaaaaaaaa.jpgNormaal kan men gewoon doorklikken op de titel, maar dat wordt door FACEBOOK geblokkeerd...

LVB denkt dat het te maken heeft met het woordje "bloet" of zoiets, maar dat kan ik niet LETTERLIJK herhalen om niet opnieuw in de problemen te komen....

Het resultaat is ook duidelijk met de MOTIGO-teller....

UPDATE-18-4-2014. Redactie.be-artikel over NSA en FACEBOOK.

Facebookoprichter Mark Zuckerberg heeft met de Amerikaanse president Barack Obama gebeld om zijn frustraties over de beveiligingspolitiek van de Verenigde Staten te uiten. Dat heeft hij laten weten via Facebook. "De overheid mag niet de bedreiging van het internet worden", klinkt het.

Zijn telefoontje komt een dag nadat het nieuws bekend raakte dat de NSA ingebroken zou hebben in de servers van Facebook. Informatie die volgens de NSA zelf niet correct is.

Op zijn Facebookprofiel uitte Zuckerberg zijn bedenkingen bij de huidige beveiligingspolitiek van de Verenigde Staten. "Onze programmeurs werken ontzettend hard om de gegevens te beveiligen tegen criminelen, maar toch niet tegen onze eigen overheid", klinkt het. "De overheid zou de kampioen van het internet moeten zijn, niet de bedreiging."

De woordvoerster van het Witte Huis, Caitlin Hayden, heeft het telefoongesprek tussen Zuckerberg en Obama bevestigd, maar wou geen verdere commentaar kwijt.

 

20:42 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.