02-01-14

Waarom wil men mijn wikipedia-pagina vernietigen op drie-koningen-dag?

a.JPGZoals het bewijsmateriaal bij de 9/11-aanslagen en de JFK-moord ongestraft is vernietigd, zo ook verwijdert WIKIPEDIA ongestraft MIJN BEWIJZEN over het bedrog van de ruimte-vaart en vervolgens willen ze mijn volledige WIKIPEDIA-pagina vernietigen op de dag na DRIE-KONINGEN, d.i. 6-1-14 …

Dit is een typisch geval van be-DRIE-gen, be-DREI-gen en vooral van “dubbel-denken”, zoals beschreven werd door  George Orwell in zijn Big-Brother-boek “1984”. Ze proberen een UN-PERSON van mij te maken… Ze willen een “vapor-ization”, een mengel-ing tussen “ver-assing en ver-gassing.

Meer dan tien jaar geleden was ik één van de eerste personen die een Nederlands-talige wikipedia-pagina kreeg door de KUL/UGENT-wikipedianen, omdat ik bijna volledig genegeerd werd door de officiële media. En uitgerekend omwille van “datzelfde massa-media-argument” wil men nu heel mijn wikipedia-pagina vernietigen.
Het doet denken aan de brand-stapel voor Bruno en het huis-arrest voor Galileo…. Hun “weten-schappelijke” inzichten waren “beter” dan de “gangbare bijbelse leugens” dat de aarde “stil stond” en dat de zon rond de aarde draaide (en niet omgekeerd)…

Vele mensen beseffen nu ook wel dat men de uitspraken van de bijbel niet letterlijk moeten nemen, maar diezelfde mensen worden dan weer “boos” als ik zeg dat men de “moon-walk” van Arm-strong “op de maan” ook niet letterlijk moet nemen. Kijk naar de recente maan-verhalen over het Chinese JADE-konijn dat op 25-12-13 op de maan aan het rond-huppelen was. “Met alle Chinezen, maar niet met den deze …”. Bovendien doet zo’n “WIT KONIJN” dat uit de Chinese tover-hoed verschijnt te veel denken aan een goochel-truc, zoals bij de gezichts-begoocheling van de moon-walk van Micheal Jackson, die vroeger een “zwarte neger met een zwarte piet” was, maar die veranderde in een “witte kinder-vriend met een zwarte piet, een pedofiel zoals SINT-NIKlaas, wat dan weer doet denken aan de Spoet-NIK, Frank DeWINNE uit SINT-Truiden en de Griekse Godin van de over-WINNIng…”

Wat is de aanleiding om DIT “nu” te doen? Er is de connectie met de zaak “Marc Dutroux”, waarover ik reeds eerder schreef en wat ‘tot het begin van 2012“ vermeld stond op mijn wikipedia-pagina, maar dat dus niet meer te lezen was, toen Michelle Martin werd vrijgelaten op 15-8-2012, op de moment dat de RODE DUIVEL MARC Wilmots zorgde voor een 4-2-overwinning tegen Nederland en niemand nog sprak over de bevrijding van twee meisjes uit de kelder van de PEDO DUIVEL MARC Dutroux op 15-8-96.
 
Er is natuurlijk ook de connectie met de moord op Jonathan Jacob in de cel in MORT-sel op 6-1-2010. En de kinder-moord-partij in Fabeltjes-land-kinder-dag-verblijf in januari 2009 in de “6-januari-straat”… DOOD-in-CEL in MORT-SEL” en “KIM de GELDER, die zogezegd WIT geschminkt was zoals de JOKER, gespeeld door LEDGER, die toesloeg op de eerste verjaardag van zijn zelf-moord en waarbij zeer nadrukkelijk werd gezegd dat Kim de ver-gelder woonde in SINAI, bij SINT-NIKLAAS, waar men nu ook weer een “UGent-ingenieur in de psychiatrie” heeft gestoken op 15-11-13, omdat hij zogezegd een aanslag op de VRT zou doen. Ondertussen zijn we bijna 2 maand verder, en wil men de man - zoals bij Kim De Gelder - voldoende “drogeren“ tot hij de officiële leugens begint te verkopen als waarheid ….

19:51 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.