23-12-13

SPORT-PERSOON v/h JAAR gaat naar koning(in) FILIP-ke(ns) en...

a.jpgZoals koning ALBERT zijn titel DIT JAAR doorgaf aan FILIP, zo kreeg Kirsten FLIPkens de titel van "sport-vrouw v/h jaar" en werd F. VanLIERde "de sportman v/h jaar", terwijl Niels ALBERT zonder titel toekeek...

Zoals de “rode DUIVELS” MARC Wilmots en Thibaut COURTOIS hun titel kregen van “trainer van het jaar” én “ploeg van het jaar” omwille van ‘s mans “lange armen“, zo ook zal de “Lange Arm” VAN HET (koninklijke en gerechtelijke) HOF zorgen voor de vrijlating van de baarlijke DUIVEL MARC Dutroux op 11-7-2014 en voor de WK-finale van de Rode Duivels op 13-7-2014, waarbij ze met de steun van heel de wereld (zowel wit, als zwart, als bruin als geel…) wereld-kampioen zullen worden in aanwezigheid van koning FILIP en zijn 10-jarige zoon GABRIËL, wat dan natuurlijk verwijst naar de aars-engel GABRIËL die aan de Moeder-Maagd-Maria de “goede Kerst-boodschap” bracht op 25-3, wat “9 maand later” leidde tot de geboorte van Jezus Christus op 25-12 en daarom ook dat de “Juliaans-Gregoriaanse-kalender-sprong van 10-dagen” be-wijst dat Juli-us Caesar, die vermoord werd op 15-3-44, eeuwig zal verder-leven onder de initialen van J.C.(=Jezus Christus), omdat hij via een KEIZER-snede zorgde dat het maagden-vlies van zijn moeder niet werd doorbroken, nadat hij ook verwekt was op “de 15de van de 6de maand” om dan “9 maand later” weder-geboren te worden op 15-3, de dag van zijn dood. Na de dood van Julius Caesar werd de zesde(sex=6) maand, d.i. dé maand voor SEPTEM-ber(septem=7), herdoopt tot AUGUSTUS en daarmee zijn we aanbeland bij de verklaring voor het feest van de hemel-vaart van de Moeder-Maagd-Maria op 15-8, die dan “van haar grond komt” om 9 maand later te zorgen voor de MEI-EI-maand van Maria. Het eerste wordt gebruikt als MOEDERkes-dag in Antwerpen en het tweede als MOEDERkes-dag voor de rest van de wereld.

Maria kwam dus “van haar grond” op “15-8” zonder sex te hebben. Ze zei “oraal” tegen de engel Gabriël : “Mij geschiede naar uw woord” en “het woord werd vlees” en ze kreeg een “kind zonder sex”, zoals de moderne vrouwen bijna allemaal “sex zonder kind” willen en daarom ook de orale anti-conceptie-pil nemen, waardoor ze bijna niet meer “van de grond komen” door hun “droge foef” en de Durex-reclame daar verstandig op inspeelt door de verkoop van super-glij-middel….

De Orale anti-conceptie-pil (die de anti-pool vormt van de orale conceptie bij Maria) kende haar grote doorbraak op de Belgische Feest-dag van 21-7-69, wat ook diende als symbool voor de “orale sex van de clitoris-stimulerende Clinton, die terecht zei dat hij NIET OP MOON-ica Levinski had gezeten in 96, maar dat het enkel soixante-neuf was.”

De Belgische feestdag 21-7 diende ook als reclame voor het slikken van de pil, die men 21 dagen moet slikken en dan 7 dagen niet, zodat men een maan-stonden-cyclus krijgt van 28 dagen waarin men “ongeremd van de grond” kan komen, wat rechtstreeks suggereerde dat men zeker 28Mm/u kon halen, de snelheid die nodig is voor de ISS-ruimte-vaart.

Zoals de soixante-NEUF van Clinton in 96 mega-nieuws werd, zo ook werd de daden van Marc Dutroux mega-nieuws door het gerecht van NEUF-Chateau en koos men de datum van 15-8-96. Die datum werd - 16 jaar later op 15-8-2012 - gevierd als dé dag van de weder-opstanding van de Rode Duivels, die toen wonnen van Neder-land met 4-2 én dé dag dat Michelle Martin, de ex-vrouw van Marc Dutroux, werd vrijgelaten, exact 16 jaar na haar arrestatie…

PS1. VAN-HET-HOF = court-ois

PS2. De “LIER” was het muziek-instrument van de god “Apollo”, wiens naam werd gekozen bij de eerste vlucht achter maan op 25-12-68 met de Apollo-8-raket..

PS3 Zoals de voetballer Filip Albert “te-recht” werd uitgesloten door de scheids-rechter voor zijn penalty-fout op de doorgebroken Nederlander Marc Over-mars tijdens de oefenwedstrijd op 14 decem-ber 1996, terwijl koning Albert als enige Belg in ZIJN HANDEN KLAPTE in het Koning-Boudewijn-stadion (tot grote schaamte van alle TV-kijkers), zo ook waren alle Belgen tijdens de witte Mars beschaamd dat diezelfde koning Albert met zijn LANGE ARM had gezorgd voor de “on-terechte” rechterlijke uitsluiting van de “rechtvaardige rechter” Marc Connerotte op 14-10-96. Officieel werd hij beschuldigd van “partijdigheid” bij het nuttigen van een spaghetti-gerecht  op 21 september 96 in aanwezigheid van de pas-bevrijde “Laetitia en Sabine”, terwijl die “spaghetti-fout“ alleen maar een moderne versie was van de Godfather-scène van : “An offer he could not refuse. Ofwel staat uw hand-tekening op de ontslag-brief, ofwel liggen uw hersenen op de brief.”
Deze gebeurtenis van 21 septem-ber verwijst ook naar de Belgische Feestdag van 21-7-69, toen de Brusselaar Eddy Merckx zijn eerste gele trui aan de koning gaf én toen Neil “kneal” Arm-strong zogezegd zijn eerste moon-walk deed en dus ook de troon-afstand van Albert ten voordele van Filip op 21-7-13. 
En waarschijnlijk daarom sprak koning Filip niet meer over Albert in zijn kerst-boodschap van 25-12-2013. 

19:53 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.