11-02-14

Reyers Laat dis-formeert : “1 op 4 is arm en dat is 20%”

aa.jpgZoals BIG BROTHER (in 1984) zegt : 2+2=5, zo ook zegt MIA-winnares Slongs Dievanongs : 1-op-4 = 20%, terwijl 1-op-4 gelijk is aan 25%.

De feiten gebeurden in aanwezigheid van BIG SISTER Katleen Cools, Sven MARY, ROMElu Lukaku-met-herkenning-v/d-fout-in-zijn-ogen en een 50-koppig TV-publiek (na exact 40 minuten). Niemand dierf de fout melden. Het deed denken aan de apathische reactie bij alle ministers, toen de Minister van Begroting Muyters zei : “Voor diegenen die kunnen tellen is 72 plus 35 gelijk aan 117”, waarbij er gelukkig één Vlaams Parlements-lid de reken-fout aanwees….

Het doet OOK denken aan de reken-fout tijdens de Pukkel-pop van 2011 (2+2=5) toen de (Internationale) Pers meldde dat er “5 doden“ waren, terwijl men slechts de namen gaf van een koppelje (=2), één aparte jongen(=1) én één apart meisje(=1). 

Ondertussen vindt Pukkelpop altijd plaats in de week van Onze-Lieve-Vrouw-MARIA-Hemelvaart, d.i. 15-8, als knipoog naar het begin van de zaak-Marc-Dutroux op 15-8-96…” in Neuf-Chateau(=nieuw-kasteel) en DAAROM was er de “HAT-TRICK“ van Eden Hasard bij zijn wedstrijd tegen NEW-CASTLE(=nieuw-kasteel).

Anderzijds waren er ook “5 doden” in Luik door de zogezegde “hand van AMRANI”, die verdedigd werd door diezelfde SVEN MARY, die bovendien het Peter-schap van zijn kind gaf aan de advocaat van de moordenaar v/d MIVB-bediende, die met één slag (met een boks-beugel?) werd doodgeklopt en die via het juiste advocaten-advies en het “CORRUPTE” GERECHT slechts “37 dagen” gevangenis kreeg voor een “moord”, waarvan hij zogezegd “berouw” had, maar waarbij hij - op geen enkele moment - de intentie had om uit te leggen waarom hij deze Albanese mens had doodgeklopt…

Dit alles dient natuurlijk als aanloop voor de vrijlating van de PEDO-DUIVEL Marc Dutroux op 11-7-2014 door het CORRUPTE GERECHT, wanneer België in de roes leeft van haar WK-prestaties, waarvan Lukaku nu reeds in “Reyers Laat” meldde dat ze in de achtste finale gingen winnen van Duitsland/Portugal, omdat de Rode Duivels ook in dezelfde ploegen spelen als de spelers van Duitsland/Portugal, waardoor Sven MARY de opmerking maakte dat die spelers WEL spelen, terwijl de Belgen dikwijls op de bank zitten (of zelfs gekwetst zijn zoals Romelu Lukaku zelf)…

PS. De Belgische Vlag werd tijdens de openings-ceremonie van de Olympische Winterspelen gedragen door BOB-slee-ster MARIËN, die nog een medaille haalde bij de Zomerspelen in Peking.

Romelu LUKaku meldde dat hij vroeger ook arm was en met “gaten in zijn schoenen naar de school ging”… én dat zijn huidige leven ook wel eenzaam is én dat hij de “knuffels” van zijn moeder mist. Dat laatste werd dan ook gecompenseerd door een knuffel door RODE DUIVEL MARC Wilmots, na de WK-kwalificatie tegen Kroatië én die beelden werden dan nog eens getoond, waardoor men de mensen extra klaar maakt voor de vrijlating van de PEDO DUIVEL MARC Dutroux, zoals dat ook gebeurde toen het corrupte gerecht ex-eerste-minister VanDenBOEYnants, die ook veelvuldig aanwezig was op de koninklijke sex-fuiven van Michel Nihoul (en Marc Dutroux), vrij liet op een moment dat België de WK-halve-finale ging spelen in MEXICO-86...

 

19:39 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

Commentaren

Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Rusland is er zwaar met symboliek gegoocheld.

Toen de vijf olympische ringen zich zouden ontplooien, bleef de ring bovenaan rechts - de rode ring - ongeopend. Wellicht door een technische fout, zei de naïeve Sporza-verslaggever.

Als je even opzoekt waar de rode ring voor staat, dan leer je dat de Rode Ring symbool staat voor de "Amerika's".

Technische fout? Ik dacht het niet. Een serieuze sneer naar de Amerika's, dat ja! Zeker als je weet dat er tijdens die openingsceremonie een ongeplande ontmoeting was tussen president Poetin en president van Oekraïne Janoekovitsj. Tot grote ontzetting van "de Amerika's", zoekt Janoekovitsj toenadering tot Rusland en niet tot de EU. Wat mij betreft, een goede keuze van Oekraïne.

Maar wat is goed met de Goddelijke vernietiging in het vooruitzicht?

Gepost door: PV | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

Beste Mark,

Wanneer post je eens een artikel over de campagne van de N-VA, dat gebruik maakt van het occulte V-symbool ?

V = Romeins teken voor het getal VIJF -> Law of Fives (Adam Weishaupt)

Link met verduidelijking over het V-teken: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica25.htm

Gepost door: PV | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

Beste Mark,

Wanneer post je eens een artikel over de huidige verkiezingscampagne van de N-VA, dat gebruik maakt van het occulte V-symbool?

V = Romeins teken voor het getal VIJF -> Law of Fives (Adam Weishaupt)

Interessante link met verduidelijking over het V-teken: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica25.htm

Is deze informatie nieuw voor jou of had je het ook al lange tijd door?

Gepost door: vp | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

De verkiezingscampagnes van de N-VA zouden gefinancierd worden door occulte - Arabische? - groeperingen. De Vlaamse Leeuw is van oorsprong Arabisch. En het Antwerpen van Bart De Wever is een bolwerk van Arabische activisten (AEL). Zin om je er verder in te verdiepen en om enkele artikels over te schrijven?

Antwerpen is een politiestaat aan het worden, straks volgt België (Vlaanderen)

Overal camera's = Het alziend oog = God. De machthebbers willen zelf voor God spelen.

Gepost door: vp | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.