07-12-13

Zwarte Mandela en de witte Sinterklaas

a.jpgMijn 6-12-doods-voorspelling voor Bush kwam OFFICIEEL nog niet uit, maar er was wel de dood van Mandela met een officiële begrafenis op 11-12-13, waar ex-president Clinton én ex-president zoon-Bush én president Obama aanwezig zullen zijn, maar NIET vader-Bush die geboren was op 6/12/24 (en die dus ook een lange tijd kan dood zijn zoals dat ook het geval kan geweest zijn met Mandela)..

Zoals Spanje het vorige WK won in Zuid-Afrika, zo stierf de Zuid-Afrikaan Mandela op Sinterklaas-dag én KREGEN de gekleurde Rode Duivels een ideaal Sinterklaas-geschenk bij de WK-loting op Sinterklaas-dag, omdat ze vroeger een kolonie waren van SPANJE. Hierdoor zingen ze dat Sinterklaas, die woonde in Turkije, met de stoom-boot komt uit Spanje...

Het ‘blanke’ Spanje versloeg in 2010 de Nederlandse Arjan ‘arische’ ROBBEN als knipoog naar de zwarte Mandela, die meer dan 20 jaar op het  ROBBEN-eiland had vastgezeten. En daarom was er recent ook een VN-veroordeling voor de racistische “zwarte piet met de oorbel”, die het slaafje was van Sinterklaas.

Eén jaar geleden werden er zogezegd 20 kinderen tussen 6 en 7 jaar vermoord in een school in het Amerikaanse Newtown en schreven de kranten :

         “Waiting for SANTA, but it was SATAN at the door”

En uitgerekend nu - na bijna één jaar én op Sinterklaasdag - geeft men voor het eerst de 9-1-1-noodoproepen vrij en ontstaan er daardoor nog meer twijfels over de echtheid van de moord-partij, omdat niet alleen de officiële ambulance-wagens nooit één dood of gewond kind mocht vervoeren, maar omdat uiteindelijk niemand een echt dood kind heeft gezien en dat men NU (na een volledig jaar van CENSUUR) op die oproepen zelfs geen kogelschoten hoort...

19:43 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.