09-01-14

KNACK geeft me SUBLIMINAAL GELIJK over het bedrog v/d maanlanding

Op 21-7-2009 probeerde men mijn wikipedia-pagina te vernietigen … op een moment dat er artikels over mij waren verschenen in het weekblad “KNACK” én in de krant “de Standaard” naar aanleiding van de 40ste verjaardag van de zogezegde maan-wandeling van Neil “kneal” Arm-strong op maan-dag-nacht 21-7-69.
 
a.jpgOp 6-1-2014 probeerde men OPNIEUW om mijn wikipedia-pagina te vernietigen… op een moment dat KNACK schreef over de TIEN REDENEN… tegen de echtheid van alle maanlandingen, maar waarbij KNACK MIJN NAAM én mijn snelheids-argument van 28.000km/u niet meer vernoemden, terwijl ze dat op 21-7-2009 nog wel deden met de volgende tekst: 

Mark Peeters looft 1000 euro uit "aan iedereen die kan bewijzen dat een mens ooit een snelheid heeft gehaald van 2800 kilometer per uur - een tiende van de snelheid die nodig is voor ruimtevaart".

Is het PUUR TOEVAL dat al deze gebeurtenissen op hetzelfde moment vallen? Zijn de wikipedia-pogingen een gevolg van de dS-KNACK-artikels, of is het omgekeerd… of is het zelfs een gecoördineerde actie…?

De huidige KNACK-schrijver EERDE-kens is een SUBLIMINALE knip-oog dat de MOON-WALK enkel op de "EERDE=aarde" was, zoals ook de MOON-WALK van Michael Jackson.
Het feit dat men allerlei KLEINE DINGEN (zoals de "letter C') aan de NASA voorlegde en dat men het artikel begint met de opmerking dat liefst 20% van de mensen twijfelen aan de echtheid van de maanlanding (en Sinterklaas?) is een bewijs dat het niveau van de KNACK is gezakt, sinds het ontslag van "Van Cauwelaert".

Waarom werd de 28.000km/u-2.800km/u-vraag niet aan de NASA voorgelegd?
In 1995 stelde Walter Baeck die vraag WEL in de “nieuws-groepen“ en daarbij antwoordde de NASA heel expliciet dat de NASA DIT argument niet wilde/kon tegen-spreken..

Is dit de reden waarom de NASA ook NU niet wilde antwoorden op de laatste 2 KNACK-vragen, als "straf" over de verstandige vragen over "kabels zoals bij de KUNGFU-films om te zweven" en "de radio-actieve omgeving" BUITEN de VAN ALLEN-gordel, waarbij de NASA in het antwoord deed alsof het probleem zich ALLEEN BINNEN die gordel voordeed…

De ruimte-vaart-kwestie is, zoals Sinterklaas, een pure GODS-DIENSTIGE GELOOFS-kwestie en tot die eind-conclusie kwam Walter Baeck ook in 1995, maar dat wordt al heel de tijd (zoals het bedrog van de Sint)' genegeerd door alle massa-media én ook door WIKIPEDIA, die daarom ook liegen over Sinterklaas en die mijn snelheids-argument afdeden als een redenerings-fout en daarover, na een mislukte poging om mijn pagina te vernietigen, NU volledig zwijgen...a.jpg

PS. In 2009 stond er in De Standaard :
Mark Peeters zegt : De moon-walk van Arm-strong was fake, de echte moon-walker is in de hemel, niet in de ruimte.

19:43 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Dag MP,

U praat hier over KNACK, KNACK heeft vragen voorgelegd aan de NASA. Nu waarom zou de NASA niet willen antwoorden op vragen van een tijdschriftje dat niets maar ook totaal niets met wetenschap te maken heeft en dan nog vragen stelt waar je beter eens op google ze intypt. De NASA is niet zoals jij denkt een studiootje in hollywood dat alles in scene zet. Want de NASA krijgt immens grote bedragen jaarlijks voor onderzoek. Waarom zou de NASA dan niet gewoon met dat geld ervoor zorgen om naar de ruimte te gaan? Met het geld dat zei krijgen kunnen ze waarschijnlijk zelfs gewoon een brug kunnen aanleggen tussen de aarde en de maan (bij wijze van spreken). De mensen die ervoor hebben gezorgd dat de eerste raket in de ruimte was waren zelfs geen amerikanen. Het waren Duitsers, de ontwerpers van de V2 zijn allemaal meegenomen naar Amerika om daar een raket te maken om naar de ruimte te gaan. Met als koploper Wernher von Braun. Wernher Von Braun had al plannen om naar de ruimte te gaan voor de 2de Wereldoorlog en de V2 heeft hij ontwikkelt om zo meer te leren over hoe hij naar de ruimte kon gaan. "De raket werkte perfect, hoewel de besturing problemen gaf" dat zei Wernher toen de eerste V2 op Londen was neergekomen. Het moest alleen nog op een andere planeet. Met deze mentaliteit dat hij al van het begin van zijn carrière naar de ruimte wou. Zou hij het dan ook niet helemaal zo hebben gedaan?

Amerika had ook maar 1 reden om Wernher von Braun mee te nemen en dat was voor het ruimteprogramma. Als het een vals ruimteprogramma was dan hadden ze hem wel terechtgesteld.


Ook nog een andere vraag: U wilt bewijs zien dat een menselijk bestuurt object sneller dan 2800 km/u kan gaan. Nu die uitdaging wil ik aangaan enkel wil ik wel eerst de spelregels kennen want u gaat wss alle bewijzen dat er geleverd worden weigeren te accepteren omdat u ze niet gelooft. Dus ik zou graag willen weten hoe u gelooft dat de snelheid van een object gemeten kan worden en dat u ze ook accepteert.

mvg set

Gepost door: set | 12-01-14

Reageren op dit commentaar

Dag MP,

Ik wacht nog steeds op het antwoord wat voor u bewijs is hoe snel een object gaat.

mvg Set

Gepost door: set | 15-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.