12-12-13

Vader-Bush is dood. Zijn 11-12-13-TWEET was FAKE.

a.jpgMIJN 9-11-13-doods-voorspelling voor vader-Bush is m.i. WEL uitgekomen en daarom was hij NIET AANWEZIG op de begrafenis van Mandela op 10-12-13, terwijl de oudere ex-president Carter wel aanwezig was.

De media spraken over de presidenten zoon-Bush, Bill Clinton en de “zwarte“ Obama... alsof ze de “twee witte koningen en één zwarte koning” waren die op bezoek gingen bij de geboorte van Jezus.
En zoals de lokale koning Herodes zeer gehaat was voor het uitmoorden van vele kinderen, zo ook werd de lokale koning/president Zamu om diezelfde reden gehaat én uitgefloten (en komt er daarom NU in België terug een onderzoek naar de "DOOD in de CEL in MORT-SEL", die gebeurde op 6-1-2010, d.i. het feest van DRIE KONINGEN..)

Om zogezegd een teken van leven te geven deed de "omgeving rond vader-Bush" een eerste FAKE-TWEET.
De 5-12-13-sterfdatum van Mandela, die reeds dood was in de zomer, was natuurlijk ook FAKE en DAAROM was er OOK een doven-TOLK die volledig FAKE was.  Traditore=trahihore.Vertaler=verrader.aa.jpg

Twitter dient als een soort moderne bijbel, waarbij wij kunnen luisteren naar het woord van God-de-VADER of van God-de-ZOON of de moderne NSA-BIG-BROTHER, die geboren werd op KERSTMIS in een STALLETJE naast een “DEN-met-SNEEUW“, zoals bij de huidige Syrische vluchtelingen in Libanon…. kortom NSA-SNOW-DEN. aaa.png

aaaa.jpgPS. Deze DEN (met SNEEUW) maakt ook deel uit van de Libanese vlag … als symbool van de FALSE-FLAG-OPERATION…

 

17:40 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.