09-02-14

DISPERSIE en D-GPS worden door WIKIPEDIA VERKEERD UITGELEGD

a.jpgZoals Wikipedia verkeerdelijk blijft schrijven dat ik “3 keer in de gevangenis zat”, terwijl ik slechts “3 uur” administratief werd aangehouden, zo ook geven ze een foutieve uitleg over “mijn 28.000km/u”-argument en verzwijgen ze dat er geen enkele WETENSCHAPPELIJKE PUBLICATIE bestaat waarin men uitlegt HOE, WAAR, WANNEER, over welke afstand en DOOR WIE een hogere snelheid heeft gehaald (of gemeten) dan 2.800km/u (t.o.v. het centrum van de aarde)…, 

(PS. Een militaire geheime meting is geen weten-schappelijke meting, omdat het geheim is en men NIET uitlegt hoe men “die” zogezegde waarheid zelf kan “herhalen”, waardoor we ons dus ook terecht de vraag mogen stellen of er ooit  een “echt supersonisch passagiers-vliegtuig heeft gevlogen van NY naar Parijs in MINDER DAN 5 uur, terwijl de filmster Jack Nicholson tijdens LIVE-AID-1985 met miljoenen getuigen een vlucht deed van zo’n 3 uur van Parijs naar NY..)

Bovendien geeft het NASA-artikel over de zogezegde NASA-spiegel op de maan een zeer goede uitleg wat DISPERSIE is, terwijl de WIKIPEDIA-definitie vervalt een warboel van “irrelevante details“….

Ook de vele WIKIPEDIA-artikels over (commerciële) ruimte-vaart (in een baan rond de aarde) vervallen in “irrelevante details“, waarbij men bijna elke verzwijgt dat er “28.000km/u NODIG is”,  laat staan dat men meldt dat er geen wetenschappelijke metingen zijn van meer dan 2.800km/u… 

Tenslotte wil ik nog melden dat WIKIPEDIA een volledig foutieve uitleg geeft over DIFFERENTIAL-GPS-met-GSM-masten (D-GPS)

Men beweert immers dat de GSM-masten correctie-signalen-met-plaats-en-tijds-aanduidingen omhoog sturen naar “kunst-matige” satellieten, die meer dan 300 km omhoog “hangen” om dan vervolgens “die informatie” terug te sturen naar de GPS/GSM-ontvangers, die zelf echter enkele kilometers verwijderd zijn van de GSM-masten, waar de originele juiste informatie vandaan kwam… (wat een nodeloze en fouten-genererende omweg...)

Elke slimme mens begrijpt direct dat men gewoon diezelfde informatie rechtstreeks vanaf de nabije GSM-masten naar de GPS/GSM-ontvangers kan sturen.

Die GSM-masten-signalen “overlappen” en daarom kan “men” - op basis van UW GSM-signaal - bepalen waar je zit - en ook omgekeerd kan “jezelf” (met uw eigen “GSM en GPS”-ontvanger) - op basis van DIE NABIJE GSM-mast-signalen - “zeer nauwkeurig” bepalen waar je “zelf” zit…

Ik schreef hierover reeds in een eerdere “posting : ”Zoals er ontzettend veel manieren zijn om speelgoed op een bepaalde plaats te brengen oa. door uw NABIJE ouders ipv. een VERRE kunstmatige Sint-uit-Spanje, zo ook zijn er veel manieren om een GPS-signaal bij uw gsm of gps-toestel te brengen oa. door een NABIJE GSM-masten ipv. een VERRE kunstmatige satelliet…" maar blijkbaar was DAT NOG NIET DUIDELIJK  OVERGEKOMEN bij MattiasVDV, want hij schrijft nu al bijna 3 weken het volgende :

"Marc Peeters, heeft u het principe van de DGPS, of Assisted GPS goed begrepen, is de vraag? Hierbij maakt men gebruik van GSM-masten om coördinaten, verkregen door gebruik van GPS-satellieten te VERFIJNENMarc Peeters, heeft u het principe van de DGPS, of Assisted GPS goed begrepen, is de vraag? Hierbij maakt men gebruik van GSM-masten om coördinaten, verkregen door gebruik van GPS-satellieten te VERFIJNEN...."

19:59 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.