08-03-14

Overzicht van 225 jaar geschiedenis

 

a.jpg14-7-1789. Franse Revolutie.

10 jaar later. Napoleon doet een staatsgreep op 9-11-1799.

15 jaar later. Napoleon kroont zichzelf tot keizer.

25 jaar later. Napoleon doet zijn eerste troon-afstand na de nederlagen in Mos-kou en LEIP-zig.
Een jaar later doet hij zijn definitieve troons-afstand na de nederlaag in WATER-loo.

75 jaar later. De Eerste communistische Internationale.

100 jaar later. De Tweede communistische Internationale. Men komt op voor een 8-urige werk-dag. De geboorte van Hitler op 20-4-1889. De “ijzerenEiffel-toren in Parijs wordt voltooid als herdenking aan de Franse Revolutie van 1789.

125 jaar later. De Eerste Wereld-Oorlog-aan-de-Vlaamse-IJzer begint na een “opgeklopte” FALSE-FLAG-moord-aanslag in Sarajevo.
Wat heeft de moord op één prins in Sarajevo te maken met de Vlaamse IJzer? NIETS! Trouwens in 1992 werd een nieuwe False-Flag georganiseerd in Sarajevo en dat leidde tot de NAVO-bombardementen van de Chinese ambassade in Belgrado.

150 jaar later. De Tweede Wereld-Oorlog begint met de Duitse inval in Polen op 1-9-1939 na de FALSE-FLAG-operatie van “gevonden” dode Duitse soldaten” aan de Poolse grens én in een Duits radio-station.
In realiteit ging het enkel over concentratie-kamp-doden, die men in Duits uniform had gestoken. Hitler riep dan op de radio : “Zuruck geschossen (terug-geschoten)”… De Internationale Pers deed TOEN geen moeite om deze mogelijke FALSE-FLAG-operatie te bespreken…, zoals ze dat NU ook niet (echt) doen met de KIEV-shooting…

175 jaar later. US-President Johnson begint een officiële oorlog in VIETNAM, na het fictieve FALSE-FLAG-Tonkin-incident in augustus 1964. 

Iedereen zweeg, behalve de zwarte bokser Mohammed Ali die een rechtzaak begon tegen zijn militaire oproeping en waarbij hij op TV zei : “Waarom zou ik, die als een slaaf werd gekidnapt in Afrika, een reis moeten maken naar een nog verdere Vietnam om daar een andere bruine mens te gaan vermoorden, die mij NIETS heeft misdaan?”

Zoals het Romeinse Rijk zijn onoverwinnelijkheid verloor met de FALSE-FLAG-operatie in de Germaanse WOUDEN op 9/11/9  (als voorloper van de WTC-aanslagen van 9/11/2001), zo ook verloor het Amerikaanse Rijk zijn onoverwinnelijkheid in de Vietnamese oer-WOUDEN, terwijl de Amerikaanse jeugd “WEED” rookte tijdens het WOOD-stock-festival en geen aandacht wilde geven aan de zogezegde maan-landing van Neil “kneal“ Arm-strong of aan het aftreden van president NIX-ON omwille van WATER-gate….

Zoals Johnson verantwoordelijk was voor de moord op president Kennedy, zo ook was (een eeuw eerder) een andere president Johnson verantwoordelijk voor de moord op president Lincoln.
Met een waarschijnlijkheid van “100.000.000.000 tegen 1” zeg ik dat de tweede moord speciaal is georganiseerd om ons te laten zien dat de “geschiedenis zich altijd herhaalt” zonder dat WIJ dat kunnen veranderen…
JFK zag het aankomen. Lincoln werd vermoord in 1865 en daarom wilde hij in 1964 de vice-president Johnson vervangen, waardoor JFK werd doodgeschoten tijdens de verkiezings-voorbereidingen in het Texas, de staat van Johnson.

Bovendien is de technologie van de AF-LEIDING (=WEAPONS of MASS-DISTRACTION) zo geperfectioneerd dat men bij opzoekingen via GOOGLE en WIKIPEDIA meestal terecht komt bij “dwaze” samen-zwerings-theorieën, waarbij men de belangrijkste parallellen vergeet of vervangt door dwaze foutieve feiten (bvb de naam v/d secretaresse)...
Ook bij de documentaire over Apollo-13, die vertrok om 13.13u (Houston Time), voegde men eraan toe dat het gebeurde op (de ongeluksdag) VRIJ-DAG 13 april 1970, terwijl de problemen zich voordeden op MAAN-dag 13 april 1970, zoals ook de zogezegde eerste MAAN-wandeling gebeurde op MAAN-dag 21-7-69 … (PS. 13-4-1970 was dus GEEN Vrijdag, maar een Maan-dag.)

200 jaar later. De Berlijnse Muur viel op 9-11-89 na de FALSE-FLAG-operaties van de wekelijkse MAAN-dag-wandelingen in LEIP-ZIG na een mis bij priester CHRISTIAN FÜHRER in de Sint-NIColai-kerk.

Dit alles inspireerde mij in 1994 tot mijn wekelijkse MAAN-dag-wandelingen op het Ladeuze-plein als HINT dat de maan-wandeling van Arm-strong een “Giant LEAP” én een LEEP LOOPJE met de werkelijkheid was, die in Holly-WOOD was georganiseerd.

Bovendien verdeelde ik 20.000 BEF onder alle vrouwen die op de Oude Markt in Leuven aan de Kotmadam om 9.11u op 9-11-1999 zegden dat ze niet aan de pil waren. Er kwamen 18 vrouwen (en 50 mannen) op af…

NU, 225 jaar later, is de Kiev-shooting dus ook een FALSE-FLAG-operatie, waarvan de daders waarschijnlijk HOPEN dat het ook zal leiden tot een GROTE OORLOG, tenzij WIJ de “LOOP v/d geschiedenis” nu zelf bepalen door een verstandig GEBRUIK v/d nieuwe (internet)-technologie en ons eigen verstand…

19:11 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

beste Mark,
Jij bent zelf hét Godsdeeltje en hier is ons bewijs;

Mark PEET-ers = PEETvader (van subliminale associatie)
PEETvader = GODfather
Godfather bestaat uit Drie DELEN
Dus Mark Peeters = HET GODSDEELTJE (1/3 van 3 delen GOD)

Always believe...

Gepost door: homiesnight | 09-03-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.