08-01-14

Ook IAN THOMAS gelooft NIET in de MOON-WALK van Neil "kneal" Arm-strong

aa.jpgZoals de ongelovige apostel Thomas tegen iedereen zei dat hij niet geloofde in de HEMEL-VAART van Jezus, tenzij hij het met mijn eigen ogen kon zien in het ECHT (en dus niet op TV), zo ook geeft de Vlaamse zanger I-AN THOMAS met zijn laatste CD "WALKING ON AIR - BELGIUM" een signaal van ONGELOOF over de hemel-vaart, de ruimte-vaart en de moon-walk van Armstrong...q.jpeg

Zoals WILL.I.AM  in zijn clip "meet me halfway" op de rug van een olifant op de maan rond-wandelt, zo ook kan IAN THOMAS (die veel gelijkt op Justin Bieber en zelf een BelieBer is) NU zeggen : ": "I AM not WILL" en ik WIL GEEN BELIEVER zijn van de MOON-WALK van de gelovige Apollo-man Neil "kneal" Arm-strong, want dé "gezichts-begoocheling van het ACHTERUIT-gaan én schijnbaar VOORUIT-WANDELEN" van Michael Jackson is de enige ECHTE MOON-WALK (en bovendien is het op aarde.)

PS. Belgium is ook belangrijk als knipoog naar het feit dat de eerste maan-landing zogezegd gebeurde op de Belgische Feestdag van maan-dag-nacht om '4 voor 4", omdat de NATO was opgericht op 4-4-49, als verwijzing naar het boek van Orwell "1984", dat geschreven was in 1948 en dat in die periode in circulatie kwam met als eerste zin...de datum voor zijn dagboek 4-4-1984...
Bovendien bracht de Brusselaar Eddy Merckx op die dag zijn eerste gele trui naar de koning Boudewijn, die daar meer belang aan hechtte dan de zogezegde maanlanding, (waardoor hij mogelijk later vermoord werd in MORT-IL, ik bedoel MOTRIL, toen hij niet wilde mee-doen met FRI-MOUT-show van september 1993...)

De NATO heeft haar hoofd-kwartier in het Belgische EVERE, FOR EVER in EVERe. De tegen-speler van de NATO is het WAR-SCHAU-pakt, wat wordt uitgesproken als WAR-SHOW... m.a.w. de maan-wandeling was de "greatest show on earth". 

19:47 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.