21-12-13

R-UIT-INx wordt RODE DUIVEL als BELONING voor zijn fout op CARCELA

aa.jpgRuytinx krijgt NU slechts een schorsing van één speeldag en DAARDOOR speelt hij zijn eerst-volgende uit-wedstrijd tegen Charlerloi, waar Marc Dutroux zijn horror-kelder had.

Zoals Medhi Carcela werd geselecteerd door Dick Advocat (d.i. de advocaat v/d rode duivel) én Carcela toch koos voor de Marokkaanse Nationale Ploeg, zo was de BOTTE been-aanslag van Ruitinx vooral bedoeld als OMERTA-signaal dat men "een aanbod v/d Rode Duivels" niet OP EEN BOTTE MANIER KAN WEIGEREN.

En zoals Marc Dutroux straks UIT de gevangenis komt, zo ook ZAL RuitINx (als nabetaling voor zijn duivelse daad) IN Brazilië mee-spelen naast de Rode Duivel Axel WIT-sel, die met ZIJN duivelse been-aanslag WEL DOOR HET BOT ging van MARCIN Wasilevski, als knipoog naar de Dutroux-kelder in MARCIN-elle én naar de WITTE MARS die NIET "TOT OP HET BOT" ging...a.jpg

Zoals Marc Dutroux in het nieuws kwam op 15-8-96 als spiegelbeeld van "69" (het jaar v/d zogezegde maan-landing van ARM-STRONG en de reclame voor de 69=soixante-NEUF van president Clinton in '96 en dus ook voor NEUF-chateau), zo ook speelde "de ex-MILITAIR Ruitinx" vroeger samen met STERCHELE, voor Sterchele overstapte naar Charlerloi en Club Brugge, waar hij zijn naam liet uitspreken als STERK-ele en hij daardoor vermoord werd in een auto-accident.

PS. VOETBAL=OORLOG. In de middel-eeuwen waren er de "Kerk-er=carce-la=kelder", het "voor het zingen de kerk uit" én de orale conceptie bij Maria met haar hemel-vaart op 15-8, waarbij Maria wel "van de grond kwam" en - zonder sex - toch zwanger was.
Maria kreeg "mondeling=oraal" een "kind zonder sex", zoals de "orale anti-conceptie-pil in 69 zorgde voor het hebben van "sex zonder kind" en daardoor was Marc Dutroux op 15-8-96 in het nieuws met "sex met kind" om te voorkomen dat men een ongewenst "kind met sex" kreeg (als een nieuwe geboorte-beperking).

18:55 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Bij zijn weder-optreden tegen Cercle Brugge leidde RUYTINX zijn ploeg via twee doelpunten naar de overwinning met 3-0 en daardoor werd de zege-reeks van CERCLE Brugge gebroken.
Ook de zege-reeks van Club Brugge werd gebroken door WAASLAND-Beveren, omdat de Brugse voetballers begonnen te bev(er)en van het gevonden Albanese MAFFIA-geld in het WAASLAND-shopping-center...

Zoals "The BROKEN CIRCLE" een grote kans maakt voor een OS-car in Noord-Amerika, zoals ook maakt RUYTINX een grote kans voor een gouden medaille in Zuid-Amerika.

De stap, die Standaard en DuCHATELET NU hebben gezet naar het gerecht voor de RUYTINX-aanslag op 8-12-2013, zal verder parallel lopen met de beslissing van het gerecht om Marc Dutroux vrij te laten, omdat Dutroux begon op 15-8-96 door het gerecht van Neuf-CHATEAU ...

8-12 is de verjaardag van de aanval op Pearl Harbour en dé feestdag van de "onbevlekte en maagdelijke ontvangenis van Maria (zonder erf-zonde), waardoor ze geboren werd 9 september, wat volgens de Gregoriaanse Kalender is omgezet naar 21 SEPTEM-ber"

15-8 is het feest van de hemel-vaart van Maria...

De formulering dat Maria, de moeder van God, een maagd was bij de geboorte...
is logisch want alle meisjes worden geboren als maagd

http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cnt/dmf20131226_044
http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1763899/2013/12/25/120-000-euro-misdaadgeld-verstopt-in-Waasland-Shopping-Center.dhtml
http://www.demorgen.be/dm/nl/3325/Eerste-Klasse/article/detail/1764407/2013/12/26/Waasland-Beveren-krijgt-Club-Brugge-op-de-knieen-1-2.dhtml
http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cnt/dmf20131226_016

Gepost door: MP | 27-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.