12-01-14

SINT-NIKlaas, Spoet-NIK en de censuur bij WIKIPEDIA

aaa.jpgDe reacties-op-mijn-SINT-vraag waren duidelijk :  WIKIPEDIA MAG NIET, zoals de kleuterjuf en het TV-nieuws, EXPLICIET schrijven dat SINTERKLAAS NIET BESTAAT… 

In “de wereld draait door”, het meest bekeken Nederlandse TV-programma, werd op PRIME-TIME door PREM gezegd dat SINTERKLAAS NIET BESTAAT, maar de andere panel-leden én het TV-nieuws negeerden de kwestie en spraken enkel over het “racisme rond de zwarte piet”. 

Op dezelfde manier werd mijn uitspraak : “Ruimtevaart bestaat niet (,omwille van die 28.000km/u)” genegeerd door Knack en heeft WIKIPEDIA, die mijn redenering in het verleden had becommentariëerd met het woord “redenerings-fout”, nu onderworpen aan een SUBLIMINALE VORM van CENSUUR …

De onderliggende LINK-over-de-nodige-eind-snelheid-van-28.000km/u-voor-een-ruimtebaan-rond-de-aarde werd  gewoon vervangen door een link die het heeft over de theo-retische ont-snappings-snelheid, waarbij de raket/ballon/vliegtuig eerst TRAAG van de grond komt en steeds “hoger en hoger“ gaat tot het in het lucht-ledige zit, waardoor men SUBLIMINAAL (en automatisch) gewichts-loos wordt …    én dat is DUS vergelijkbaar met de wikipedia-pagina over de echtheid van de Sint-uit-Spanje, waarin men ook schrijft over een Nederlandse SINT-acteur en een Vlaamse SINT-acteur….

Opvallend is ook dat Nederlands-talige versie van de Spoetnik de snelheid van 28.000km/u verzwijgt, terwijl die er wel staat bij de Engelstalige versie, nl. 18.000 mph. 

PS. Ik denk dat zeer veel mensen, zoals de kleine kleuters, deze redenering NIET SNAPPEN en dat de “ware toedracht” van het verhaal hen ONT-SNAPT met die “ont-snappings”-snelheid, DIE OOK VOLLEDIG NAAST DE KWESTIE is… want men moet hoedanook een horizontale EIND-snelheid ontwikkelen die zo groot is dat men rond de aarde blijft vallen zoals de maan ook doet (rond de aarde) en zpals ook met de ISS, die echter geen kunst-matige satelliet is, maar een natuurlijke ROTS=ROCK en die zit buiten de atmosfeer en die is dus buiten-aards = Extra-Terrestrial : ET… vandaar ROCK-ET… en dat is dus geen “rocket=raket”

19:34 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

beste MP,

De reden dat op de Nederlandstalige versie van de spoetnik op wikipedia de 28000 km/u "verzwijgt" is omdat niemand dat daar heeft gezet. Wikipedia word gemaakt door iedereen dat zijn info wilt delen. Dus zet je het er niet op dan zal het er ook niet op komen.

Ook je blijft zeggen van dat men 28000 km/u nodig heeft om van de aarde te ontsnappen dat is waar als je recht omhoog vliegt met je raket en het vanop zijn startplek op aarde direkt in de lucht zet met 1 duw van 28 000 km/u. Nu wat alle andere raketten doen is een paar keer rond de aarde vliegen en zo met een constante versnelling omhoog klimmen in de ruimte tot dat de zwaartekracht van de aarde zwak genoeg is om te blijven hangen rond de aarde om aan het ISS te koppelen, een sateliet te plaatsen of naar de maan te vliegen. Ook als men naar de maan vliegt mag je niet vergeten dat de maan ook zwaartekracht heeft waardoor naar de maan gaan heel makkelijk is en de zwaartekracht van de maan is al visueel zichtbaar op aarde. Kijk maar naar ep en vloed aan de zee.

PS: op het laatste is je tekst heel verwarrend maar u praat erover dat het ISS buiten de atmosfeer bevindt. Dus u gelooft dat het ISS dan bestaat? Maar hoe is het ISS er dan gekomen? Met een raket dan?

2de PS: Hoe komt het als ik op de juiste dag met een telescoop uit het raam kijk dat ik het ISS heb kunnen zien passeren?

Gepost door: set | 12-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.