04-02-14

Ik geef 1.000 euro aan elke persoon die de naam noemt v/e bekwaam prof die bevestigt dat...

a.jpg- magnetische mono-pool bestaat (door een meting)

- Gods-deeltje bestaat ( d.i. dat een deeltje-zonder-massa dat zelf massa geeft aan een elementaire deeltje, waardoor het deeltje vanuit het niets wordt gemaakt, zoals God vanuit het niets alles heeft gemaakt…)

- men kan sneller dan de licht-snelheid

- een zwart gat bestaat

- de atoom-bom bestaat (ik ontken niet de werking van kern-energie)

- het doorbreken van de geluids-muur (ik ontken niet de aanwezigheid van een geluids-knal, die echter al optreedt bij de helft van de geluids-muur… Ik zeg dat de Red-Bull-parachutist alleen maar dikke vette RED-BULL-shit verkoopt. Het “ding“ kreeg de naam “MUUR“, omdat men er NIET DOOR kan… )

- chinese raket ‘Jade’ landt op de maan

Durft er iemand wedden voor “100 euro” dat hij/zij BINNEN HET JAAR een filmpje van “langer dan 5 minuten zichtbare gewichtloosheid” kan vinden of van “echte zonne-panelen bij de ISS-ROCK-E.T.”…?

Recent heeft TIMxxx belooft dat hij de zonne-panelen ging “waar-nemen” met een tele-scoop… en voorts zijn er al honderden mensen die mij een 5-minuten-link hebben gestuurd, maar geen enkele van die beelden voldeden… Ofwel waren het “onder water beelden in een ruimte-pak”, ofwel duurde het niet langer-dan-5-minuten-aan-één-stuk, ofwel waren bepaalde lichaams-delen uit beeld, waardoor men kon doen dat men aan het zweven was…

20:13 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Geen enkele bekwame prof zal u vertellen dat ge sneller dan de lichtsnelheid kunt.

Magnetische monopolen: http://phys.org/news/2014-01-physicists-synthetic-magnetic-monopole-years.html

"Godsdeeltje": Het is wel wat ingewikkelder dan een deeltje dat massa geeft aan andere deeltjes zodat deze uit het niets wordt gemaakt... hier een simpele analogie: http://ed.ted.com/lessons/the-higgs-field-explained-don-lincoln.

Ik heb u trouwens al een foto van het iss gestuurd die vanop aarde genomen is met telescoop. Ik heb u doorgegeven hoe ge die foto gemakkelijk zelf kunt maken en de zonnepanelen op het ISS kunt waarnemen. Het is tot nutoe oorverdovend stil geweest over uw resultaten die ge zeker hebt, aangezien meten weten is, toch?

Gepost door: Bram 2 | 23-02-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.