12-02-14

Reyers LaaT van (eer-)gisteren maakte bruggetje naar Leyers' RaaD

a.jpgEergisteren zei men : "1 op 4 is ARM". Gisteren sprak Reyers LaaT over het "Arm & Rijk"-programma met Leyers' RaaD over het leven in 8 grote steden.

De eerste Arm-Rijk-aflevering gaat VANAVOND over het BRAZILIAANSE "Sao Paulo"="Sint-Paulus" en dat verwijst SUBLIMINAAL naar de vroegere ARMOEDE van ROME-lu Lukaku die met de Rode DUIVELS naar BRAZILIË gaat om daar extra-RIJK te worden.
Mogelijk moest ROME-lu daarom eergisteren "geforceerd" zwijgen bij de foutieve uitspraak "1 op 4 is ARM en dat is 20%" van Slongs Dievanongs, die ook sprak over de Michael Jackson (en zijn moon-walk) en over het proletariaat (dat ontstond in ROME) en Lode Zielens, die oa schreef over "Moeder, waarom leven wij?"... 

Leyers RaaD ging gisteren in Reyers LaaT in de 'richting' van : "Door de godsdienst zijn er minder spanningen in India. In Brazilië, waar men huldigt dat iedereen GELIJK is en dat men dus evenveel recht heeft op rijk-dom, is er heel veel geweld én is het leven van de heel rijken slechter dan bij de gewone mensen..."

En dat brengt mij bij de vast-stelling dat we hier "70 jaar" vrede (en vrijheid en welvaart) hebben gehad én dat is UNIEK in de geschiedenis én dat hebben we oa. te danken aan het nieuwe ruimte-vaart-GELOOF van Neil "kneal" Arm-strong, waarbij we NIET speciaal hebben geknield voor de "sterke arm" van de US, maar waarbij we wel heel braaf op ons gat bleven zitten, terwijl we keken naar de TV, de media enz... (en beetje zoals bij de Romeinse Spelen, wat later vervangen werd door het ROOMS-katholieke geloof..)

PS. "Reyers Laat" begon met een bruggetje tussen de luxe om te discussiëren over "euthanasie bij kinderen" (met prof Etienne Vermeersch) en de uitleg van Bruno DeWever bij het programma "Unsere Mütter, Unsere Väter", waarin "euthanasie" gelijk stond met het "uitmoorden van mensen die daar niet zelf om vroegen..." 

14:57 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.